|
İstanbul Havalimanı'nda üçlü bağımsız pist için tarih verildi: Kapasite artacak
-
-
Çok doğru bir yatırımdı. Meyvelerini alıyoruz demek isterdim ama Turkish Airlines'a torpilli girenler meyvesini yiyor. Biz de uzaktan bakıyoruz işte.
-
Sabiha Gökçen'in de potansiyeli vardı, ısrarla genişletmediler. -
Kıtalararası uçuşlarımı sorunsuz ve konforlu bir şekilde bu havalimanında ve daima THY ile gerçekleştiririm.
Medeni batı ülkelerinde bile böyle bir hizmet yok.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun...
-
Genişletiliyor. Öyle kolay değil bu işler. -
Düne kadar muhalefet Sabiha Gökçen gereksiz boşuna masraf diyordu :D Uçak inmeyen yere Havalimanı yapmışlar diyordu.
Şimdi çıkıp genişletildiği halde halen daha genişletilmiyor diyorsunuz :)
Not: Ayrıca konu Sabiha Gökçen değil :D İstanbul Havalimanı ama dert başka işte...
-
Ona referans da deniyor. :) -
Nasıl referans ise artık Karadeniz'in bir köyü tamamen işe girdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 9 Aralık 2024; 21:43:23 > -
Biliyorum haklısın, ben Rize'liyim benim bile tanıdığım insanlar var, ama liyakate göre de alımlar yapılıyor, alt kademelerin haricinde. -
-
uçak yere indi abartisiz 30dk taksi yaptiktan sonra anca bir yerde inebildik uçaktan. Sonrasida 10+dk otobüs yolculugu. -
istanbula 2 havalimani yetmiyor 3.su sart diye yola çiktilar. Hala istanbulda 2 havalimani var -
ayda 3-4 kez yolculuk yapıyorum hiç 30 dk taksi görmedim. uydurulurda bu kadar fazla uydurma bari inansınlar -
Cumhuriyet tarihinin en mantıklı, en güzel yatırımı.
-
Bizim ülkemizde her zaman söylemişimdir.İktidar sorunu yoktur.
Ülkemizin sorunu muhalefetin beceriksiz oluşudur. -
Bu havaalanı yapılırken artık istanbul üzerinden uçak geçmez ses duymayız diyordum. Karadeniz yada marmara denizi üzerinden yönlenirler diyordum. Ataşehir de oturuyorum geceleri bazen o kadar alçaktan gidiyorlar ki ne yapıyor bu manyak sevgilisine mi el sallamaya çalışıyor düşünüyorum. -
aynen uyduruyorum.
4 mayis 2024 tarihindeki TK1458 sefer sayili THY uçagi istanbul havalimanina inis yaptiktan sonra kaç dk taksi yapmis bir arastir.
-
Sabiha'nın yeni pistinin bir tarafından iniş yok diğer tarafında kalkış yok. Yarım yamalak pist açılışı yaptılar. ortaya terminal yapılması lazım ortadaki park yerlerinin bile yarısı kullanılmıyor. Şuan sabihaya inmek işkence. çünkü büyümesi başkalarının keyfini kaçıracak. olan milletin vaktine boşa harcanan tonlarca yakıta oluyor. -
En başından bu yana 5 pist olarak planlanmıştı. Bakalım beşinci pistin açıldığını ne zaman göreceğiz?
-
2024 yılında İstanbul 581 bin 330 kişi ile en çok göç veren il oldu, 208 bin 740 kişi ile Ankara 2. bu sıralamada. bu göç edenler genellikle refah seviyesi düşük kesim yani ak parti seçmeni, insanlar memleketlerine dönüyor. ak partinin istanbul'da ve Ankara'da seçim kazanması çok zor artık, ama İstanbul'a duygusal bir bağ kurdukları için buna rağmen yatırım yapıyorlar, bu yatırımın Ankara'da da devam etmesini Ankaralılar olarak talep etmekteyiz.
Düne kadar muhalefet Sabiha Gökçen gereksiz boşuna masraf diyordu :D Uçak inmeyen yere Havalimanı yapmışlar diyordu. Şimdi çıkıp genişletildiği halde halen daha genişletilmiyor diyorsunuz :) Not: Ayrıca konu Sabiha Gökçen değil :D İstanbul Havalimanı ama dert başka işte... |
Çok doğru bir yatırımdı. Meyvelerini alıyoruz demek isterdim ama Turkish Airlines'a torpilli girenler meyvesini yiyor. Biz de uzaktan bakıyoruz işte. |
Nasıl referans ise artık Karadeniz'in bir köyü tamamen işe girdi. |
istanbula 2 havalimani yetmiyor 3.su sart diye yola çiktilar. Hala istanbulda 2 havalimani var
|
Sabiha Gökçen'in de potansiyeli vardı, ısrarla genişletmediler.
|
Kıtalararası uçuşlarımı sorunsuz ve konforlu bir şekilde bu havalimanında ve daima THY ile gerçekleştiririm. Medeni batı ülkelerinde bile böyle bir hizmet yok. Emeği geçenlerden Allah razı olsun... |
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- instagram keşfete düşme
- tv kumanda uygulaması
- telegram premium ücretsiz
- office 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X