|
Bildirim
he raylarda. hatta %100 Türk yapımıdır bir de. :))) |
Malum kesim de tren hattı facialarında sorumluluk almayacak ve fıtrat diyecek olan yine raydan çıkan vatandaşın canına olacak.
|
Dur tahmin edeyim 2023 mü |
Göklerde, raylarda, yollarda.
|
Sol arka civata yerli değilmiş. Hemen karalamalıyım. |
Demir ağlarla ördüler ülkeyi valla helal olsun. Sırada İzmir-Ankara hızlı tren var.
Malûm kesim yine kahrolacak izleyin. |
Ankara'ya otobüsle gitmiş, sonrasında meraktan dolayı yüksek hızlı trenle geri dönmüştüm. Şunu söyleyeyim, nah hızlı anasını satayım. Dümdüz arazide, yani kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde 230 km hızı gördü en fazla, o da 30 saniye ya vardır ya yoktur.
Abi bir tane ev bilmem ne görmeye dursun hız bir anda 50 70 arasına düşüyor. Şehre geldimi 60 70 km bile hız hikaye. Ulan bir bunaldım bir bunaldım sormayın. Anadolu yakasına 7 saatte geldik molasız. Ulan ben molalarla beraber, Ankara'ya otobüsle 6,5 saatte Avrupa yakasından gittim. Birde sanki Boeing uçağındaymışız gibi yiyecek içecekten bir fahiş fiyat istiyorlar, şaşırır kalırsınız. Aradım otobüs firmasını, kendinize haksızlık ediyorsunuz, bunlar kendine Yüksek Hızlı Tren diyorsa, siz Hiper Hızlı Otobüs Firmasınız dedim. Rezillik ya, utanma arlanma da yok bunlarda. |
Tamam hiç olmamasından iyidir de, Fransa, Japonya' daki gibi 400-500 km/s lik trenler bekliyoruz.
|
uzay yolu kardeşim. |
he raylarda. hatta %100 Türk yapımıdır bir de. :))) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 15 Kasım 2021; 12:36:26 > |
Sol arka civata yerli değilmiş. Hemen karalamalıyım. |
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu meret tanıtıldığında 3 saat 15 dk süresi ile reklam yapıldı. Ben bindiğim de ilk zamanlarıydı. Ben başımdan geçeni anlatıyorum yalan mı söyleyeceğim. Ayrıca talebin çok olması tamamen fiyat politikası ile alakalı. Ekonomi bu hale gelmişken millet tabiki en uygun bilete hücum edecek. geyve medya Ankara - İstanbul Arası Hızlı Tren Fiyatı Belli Oldu https://geyvemedya.com/ankara-istanbul-arasi-hizli-tren-fiyati-belli-oldu/ |
|