Şimdi Ara

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Zaman Geçirmek için ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'dan aktarmalı uçuşum var ve yaklaşık 12 saat bekleyeceğim. Daha önce hem Atatürk'ten uçtuğum için az çok nerede takılacağımı biliyorum. Nerede vakit geçirebilirim veya priz bulabileceğim bir yer varmı?

Not: Üst düzey Donanımhaber ölücüsüyüm lütfen pahalı yerler söylemeyin kalp krizi geçirebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Zaman Geçirmek

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aktarmalı bir uçuşunuz varsa veya uçuşunuz geciktiyse, zamanınızı keyifli bir şekilde geçirmek için birçok seçeneğiniz bulunuyor.

Telefonunuzu Şarj Etme

• Havalimanı genelinde çok sayıda priz mevcuttur.
    • Telefon şarj istasyonları da bulunmaktadır ve bunlar genellikle ücret karşılığıdır.

Yemek ve İçecek

• Havalimanında çeşitli restoran ve kafeler yer almaktadır.
    • Geleneksel Türk yemeklerinden uluslararası lezzetlere kadar çok çeşitli seçenekler mevcuttur.

Alışveriş

• Havalimanında hem yerel hem de uluslararası markaları bulabileceğiniz birçok mağaza bulunmaktadır.
    • Elektronik eşyalardan hediyelik eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur.

Eğlence

• Havalimanında ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunulmaktadır.
    • Kitapçı ve gazete bayileri de vakit geçirmek için seçenekler sunmaktadır.

Dinlenme

• Yolcuların dinlenmesi için özel olarak tasarlanmış dinlenme alanları bulunmaktadır.
    • Bu alanlarda rahat sandalyeler ve şezlonglar mevcuttur.

Diğer Hizmetler

• Havalimanında ayrıca döviz büroları, ATM'ler ve banka şubeleri gibi diğer hizmetler de mevcuttur.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, uçuşunuzu beklerken veya aktarmalı bir uçuşunuz varsa, zamanınızı keyifli bir şekilde geçirebilir, alışveriş yapabilir, yemek yiyebilir veya dinlenebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uçak kapılarının ordaki koltuklarda var priz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN

Uçak kapılarının ordaki koltuklarda var priz.

Hocam girersem geri çıkamam o yüzden hemen girmek istemem.
  • Kuranı kerim oku
  • Yemek ye ama burger kinge falan gir ben hep öyle yaparım fiyatı belli oluyor diğer yerlere oturursan kalkamaman olası
  • sabihanın oralarda yapabileceğin bişe yok kadıköye falan gel tavsiyem
  • Kafeye markete git diyecem ama oralar da bizim ölücülere pahalı gelir uçaktan atlarım o parayı vermem modu on. Çık gez ne bileyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orda yapabileceğin tek şey Starbucks'da oturmak, başka hiçbir şey yok.
  • Uyu
  • Viaport avm de takılabilirsin dışarı çıkabilirsen yakınlarda hemen
  • Çık starbucksta prizler var telefonuna veya tabletine indir dizileri dizi izle kitap oku vs vs

İnternet bağlantısı sıkıntılı orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 6 Temmuz 2017; 2:0:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Çık starbucksta prizler var telefonuna veya tabletine indir dizileri dizi izle kitap oku vs vs

İnternet bağlantısı sıkıntılı orada

Aklıma yattı hocam teşekkür ederim. Büyük ihtimalle Starbucks'a yerleşirim.
  • Aynen starbucks candır orda birileriyle bile tanışabilirsin. Güzel muhabbetler dönüyor.
  • yakın mesafede hem viaport avm var hemde hampton by hilton oteli karşısında starbucks ve bikaç cafe ile pastane var taksi çok tutmaz atla git oralara takıl hava güzel
  • Lounge'a cik?

Starbucks'da var.
  • Şuan Popeyes ve Burger King'in oralardayım. Deri koltuk buldum uzandım akşama doğruda Starbucks'a geçicem.
  • Hazmetemedin mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

Hazmetemedin mı

Hocam gayet rahatım ortam ferah Caribou'ya oturduk priz var inanılmaz rahat koltuk falan keyif yapıyorum.

Sınırsız internet aldım 20 TL'ye çok iyi diyebilirim bütün interneti bitiriyorum. Hatta birkaç kişiye sattım hesabımı bedavaya internet kullanıyorum.

Açıkçası en rahat yolculuğum bu oluyor.
  • Bende atatürlden ukraynanaya giddem
  • 12 saat beklemek ne ya nasıl bi aktarmalı uçuş o ucuz diye yarım gün bekletiyorlar vay anasını
    sabihada bir kere bekledim oda ucuz diye sabah 6 ya bilet almıştım gece en geç iett ile gittiğimde saat 12 olmuştu geçtim koltuklara uyudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.