Şimdi Ara

3-4 yıllık sevgiliniz size çok ağır küfürler etse tepkiniz ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 yıldır severek birlikte olduğum biri var.Çok zorlu zamanlardan geçtik çok tartışmalarımız oldu çok ayrılıp barıştık.Ciddi anlamda sıkıntılı günler geçirdik.Fakat onunda çok sevdiğini biliyorum.Askerde bile çok uzak olmasına rağmen uçak bileti alıp 2-3 kere hediyelerle yanıma gelmişliği var.Bugüne kadar ne benim ne onun aldatmak veya yalan söylemek anlamında hiç bir yanlışımız olmadı birbirimize karşı.Ama çok ciddi tartışmalarımız oldu özellikle son 1 senedir.Bu sonbaharda söz nişan falan karar vermiştik.

Düzelmeye çalışıyorduk sürekli fakat 1,5 senedir askerden geldiğimden beri hiç birşeyi yoluna koyamadık.İkimizde özellikle ben çok zor karakterli biriyim.Benimde ciddi tartışmalarda hakaret küfür etmişliğim olmuştu ama bu son kavga kadar ağır değildi.Bana bir erkek olarak benim bile ağzıma almak istemediğim küfürler etti.O.çocgundan tut adam değilsin erkek değilsin a.koy... adam kere senin gibi erkegi adamı bilmem ne yapsınlar şerefsiz pezvnk.. gibi en basitleri bunlar defalarca küfür etti.Bu lafların geri dönüşü olmadığını söyledim konuşmanın arasında zaten olmasın seninle geçirdiğim yıllara acıyorum deyip daha fazla küfür etmeye başladı ama öyle böyle değil küfürler.Arkadaşlar ciddi anlamda takıntılı bir kız bir olayı bir mevzuyu haftalarca uzatıp lafını yapabiliyor.En son ayrılmamızda ben çiçekler hediyeler yolladım tekrardan bir şekilde ikna ettim.Kolay değil 3-4 yıllık ilişkiyi bitirmek kolay olmuyor.

2 ay önce işten kendi isteğimle ayrıldım.Çalıştıgım firmada bilgi işlem dahil olmak üzere birçok depoartmana bakıyordum.İnanılmaz bir iş yükü vardı.Çok fazla yıprandım 8 ayda.Önceki iş yerimde 8 sene çalışmıştım bu kadar yıpranmadım.Sürekli kız arkadaşım çıkmam konusunda baskı yapıyordu.Ben yıoluna gireceğini söylüyordum fakat daha fazla bende dayanamayıp çıktım.Bu son tartışmada ona bile sen beyinsizsin aptal gibi çıktın işindne sonbaharda söz yapacaktık bunları düşünmeden iş bulmadan çıktın diye tekrar küfürler etti.Fakat benim orda neler yaşadığımı kendisi biliyor ki ona belki %5 ini anlatıyordum.Son tartışmadan sonra ben bana hediye ettiği şeyleri kendisine verdim daha fazla görüşmek istemediğimi bu sefer gerçekten bitmesi gerektiğini çünkü saygı denen şeyin bu ilişkide kalmadığını ve saygının sevgiden çok daha önemli oldugunu anlattım.Sonra bu benim mailime yazmaya başladı akşamına pişman olduğunu affetmemi yazdı geceye kadar yalvarıyordu.Sonra 2 saat sonra birden tekrar değişerek ettiği küfürlerin az bile olduğunu keşke daha fazlasını etseydim diyerek daha ağır küfürler etmeye başladı.Hem işimi hem ilişkimi bıraktım ciddi anlamda son bi kaç aydır zor günler yaşıyorum.İş konusunda değil iş konusunda her türlü ama bugün ama 1 ay sonra yine güzel bir iş bulabileceğimi biliyorum iş konusunda kendimi tanıyorum.Ama işden çıkmışsınız destek bekliyosunuz ve size gelip kız arkadaşınız malsın mal gibi çıkıtn adma değilsin diyor gerçektne kötü bir durum.Bana göre zor zamanlarında insanın yanında olmayan biri iyi günlerinde olsa ne yazar.Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız?Ciddi anlamda bu konuda sıkıntılı günler geçiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegalot -- 16 Temmuz 2017; 22:11:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinirlenince Hakaret Eden Sevgiliye Nasıl Tepki Verilir

Sinirlendiğinde hakaret eden bir sevgiliyle başa çıkmak son derece zor ve üzücü bir durum olabilir. Bu tür davranışlar duygusal istismar biçimidir ve asla kabul edilmemelidir.

