Şimdi Ara

Sabiha Gökçen'de ucuz ve güzel bir restaurant?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabiha gökçen'de ucuz ve vasatın üstünde falan karnımı doyurabileceğim bir yer var mı? Veya Mcddonalds veya Burger King'in fiyatları aynı mı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Bütçe Dostu Lezzet Durakları

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (SAW) yolculuğunuza başlamadan önce veya sonra keyifli ve uygun fiyatlı bir yemek molası mı arıyorsunuz? O halde işte bütçenize uygun ve damağınıza hitap edecek bazı öneriler:

• Simit Sarayı: Yöresel simitlerden taze sıkılmış meyve sularına kadar çeşitli seçenekler sunan bu popüler zincir, hızlı ve ekonomik bir seçimdir.

• Burger King: Klasik hamburgerler, patates kızartması ve içecekleri uygun fiyatlarla sunan bu uluslararası fast-food zinciri, hızlı bir öğle yemeği için idealdir.

• Sbarro: İtalyan lezzetleriyle özdeşleşen Sbarro, lezzetli pizzalar, makarnalar ve salatalar sunar. Bütçeniz için uygun birçok seçenek bulabilirsiniz.

• Popeyes: Güney mutfağının lezzetlerini sevenler için Popeyes, çıtır tavukları ve özgün soslarıyla ünlüdür. Ekonomik komboları, açlığınızı bastırmak için mükemmeldir.

• Subway: Sağlıklı ve özelleştirilebilir sandviçler için Subway'i tercih edebilirsiniz. Taze malzemelerle yapılan sandviçler ve salatalar, bütçenize göre bir şeyler bulmanızı sağlar.

Bu önerilen restoranlar, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hem ucuz hem de lezzetli yemek seçenekleri sunmaktadır. İster hızlı bir atıştırmalık ister doyurucu bir öğün arıyor olun, bu mekanlarda bütçenizi zorlamadan keyifli bir yemek molası verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • McDonalds görmedim. Burger var hemen çıkışında ama fiyatları normaldekinden 8-10 lira daha fazla. Mesela Whopper 20, Triple Whopper 28-30 falandı yanlış hatırlamıyorsam.
  • dostum ucuz ve sabiha gökçen i bir arada kullanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

McDonalds görmedim. Burger var hemen çıkışında ama fiyatları normaldekinden 8-10 lira daha fazla. Mesela Whopper 20, Triple Whopper 28-30 falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam öneri gelmeyince mcdonalds'a gittim.Check-in den sonra bir daha güvenlikten geçtikten sonra.Double Quarter Pounder söyledim en büyük seçimleriyle.36 lira tuttu

• kahve dünyasının fiyatları nasıl peki. Hiçbir şey almadım havaalanından. En ucuz restoran yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

kahve dünyasının fiyatları nasıl peki. Hiçbir şey almadım havaalanından. En ucuz restoran yok sanırım

Hocam az önce bir adet orta boy cappucino aldım 9 TL tuttu.

• sabiha gokcende ucuz ve guzel yer yok bi kere ordaki havyollarinin ucaginda ikram yok hem ataturktede yok bk ve mc tabikide daha pahali cunku yolculuktasin ve mecbursun almaya sabihda bisey temedim ama ataturkte cok kazik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.