|
Bildirim
İnandık inandık. Önce şu traktörü devreye sokaydınız. Çiftçileri mazottan kurtarsaydınız ne oldu o yerli milli elektrikli traktörler? Ne oldu partizanlar? Forumun sahibi de setleri Almanya'dan geliyor sanıyor. Hı hı evet. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İnandık inandık. Önce şu traktörü devreye sokaydınız. Çiftçileri mazottan kurtarsaydınız ne oldu o yerli milli elektrikli traktörler? Ne oldu partizanlar? Forumun sahibi de setleri Almanya'dan geliyor sanıyor. Hı hı evet. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helal olsun. haberi okuyunca Çinlilerin treni aklıma geldi ve araştırdım. Bu sefer de 2025 demişler... Yerli tren çalışmasını ilk defa duyuyorum 2025'de hazırmış. Neyse artık Çinlilerin trene de el atarız. Bunlar yapamayacak o treni. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alakası yok daha dün gördüm tesadüfen videoyu. Bizzat traktörü yapan mühendis anlatıyor. Tamamen devlet girişimiyle oldu.Bize artık ömrünü tamamlamış bir traktör verip bizden 21 günde elektrikli traktör yapmamız istendi biz de yaptık. Dünyada bir ilkti diye. Edit videonun tam halini buldum : Diyorki ziraat bankasıyla ortağız, ziraat bankasının büroktatik işlemleri tamamlandığında seri üretime geçeceğiz. StoryBoxyoutube #Traktör #ElektrikliTraktör #ÖnderYol #ZYElektrik #Elektric #elektrik
Bu hafta yine müthiş bir başarı hikayesiyle karşınızdayız. “Normal bir insan olmadığımı kabul etmiyorum” diyerek söze başladı… Haklıydı… O, ticaretteki ilk yılında 280 milyon dolar kazanan dev bir şirketin patronu olmayı başarabilen ender insanlardandı. Ancak hayallerini kazandığı para değil, teknoloji süslüyordu. Henüz dünyada “elektrikli araç” duyulmamışken o, 2011 yılında 450 km yol giden, 45 dakikada şarj edilen bir araç yaptı. 7 yıl sonra telefonu çaldı. Karşısındaki isim, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Davut Kavranoğlu’dan başkası değildi… Ve ona şu soruyu sordu: “Elektrikli traktör yapabilir misin?” Literatüründe imkansız yoktu… Ve imkansız onun için sadece 21 gündü… Evet sadece 21 gün… Eski bir traktörü elektrikliye çevirerek dünyada devrim yapan Önder Yol’un hikayesi Storybox’ta… Keyifli seyirler… https://www.youtube.com/watch?t=246&v=KX6WoBVjwnU&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 24 Temmuz 2024; 8:15:10 > |
bununda lastik üretme çiftliği italyadadır. |
CAF ağırlıklı Galler'de Siemens Valero'lar ise her yerde yazdığı gibi Krefeld-Uerdingen fabrikasıntan anahtar teslim çıkmıyor. Çin'den gelen bir çok parça var. Zaten Çinliler de bu şekilde kendi ICE 3 ve sonrasında farklı varyasyonlarını geliştirdiler. Tamamen Almanya'dan geliyor doğru değil yani. Burada birleştirilenler oldu. 2 farklı hızlı tren var ama ikisinin de ömrünün sonlarına gelmesi sebebiyle yavaştan bu tür projeleri açıklıyorlar. Traktöre gelince; devlet olmasa kimse bu işe girmez @gun efendi. @kangroo vermiş olduğu videoda da bilgiler var vaktin olursa izlersin bilgilenirsin. Önceliği trene değil şu traktöre versek, çiftçilere çok uyguna vermiş olsak şimdi mazot derdimiz mi olurdu? He @gun |
|
Özlem Gürses için kara haber. |
Miliyle başlayan her halta uyuzum. Satanlar bıkmadı onların sebebi belli. Alanlar ne zaman akletcek. |
|
|
|