Eğer sevgilin sinirlendiğinde sana hakaret ediyorsa, yapman gereken ilk şey kendini sakinleştirmektir. Tepki verdiğinde, durum daha da kötüleşebilir.

Bir sonraki adım, sevgilinle sakin bir şekilde konuşmaktır. Bu konuşmayı kamuya açık bir yerde yapmaktan kaçınmalısın. Onlara davranışlarının seni nasıl etkilediğini açıkla ve hakaretlerin kabul edilemez olduğunu belirt.

Eğer sevgilin davranışlarını değiştirmeye istekli değilse, bu ilişkinin sağlıksız olduğunu kabul etmenin zamanı gelmiştir. Kimse duygusal istismarı hak etmez.

Sinirlenince hakaret eden bir sevgiliyle uğraşırken hatırlaman gereken en önemli şey, senin suçun olmadığıdır. Hakarete uğrayan kişi olarak sen kurbansın. Destek için arkadaşlarına, aile üyelerine veya bir terapiste başvurmaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • böyle kızla olmaz, iyi olmuş gördüğün yüzünü
  • Kız arkadaşında çoklu kişilik bozukluğu olabilir mi? Eğer gerçekten öyle olduğunu düşünüyorsan bitirmek yerine tedavi görmesinde falan yardımcı olmalısın derim. Eğer gerçekten böyle bi sorunu olmadıgına eminsen o zaman ruh hastası,psikopata benziyor kaç kurtul derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 senelik sevgilim beni 2 günde bulduğu çocuk için bırakmıştı ayrılırken çok fena küfürler ediyordu bende anladığı dilden konuşup kafasını araba camına vura vura laflarını yedirdim en son küfür Edip arabadan attım odestik kimse bana kızları savunmasin hakedene başı vericeksin ki aynı şeyi başka insanlara da yapmasın. Bazı kızlar sert kayaya çarpmadan akillanmiyorlar. Kadın dövmek öldürmek tabiki olmaz özellikle suçu yokken vurmak ama arada böyle yapınca kedi gibi oluyorlar cidden. Laf dinlemiyor birde üstüne artistlik yapıyorsa bir üstüne yürüyün blöf bile olsa sonuca yüz ifadesine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slenderia -- 16 Temmuz 2017; 21:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem yazıyı kalınlaştırmışsın hemde cümle arası boşluk yok resmen, okuyan dhli bu forumu terketmeli.
  • Yav boyle kizlari bulup nasil katlaniyorsunuz diyecegim on tanesinden dokuzu boyle... Sal gitsin sen ne dusunuyorsun, uc dort sene takildigina say eli ekmek tutan adama kiz cok. Yasin buyuk az cok farketmissindir univ sonrasinda kizlarin nasil yana done koca aradigini. Birak o dusunsun evlenmeye niyetlenecegi kisi uc dort sene seninle ciktigini ogrenince kiza karsi bakis acisi yeterince degisecektir.

• sana yaptıklarını bana yapsa otomatikmen soğurdum kızdan. onlar nasıl küfürler öyle hem gurur kırıyor hemde ağır küfürler ediyor. ben sana şöyle söyleyeyim mislisiyle karşılık verirdim. sövdüyse 20 kat söver, gururunu yerin dibine sokardım.
    bir yandan da şöyle düşünüyorum kız sana bunları bu kadar rahat söyleyebiliyorsa sen de kıza karşı pısırık kalmışsın onca zaman da sanırım.
  • gitsin tedavi olsun bence
  • slenderia S kullanıcısına yanıt
    Üzerine yürüyün yüz ifadelerine bakın mı? Tavuk mu korkutuyorsun? İğrenç birisin.

• validenizle cima eyleyeyim derdim
  • Bunu okuyan dhli var mı

• Foruma konu açardım.
  • Arkadaşlar inanın anlatmadığım birçok şey var daha.Askerden geleli yaklaşık 1,5-2 sene oldu.3-4 sene öncesine kadar saçlarımda 1 tane beyaz yoktu.Askerden geldikten sonra saçlarımın yarısı beyazladı sıkıntıdan stresten.Askere gitmeden annesiyle tanışmak istemiştim.En azından kendisine ve annesine güven vermek istedim.Babasıylada iş tamamen ciddiye bindikten sonra tanışmak istedim.
    Giderken annesi benim annem ben ve kız arkadaşım görüştük.Askerden geldikten sonra güzel bir iş bulduktan ve olayları yoluna koyduktan sonra oturulup isteme olabileceğini ciddi düşündüğümüzü anlattım.Askerden geldim 1 ay dinlendim.İş bulmamda bir kaç ay sürdü.Sonra bu sıkıntılı işe girdim.Fakat yinede sürekli herşey yoluna girdikten sonra evlenebileceğimizi şu an durumun müsait olmaduğını söylüyordum hem maddi hem manevi anlamda..

