|
2024 Kasım’da Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller belli oldu
-
-
TOGG 8 ayda %0 faiz kampanyası yapmasın da görelim
-
yapsın tabikide yapması da lazım çinlisi almanı yerli markları için neler yapıyor ki togg tek eksiği ısı pompası gelişmiş bir termal ısı yönetimi olmaması oda gelse alman markalarından kalır yanı yok aracın bırakında destek verilsin satılsın ki bence türkiyede tesladan sonra alınası tek araba elektriklide byd yide gördük
-
Mini neden bu kadar az satıyor anlamıyorum.
-
togg siyasi malzeme haline getirilmese çok daha iyi satabilirdi. şuanda şahsen araç alacak olsam togg almam için piyasada başka araba kalmamış olması lazım
-
Bu milletin teslanın o tipsiz aracına olan merakı araştırılmalı. Togg 800 bin faizsiz kredi veriyor ama bunlar gidip peşin para tesla alıyor.
Togg servis noktasında iyi yere gelince ne tesla ne byd bırakır.
9 aydır kullanıyorum en büyük sıkıntı servis duruyor.
Bu arada Anadolu yakası servisi de Pendik'e açılıyor. Az kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg'un geleceği belli değil malesef. Yazılımsal sorunları da cabası . O yüzden insanlar yazılımı daha iyi olan bilindik model teslayi tercih edebiliyorlar. Ama buna rağmen togg bence gayet iyi satmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun togg' a. Ülkenin bunun gibi şirketlere ihtiyacı var. Tek başına gurur kaynağı.
Bu tesla y yi, o önkonsoluyla kim alıyor. Arabanın içi bomboş. Togg buna bin basar.
Bu milletin derken? Dünyada en çok satılan elektrikli otomobillerden birisi Tesla :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf siyasi nedenlerle Türkiye’nin arabası olduğu için yerli malı almayalım diyen insanlara rağmen iyi satmış.
Yoksa etrafımdaki herkes siyasi nedenlerle almadı birde Atatürkçü diye geçiniyorlar sonra gidip Tesla alıyorlar.
Sıfır faiz olmasa satar togg bekleyin.
Sıfır faiz olmasa satmaz.
İnsanların dünyası çok küçük gerçekten
tesla daha az elektrik tüketiyor daha az para ödeniyor
-
TOGG satış rakamları yıl sonu olması hasebiyle artmış görünüyor, Aralık'taki rakamlarda benzer olur mu merak ediyorum?
Şahsi fikrim TOGG'un algılara karşı müzmin yenik düşen insanımıza rağmen satışı fena değil fakat olması gerektiği gibi de değil, zaten hedfleri 47bin miş :)
Hedeflerine nazaran bu derece düşük satış olmasını sorgulamaları lazım, sorgularlar mı merak ediyorum ben pek bir işaret göremedim umarım yanılırım.
Araca gelirsek dilimizde tüy bitti araç gayet güzel bir araç, üzerinde düşünülmesi gereken şey elektrikli olduğu için şarj ünitesini takabilecek bir yerdemisiniz? uzun menzil'de eksi durumu sizi ne kadar kısıtlar hepsi bu.
Ülkemizde birkaç lokasyon hariç -20'leri görmedimizden ısı pompası pek sorun değil, fakat ısı yönetimi tam tersi herkesi ilgilendiriyor, tabi bunların hepsi kağıt üstünde eksiler olsa da içimizi rahatlatan şey şu, aracı kullananların olumlu ve olumsuz tüm yönlerinden bahseden çok fazla inceleme var. bunlarla yeterince bilgi sahibi oluyorsunuz.
Elektrikli araçlar daha fazla bilgisayarımsı olduğundan temel sıkıntı geçiş sürecinde motorlulardan gelen alışkanlıkların elektrikli araçta değişmek zorunda olması dışında eksisi yok.
-
Listede Byd den model gören var mi? Noldu başını satmış herhalde 😂 Milleti aptal yerine koyarsan, bak 6000 satiyordu. Allahım çok şükür ilk defa Türkiye tuketicisinin akliyla gururlandım.
Aralık ayında belli olur. Minimum 6bin satış yaparlar.
Gurur kaynağı mı? Şaka mısınız? Faturası yine millete kesilen 800bin faizli krediyi kaldırın bakalım kaç tane satıyor?
Yazılım, güvenlik, verimlilik gibi konularda çok daha iyi durumda olduğu için olabilir mi? Tesla hiç sevmem ama togg ile aynı kefeye de konmaz. O kadar da küçültmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yapsın tabikide yapması da lazım çinlisi almanı yerli markları için neler yapıyor ki togg tek eksiği ısı pompası gelişmiş bir termal ısı yönetimi olmaması oda gelse alman markalarından kalır yanı yok aracın bırakında destek verilsin satılsın ki bence türkiyede tesladan sonra alınası tek araba elektriklide byd yide gördük
|
Sırf siyasi nedenlerle Türkiye’nin arabası olduğu için yerli malı almayalım diyen insanlara rağmen iyi satmış.
Yoksa etrafımdaki herkes siyasi nedenlerle almadı birde Atatürkçü diye geçiniyorlar sonra gidip Tesla alıyorlar. |
togg siyasi malzeme haline getirilmese çok daha iyi satabilirdi. şuanda şahsen araç alacak olsam togg almam için piyasada başka araba kalmamış olması lazım
|
Yerli malı diyip , daha donanımlı ve lüks olan cheryden fazla fiyata satmaya kalkarsan insanları keriz yerine koyarsan kimse almaz, siyaset martavalları geçeli çok oldu sırf togg felan satabilsin diye daha araçlar gemideyken ek vergi getirildi araçlar türkiyeye geldikten sonra bir daha vergi.. |
Gurur kaynağı mı? Şaka mısınız? Faturası yine millete kesilen 800bin faizli krediyi kaldırın bakalım kaç tane satıyor? |
Sıfır faiz olmasa satmaz.
|
Bu milletin derken? Dünyada en çok satılan elektrikli otomobillerden birisi Tesla :)
|
Gerçekten tam körlemesine muhalifsiniz. DÜnyadan bir haber hemde. TOGG'u devletin mi sanıyon yoksa sen :D Parası hazineden gidiyor flan mı sanıyon harbi harbi ? Siyasi nefretle böyle mi inandırdılar size ? TOGG'a ne kadar para harcıyorsalar harcasınlar vatandaş olarak BİZE NE ? Kendi paralarını harcıyor firmalar. Erdoğan 5 babayiğit çıksın bir yerli arabamız olsun demişti o dönemde ve YERLİ FİRMALAR KENDİ PARALARINI KATIP ORTAK OLUP TOGG u kurdular olay bu. Devletin parası yok ortada. Ayrıca dünyada sizin gibi muhalif olmayı devlete muhalif olmak sanan var mı çok merak ediyorum. Olaya bakışınız ithal mallar olması mı harbi ? TOGG ilk kurulurken hisse dağılımı. Anadolu Grubu (%19), BMC (%19), Kök Grubu (%19), Turkcell (%19), Zorlu Holding (%19) TOBB (%5) Güncel hisse dağılımıda şu şekilde: Anadolu Grubu (%23) BMC (%23) Turkcell (%23) Zorlu Holding (%23) TOBB (%8) |
Bu tesla y yi, o önkonsoluyla kim alıyor. Arabanın içi bomboş. Togg buna bin basar.
|
Benzer içerikler
- afk nedir
- evernote ücretli mi
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- whatsapp şekilli yazma
- netflix fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X