Şimdi Ara

Sözlükler neden bu forumdan daha kaliteli açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözlüklerde anca çok farklı olaylar olmadığı sürece başlığın kaldırılması gözlenmez.
    Bu forumda en ufak şeyler bile kaldırılıyor vatandaşları ilgilendirilen konular kesinlikle siliniyor zaten kaçarı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "Adriana Lima Cloud hesabı sızdırıldı![MÜTHİŞ SSLER]" diye konu aç. Bir de ardından bilimle ya da gündelik yaşamla ilgili bir konu aç. Gelen ilgiye göre ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlükler buradan kaliteli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Sözlükler buradan kaliteli değil.

Sanic mi Sonic mi ?

Ayrıca adam haklı beyler.Forever DH

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Sözlükler buradan kaliteli değil.

Sanic mi Sonic mi ?

Ayrıca adam haklı beyler.Forever DH

Sonic

• Her yer küfür ve hakaret dolsun değil mi? Forumlar sosyal medyanın en nezih ortamı durumundalar şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 6 Nisan 2016; 12:22:56 >
  • Öncelikle şu konuda anlaşalım: Sözlükler daha kaliteli değil, hatta kaliteli değil; sadece buranın kalitesi düşük, o sebeple orası kaliteliymis gibi geliyor. Dış mihrakların oyunlarına gelmeyelim lütfen.

• Ekşi yazarıyım soruları alayım.

• Bilemiyorum öyle olabilir ama bana daha kaliteliymiş gibi geliyor.

• Ulan forum nasil bir sey yaptiysa bana bu sefer Adana Limani diye okudum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küfür ve hakareti savunmuyorum hocam zaten sorun vatandaşları ilgilendiren konuların ve bir anda çok ilgi gören konuların kaldırılması.

• İnsanlar tartışmayı bilmeyip saldırganlaştığı için kaldırıyorlar. Hiç kimse davalık olmak istemez.
  • Ekşi sözlük imla kurallarına uymayanı yada yazım yanlışlarını düzeltmeyeni yazarlığa almaz. Burada boşluk bırakmadan yazan adamlar var.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Facebook, twitter yaygınlaştığından beri herkes gereksiz küfür ediyor. Nokta yerine 3 harfli gazetenin ismini kullanılıyor. Vatandaşı ilgilendiren herhangi bir konuda hakaret, küfür ve tahrik edici şeyler içermeyen mesaj yazabilecek kaç kişi var Türkiye'de? Ekşi'de şukela başlıklara bakıyorsunuz hepsi kin ve nefret içerikli, twitter'da çok beğeni alan tweetler de aynı şekilde ya küfür var ya da kin ve nefret içeriyor. Barcelona hakkında bir şey yazarken bile bir ton küfür ediyor millet. Böyle iğrenç mesajlar görmektense hiçbir şey konuşmamayı tercih ederim. Zaten herkes gereğinden fazla konuşuyor siyaseti, sporu, politikayı. Burada da konuşulmasın.
  • İyi de burası konu dışı ekseni etrafında dönen bir forum değil ki. Asıl faydalı olabilecek kısımlar PC donanımı, video oyunları, otomobil gibi teknoloji odaklı bölümler. Siyaset, küfür falan serbest olsa saçma sapan içerikten geçilmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.