Fakat iş çok sıkıntılı ve stresli geçti sürekli mesailerdeydim.Kız arkadaşımla bu yüzden aramız bozuldu.6 da çıkmamı söylüyordu fakat yağtığım iş memur gibi çıkılıp gidilcek bir iş değildi merkez ve şubelere bakıyordum.O aralar sürekli bizim eve girip çıkıyordu annem ve babamla,kardeşimle ve babaannem ile tanıştı.Haftanın 3 günü falan bizim evdeydi.Annem ve babam o kadar yakın davranıyolardaki ki kendini uzak hissetmesin yabancı hissetmesin diye bana bile nerdeyse bu kadar davranmıyorlardı.

Sonra bir kavgamız daha oldu.Bu tartışmada annemin ve kardeşim benim için demişler ki seni oyalıyor evlenmeye niyeti yok bir an önce kaç kurtul gibisinden söylediler senin için dedi.Çok şaşırmıştım.Sonra durumu gelip anneme söyledim nedne böyle birşey söylediklerini sordum merak ediyordum.Hangi anne evladı için bunu derki dedi annem.Kardeşimde keza aynı şekilde.Ama duruma cok sinirlenmişlerdi.Biz ona kızımız gibi davrandık sohbet ettik bunlarımı söylemişisiz dediler.

Sonra kız arkadaşıma söyledim böyle birşey yokmuş dedim hala iddaa ediyor söylediler diye.Yahu söylemiş olsalar bile ben yanlış anlamışım de olayı bitir.Sonra dediki asla ben o eve gitmem bir daha aramam annenleri ki aramadıda o gündne sonra gelemdide bir daha.Anca istemeye gelirsiniz o zaman ben girerim o eve dedi.Babam nedne gelmiyor gelsin konuşalım yanlış anlama varsa düzeltelim sürekli diyordu onunda yaşı küçük diyordu ama düzeltmek için hiçbirşey yapmadı.Ve o ara ailemden birisi vefat etti kanserden.Süreç dahada uzadı onun acısı varken evlenmek falan düşünecek durumda değildim.Zaman buralara kadar geldi.Annesine söz vermişim gitmeden askerden gelir gelmez evleniriz diye.Asla öyle birşey söylemedim.Durumları düzeltiriz güzel bir işe girilir maddi olarak toparlanır sonra halledelim dedim.Fakat dediğim gibi geldikten sonra 1 sene kadar sonra vefat oldu.Bunların yanında o kadar çok şey var ki anlatmaya kalksam sabaha kadar yazarım.Anlayacağınız kötü bir dönemdeyim.Umarım heresin işi aşkı istediği gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegalot

Arkadaşlar inanın anlatmadığım birçok şey var daha.Askerden geleli yaklaşık 1,5-2 sene oldu.3-4 sene öncesine kadar saçlarımda 1 tane beyaz yoktu.Askerden geldikten sonra saçlarımın yarısı beyazladı sıkıntıdan stresten.Askere gitmeden annesiyle tanışmak istemiştim.En azından kendisine ve annesine güven vermek istedim.Babasıylada iş tamamen ciddiye bindikten sonra tanışmak istedim.
    Giderken annesi benim annem ben ve kız arkadaşım görüştük.Askerden geldikten sonra güzel bir iş bulduktan ve olayları yoluna koyduktan sonra oturulup isteme olabileceğini ciddi düşündüğümüzü anlattım.Askerden geldim 1 ay dinlendim.İş bulmamda bir kaç ay sürdü.Sonra bu sıkıntılı işe girdim.Fakat yinede sürekli herşey yoluna girdikten sonra evlenebileceğimizi şu an durumun müsait olmaduğını söylüyordum hem maddi hem manevi anlamda..

