|
Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller Ocak 2025
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
T10F i doğru fiyatlandırma yapmazlarsa büyük hayal kırıklığı olur onun tanıtımı ile beraber 1.6 güncellemesi de yayınlanmalı bence
-
Bir çok araç TOGG'a göre fiyatlandırma yapıyor bu yüzden TOGG'un başarısı kritik durumda.
Daha ulaşılabilir bir fiyatlandırma ile geleceğini düşündüğümden özellikle T10F'i bekliyorum. Beklediğim gibi bir fiyatlandırma olursa da almayı düşünüyorum.
-
T10F çok ucuz olmaz. en fazla 200 bin TL ucuz olabilir. ama mutlaka kırpılmış bir versiyon lazım. ikinci el yerine kırpılmış bir araba çok tercih ediliyor.
-
Mini Countryman, KGM Torres EVX süpriz bence tebrik ederim.
Mercedes EQB, BMW X1 demekki düzgün fiyatlamayla aracı %10 vergi dilimine sokup satmışlar.
-
TOGG için tehlike çanları çalıyor. Satışlar doyuma ulaştı, yeni modelle geçen yılın satış rakamlarını tekrardan yakalar fakat bir sonraki sene Avrupali firmaların ucuz arabaları, Çinlilerin avrupada üretime başlaması vs. derken büyük sıkıntılar yaşayacak.
-
Tesla Çekildi mi Türkiye'den?
-
Tesla kasa değişti. Eski kasa stoklarda bitti. Tesla juniper çok sürmez satışa sunulacaktır. Toog sedan uygun fiyat olmalıki yoksa tesla siler süpürür ortalığı.
SsangYong torres başarısı baya iyi. Byd gibi büyük firmayı yemiş bitirmiş.
Chery anlaşana kadar beklemek gerekli ayrıca piyasaya yeni modeller gelecek en iyisi beklemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 4 Şubat 2025; 15:12:59 > -
Yeni modelde kasa motor her şey değişti Türkiye’ye %10 dilime girecek modele aylar var daha.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiat 600 La Prima hiç satılmamış mı? Yazık
-
TOGG yazılım konusunda berbattı, düzelttiler mi?
-
TOGG'un satış rakamları sıkışan piyasa şartlarına göre iyi sayılır, bu kredilerle hemde elektrikli? :)) birde diğer markalar TOGG'a göre mi sıralanmış anlamıyorum dağtıcılar satışlardan memnun herhalde... ne yalan diyeyim şaşırmıyorum aslında tipik yurdum ticaret erbabı kıble olarak TOGG'u karşısına alıp tüm tuşlara basmış bekliyorlar...
Tesla'dan 0 satış olması mümkün mü? belki satış rakamı vermemişlerdir diye düşünüyorum, listede diğer markaların modelleri niye yok? elin çinlisi model model 50 tane aracı listeye koyuyor bizde zaten belirli modellerin girişi var onu da araştırıp yazmaya üşeniyorlar şaşırmadım, niye şaşıralım ki TR'de işler hep badana boya altında ise süprizlerle karşılaşıyorsunuz.
T10X 'in fiyatı armamışta T10F'nin çıkışı zammı makul gösterebilmek için geciktiriliyor gibime geliyor. şimdi daha ucuz T10F beklerken yazın çıkan sedan modelin fiyatını köstürürseler çok heves kırarlar. satışa da yansır.
-
Tesla'nın net bir satış sayisi yok hocam teslimat sayısı var, ne kadar teslim ederse o ay o kadar satmış oluyor ocak ayında teslimat yapmamış. Şubatta Türkiye için ayrılmış kota ne kadarsa o kadar teslim eder o da satış sayisi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Juniperde ne motor değişti ne kasa.,makyaj yapıldi, yeni kasaya 2 3 sene var orada motorlar, platform ve pillerde değişir. Şubat ayında teslimat yapacaklar belki nisanda tekrar yapabilir Türkiye'ye bir kota ayrıldı ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 5 Şubat 2025; 8:56:14 >
Her 3-6 ayda bir güncelleme geliyor düzeliyor en son şikayetler ya bitti ya çok azaldı emin değilim ama iyiye gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chery listeye bile girememiş, hayret, hatırısayılır indirimli satıyorlar. -
byd'ye tepki koyup almaktan vazgeçen bir tek benim galiba :)) reklamın iyisi kötüsü olmaz derler özellikle ülkemizde kötü reklam daha etkili , domuz eti var dediler kuyruk oluştu, pahalı satıyoruz ama sıra var dediler yine kuruk oldu :))
-
Marka harici, param bolsa piyasada yer edinmek istiyorsam ancak gösteri odaları nal topluyorsa kendi adamlarıma satardım arabaları. Zirveye oynamadan en çok satan ilk 10 listesine rahatlıkla sokardım markamı. Böylece bu oluşturduğum algıyla gerçek müşteri gelmesini beklerdim. Çok satıyor demek ki bunların bir bildiği var sürü psikolojisi işe yarar. Biraz zararı göze almak lazım tabii onu da reklam gideri sayarsın.
çok fark var gecen seneye göre
kendi adamları mı? gecmiste örneği yok bunun binlerden bahsediyoruz bin tane araci yan yana koy bakalim . bir fabrika ilk satislardan maliyetleri eritmeye baslar onuda bedavaya mı versin sacma bi dusunce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bir çok araç TOGG'a göre fiyatlandırma yapıyor bu yüzden TOGG'un başarısı kritik durumda.
Daha ulaşılabilir bir fiyatlandırma ile geleceğini düşündüğümden özellikle T10F'i bekliyorum. Beklediğim gibi bir fiyatlandırma olursa da almayı düşünüyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X