|
Bildirim
Alın bu ülkeyi .......
..... Ezan susacak diye diye yediniz kendinizi. Ne azan sustu, ne Yunan saldırdı ne de dış mihrak çomak soktu. Ormancı ormanı yaktı, dağ yandı bitti kül oldu. Emeği geçen herkesin, nokta. |
Kardeşim ben zaten Almanya'da yaşıyorum. 320 BMW Almanya'da 40 bin Euro Türkiye'de ikinci eline 100 bin euronun üzerinde istiyorlar.
|
Avrupada ucuz yani alinabilecek duzeyde. Ayrica bir cok tesvik var. Turkiye icin durumu izah etmenin geregi yok sanirim.
|
Nokta değil..
Emeği geçen herkesin çoluğunun çocuğunun burnundan gelsin. Tek bir kuruş kul hakkı yedilerse cehennemde köpekler gibi yansınlar. Şimdi nokta. |
Malum partilileri osmanlı tuğralı passatlarını doblolarını satıp toohh almaya davet ediyorum, yok öyle boş beleş seçimde oy vermek ! |
yetmez rabbim inşallah bin beter eder bu salak milleti. özellikle de o evet deyip te halen başımızdan eksik etmesin diyen omurgasızları.
|
Komşum 17.000 Euroya Frankfurt'tan model 3 aldı ,
6 ayda 1 çıkıp girecek sınırdan ,gece parka koyuyor evden şarj ediyor... Bir başka komşum tr'de 1500$ a satılan laptopu newyork'ta yeni mağazasından 800$ a al dedim parasını da verdim ,yavşak almadı, g.t lük yapacak başka konu yaratabilirdim dedim o günden beri konuşmuyorum , burası çok önemli : mesela gelişmiş memleketlerde satılan bir ürünün aynısı bizim ülkede aynı olmuyor , özellikle gıdada , örneğin aynı markanın meyve suyunu Londra'da için vitamine doyarsınız yanaklarınız allaşır, ama burada şekerli su+aromadır , orada tüketicinin sağlığına ve faydasına aykırı ürün koyamazsınız ,hadi koydunuz yanıltamazsınız , zkerler adamı ,şrketini de kçna sokarlar ,ama burada ..... Edirne, güzel kardeşim , ipsaladan çıkıyorsun bir daha arkana bakmıyorsun , Zira burada paran olsa dahi hamam böceği senden daha hakiki yaşıyor... Araba konusundan bu satırlar türedi içimizi döktük....kusura bakmayınız.. hadi bağam.. |
listeyi yapan arkadaş, liste yapmışsın alfabetik değil, fiyata göre değil, wltp değil. bişeye göre sırlasaydın keşke
|
Elektrikli kutu 900 binden başlıyor. Bir de demiyorlar mı benzin devri bitti diye, bir gülme geliyor hemen.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Ocak 2023; 16:55:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 23 Ocak 2023; 17:39:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Malum partilileri osmanlı tuğralı passatlarını doblolarını satıp toohh almaya davet ediyorum, yok öyle boş beleş seçimde oy vermek ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Ocak 2023; 18:34:20 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu araçların tamamı ithal olduğu için çok satılması istenmiyor haliyle. Teşvik verilmemesinin en büyük nedenlerinden biri bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Millet 15 asgarı ucretle elektrikli alıyor bizim ulkede 100 asgari ucretle alınabılıyor. Araba değil uzay mekiği bunlar bizim ulkemizde |
|