Fakat iş çok sıkıntılı ve stresli geçti sürekli mesailerdeydim.Kız arkadaşımla bu yüzden aramız bozuldu.6 da çıkmamı söylüyordu fakat yağtığım iş memur gibi çıkılıp gidilcek bir iş değildi merkez ve şubelere bakıyordum.O aralar sürekli bizim eve girip çıkıyordu annem ve babamla,kardeşimle ve babaannem ile tanıştı.Haftanın 3 günü falan bizim evdeydi.Annem ve babam o kadar yakın davranıyolardaki ki kendini uzak hissetmesin yabancı hissetmesin diye bana bile nerdeyse bu kadar davranmıyorlardı.

Sonra bir kavgamız daha oldu.Bu tartışmada annemin ve kardeşim benim için demişler ki seni oyalıyor evlenmeye niyeti yok bir an önce kaç kurtul gibisinden söylediler senin için dedi.Çok şaşırmıştım.Sonra durumu gelip anneme söyledim nedne böyle birşey söylediklerini sordum merak ediyordum.Hangi anne evladı için bunu derki dedi annem.Kardeşimde keza aynı şekilde.Ama duruma cok sinirlenmişlerdi.Biz ona kızımız gibi davrandık sohbet ettik bunlarımı söylemişisiz dediler.

Sonra kız arkadaşıma söyledim böyle birşey yokmuş dedim hala iddaa ediyor söylediler diye.Yahu söylemiş olsalar bile ben yanlış anlamışım de olayı bitir.Sonra dediki asla ben o eve gitmem bir daha aramam annenleri ki aramadıda o gündne sonra gelemdide bir daha.Anca istemeye gelirsiniz o zaman ben girerim o eve dedi.Babam nedne gelmiyor gelsin konuşalım yanlış anlama varsa düzeltelim sürekli diyordu onunda yaşı küçük diyordu ama düzeltmek için hiçbirşey yapmadı.Ve o ara ailemden birisi vefat etti kanserden.Süreç dahada uzadı onun acısı varken evlenmek falan düşünecek durumda değildim.Zaman buralara kadar geldi.Annesine söz vermişim gitmeden askerden gelir gelmez evleniriz diye.Asla öyle birşey söylemedim.Durumları düzeltiriz güzel bir işe girilir maddi olarak toparlanır sonra halledelim dedim.Fakat dediğim gibi geldikten sonra 1 sene kadar sonra vefat oldu.Bunların yanında o kadar çok şey var ki anlatmaya kalksam sabaha kadar yazarım.Anlayacağınız kötü bir dönemdeyim.Umarım heresin işi aşkı istediği gibi olur.

Benzer bir kizla muhattap olmustum, pacayi siyirdim ama oyle biri cikti ki yani nasil desem bildigin sizofren gibi hareket edip oyle davraniyor ki buyuk ihtimalle oyleydi ben hic bir sey yapmamama ragmen bir sekilde bana zarar verip gitti, belki de hicbir sey yapmadigim icin boyle oldu ama ne yapabilirdim ki... Kac kurtul ozetle anlatmana gerek yok yeterli bu kadar eger bizden onay istiyorsan. Seni kaybetmeyi goze alan insandan sana hayir gelmez. Buyuk ihtimalle senden ayrilmak icin bahane ariyordu kafasindan ne gecebilecegini en iyi sen bilirsin. Yukarida seni tatmin edecek cevabi yazdim. Ne demek isten erken cikacaksin lan boyle psikolatlik mi olur sanki keyfinden mesaiye kaliyorsun. Bu kizlari bu hale ne getiriyor cozemiyorum ustelik bu tiplere aciyorum sevsen sevilmez bile o kadar cop karakterli kiz dolu ortalikta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 16 Temmuz 2017; 22:45:18 >

• Sadece basligi okudum. Yol verirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Kız arkadaşında çoklu kişilik bozukluğu olabilir mi? Eğer gerçekten öyle olduğunu düşünüyorsan bitirmek yerine tedavi görmesinde falan yardımcı olmalısın derim. Eğer gerçekten böyle bi sorunu olmadıgına eminsen o zaman ruh hastası,psikopata benziyor kaç kurtul derim

milletin çürüğüyle ne uğraşacak kaç kurtul baskan o kufurlerden sonra olmaz bu ıs
  • Teşekkür ederim herkese nacizane yorumlarından mütevellit
  • Kızı heryerden engelle yüzüne bile bakma. böyle saçma sapan tiplerle hayatını mahvetme. sinirden stresten erken yaşta ölüp gidersin
  • işten çıkman büyük mesele ama eğer küçük şeyleri takıntı yapıyorsa ve bu durum seni bunaltıyorsa olmaz o iş boş ver iyi olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.