< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 25 Ağustos 2018; 10:36:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 25 Ağustos 2018; 10:36:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
240 fps, o akıcılık, kare hızı, anlayamazsınız.. iste bu yuzden pc masterrace
|
Bu tespit gercekten dogru. Çogu oyun oynamıyor, oynayamıyor. Çogunda o ruh bile yok çok şahit oldum. Topluyo pc i 2 saat her oyuba girip cıkıyo tamam 60fps de calisti hepsi deyip mutlu oluyo bu kadar
|
En doğru yorum. Ne grafik o kadar önemli ne de fps.
|
Ya sen de şu eski Playstation Ceosu gibi insan gözü 30 fps'den fazla göremez mi diyorsun?
Şu lanet siteye gir ve bak! İnsan gözü 120fps'ye kadar rahat rahat ayırd edebilir. www.testufo.com Tabii sendeki monitör en az 120hz olmalı ki mönitör onu gösterebilsin. |
Gerçekten çıldırtıcı bir yorum. Fps yoksa çıkamıyosun moruq. Nelerle uğraşıyoruz
|
60 hz monitörde 8900 fps alıyorum mesela 8000 e düşünce fark ediyorum abi :S, diyen cahil cühelalarına bu sözlerim. Ulan monitör 60 hertz işte,fiziksel olarak saniyede 60 kareden fazlasını YE Nİ LE YE MEZ. sen ister 1000 fps al ister 60, adam ben saniyede 60 kare yenilerim benim olup olabileceğim bu diyor. Sen 60 hz monitörde 61 fps alsan o 1 fps için yaktığın elektrik israf, 180 fpsden 120 ye düşünce kasma oluyor farkediyorum diyen eleman o kasma fps den dolayı olmuyor sen 180 fps alırken gpu %100 oranında çalışıyor herhangi bir ani hareket veya aksiyon ya da efekte yol açan eylemin o an ekran kartına fazla gelmesinden oluyor, tam da o 1 saniyelik gecikmede ekran kartı o aksiyonu yenileyebilmek için kendini parçalıyor haberin yok. 60 hz monitöre 180 kare yüklüyorsun saniyede görüntü yırtılıyor, sırf kenarlar 10 numara gözüksün diye ekran kartının imanını gevrettiğin o HBAO lar SSAO lar 180 fps alırken hiç bir işe yaramıyor haberin var mı ? Vsync, freesync,g sync i yapan adamlar aptal mıydı da monitörün hertz oranına göre fps cap koydular ? Kendini akıllı sanan gösteriş meraklısı cahil bir gençlik güruhu var hocam çok yazık gerçekten çok yazık.
|
Ego tatmini başka birşey değil. Oyunun tadına varayım atmosferi yaşayayım falan yok. Şekil A daki bu arkadaş Oyunun tadına varmak yerine fraps açıp aksiyon,çatışma sahnelerinde fps ye bakıyor düşmüyorsa haz alıyor,düşüyorsa hayata küsüyor.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |