Şimdi Ara

Köprü ve otoyollara yine zam! Dünyanın en hızlı şarj olan otomobili - DH Oto Gündem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Programımızın bu haftaki bölümünde köprü ve otoyollara gelen ortalama yüzde 40'lık sürpriz zammı, dünyanın en hızlı şarj olan elektrikli otomobili Zeekr 007 gibi öne çıkan konuları değerlendirdik. Bize destek olmak için lütfen kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı, videoyu beğenip paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın. İyi seyirler!

Video akışı:

00:00 - Giriş

01:55 - Köprü ve otoyollara Ağustos zammı

10:45 - Dünyanın en hızlı şarj olan otomobili Zeekr 007

15:45 - Makyajlı Cupra Formentor Türkiye'de

20:45 - SsangYong Actyon tanıtıldı

26:21 - 2025 model BYD Seal

31:08 - Chery'den Türkiye yatırımıyla ilgili açıklamalar

34:29 - BMW, adaptif M süspansiyonu abonelikle sunacak

• teknoojı sitesınde kopruye zammı manşetten konusuyorsunuz bilerek yada bilmeyerek tetikcilik yapıyorsunuzi ama bızımde bu siteye girme amacımız canımızı sıkan gundem olan olay ve haberlerden kaçıp biraz bize huzur verecek konularla azda olsa mutlu olmak..ben bu yorumumun yayınlanmayacagını biliyorum.keşke sizde teknoloji sitesi oldugunuzu bilmeye devam etseniz...
  • teknoojı sitesınde kopruye zammı manşetten konusuyorsunuz bilerek yada bilmeyerek tetikcilik yapıyorsunuzi ama bızımde bu siteye girme amacımız canımızı sıkan gundem olan olay ve haberlerden kaçıp biraz bize huzur verecek konularla azda olsa mutlu olmak..ben bu yorumumun yayınlanmayacagını biliyorum.keşke sizde teknoloji sitesi oldugunuzu bilmeye devam etseniz...

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Arkadaş; buraya girme amacın "canımızı sıkan gündem" den sıyrılmak ise, yanlış yere gelmişsin. Ahaberi aç izle, nasıl uçup kaçtığımızı görür, mutlu olursun. Teknoloji ile ilgili her şey, -en önemlisi de tekonoloji edinmek ve kullanmak- ile ilgili haberler bu sitenin konusu olması gerekiyor. Yani, araçlarla ilgili haberler, bu arada benzin, elektrik, yol köprü ücretleri de maalesef tekonoloji haberi. Son olarak Türkiye de can sıkıcı zaten gündem yok, neye sıkıldınız da köprü ücretine yapılan zam, sıkıntınızı artırdı, hiç anlamadım doğrusu. Sonun sonu; zaten köprü ücretlerine zam yapılmadı, sadece fiyat güncellemesi yapıldı.

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Muhafelet eden herkese anlamadan dinlemeden "tetikçi" "terörist" "yalaka" "fonlanan" yakıştırması yapmayı bıraktığınız zaman ülkemiz daha düzgün ve daha yaşanılabilir bir ülke olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.