En fazla borcu olan mükellefler
https://www.donanimhaber.com/iphone-16-yurt-disi-fiyati-en-ucuz-iphone-16-pro-hangi-ulkede--181760
Şöyle bir konu açılıyor ve yorum yapmak istediğimizde yapamıyoruz. Konuyu yoruma kapamışlar. Bir forum sitesinde konuya yorum yapılması neden engellemek akla mantığa sığmaz. Tabi 800 dolarlık telefonu 1900 dolara almak zorunda bırakılınca insanlar muhalif yorumlar yazmasın diye engelleniyor. Yazıklar olsun
Oraya yazamadığımı buraya yazayım
Ne diyordu süleyman soylu. Oooohhhhhhh!!!
Durmak yok yola devam
DONANIM HABERİN RTÜK KONTROLÜNDE GİBİ ÇALIŞMASI
https://www.donanimhaber.com/iphone-16-yurt-disi-fiyati-en-ucuz-iphone-16-pro-hangi-ulkede--181760
Şöyle bir konu açılıyor ve yorum yapmak istediğimizde yapamıyoruz. Konuyu yoruma kapamışlar. Bir forum sitesinde konuya yorum yapılması neden engellemek akla mantığa sığmaz. Tabi 800 dolarlık telefonu 1900 dolara almak zorunda bırakılınca insanlar muhalif yorumlar yazmasın diye engelleniyor. Yazıklar olsun
Oraya yazamadığımı buraya yazayım
Ne diyordu süleyman soylu. Oooohhhhhhh!!!
Durmak yok yola devam
Yahu kardeşim şunu kim tasarladı allah aşkına. Ben meraklı değilim arkadaşım. Ben bu zımbırtıya ''şimdi değil'' butonuna tıklamaktan usandım ama bu karşıma çıkmaktan vazgeçmiyor. Ya şuna ''HİÇ MERAKLI DEĞİLİM İSTEDİĞİM ZAMAN SİTEYE GİRİP BAKARIM İSTEMEDİĞİM SÜRECE SİZDEN GELECEK BİLDİRİMİ FALAN İSTEMİYORUM'' diye bir seçenek ekleyin yada ''BİLDİRİMİ BATSIN SONSUZA KADAR İLGİLENMİYORUM'' kısmı ekleyin karşımıza çıkıp durmasın sizden gelecek bildirimi açmak zorunda mıyız nedir bu ısrar!!! siteniz zaten yer imlerine ekli vaziyette günde 1-2 defa girer haberleri okurum ama şu alttan kafayı kaldırdıkça sitesinden de haberinden de donanımından da nefret eder hale geliyorum
Vodafone 4,5g ile 2g arasındaki pil tüketim farkı
Realme 11 pro model telefon aldım. Sıfır telefon wifi bluetooth gps nfc ne varsa kapalı vaziyette geceden sabaha %10 pil tüketiyordu. Ortalama 3-4 saat ekran süresi ancak alabiliyordum.
Saçma olduğunu düşünüp denemek adına 4g'yi devre dışı bıraktım. Geceden sabaha %1 şarjım gitti ve ekran sürem 9 saatin üzerine çıktı
Benzer sorunu yaşayan var mı? Sorun telefonun 4g bandında olabilir mi acaba ona göre ya servise gönderecem ya operatör değiştirecem. Böylesine trajik bi fark mantık dışı çünkü.
Ek olarak eskişehirde şehir merkezinde yaşıyorum yani şebekenin sinyal almakta zorlanmasına bağlı olarak pilin fazla tüketimi durumundan haberdarım ancak evin her odasında şebeke full çekiyor yani sinyal aramaya uğraşıp pilin azaldığı seçeneğini şahsen elemiş durumdayım
Hala ihracat rekoru kırmakla övünüyorlar. İthalattan bahseden yok
Yer Adana Turgut Özal Mado şubesi. Binanın diğer tarafı da aynı şekilde idi ancak çatlaklara sıva atıp boyamışlar. Muhtemelen bugün bu tarafı da boyarlar. Üzeri örtülmeye çalışılıyor gibi. Bina bomboş hatta görüleceği üzere bazı katlarda ev sahipleri kapı pencereleri söküp binayı tamamen terk etmiş vaziyette.
İşletmenin girişinde bir a4 kağıdı üzerinde "Binamız hafif hasar raporu almıştır" şeklinde bir yazı asılmış. Teknik kısma hakim değilim ancak dışarıdan bakınca çok değil şöyle 4-4,5 şiddete dayanamaz gibi görünüyor.
Sizlerin fikirleri nedir? Bir yere şikayet etmek gerekli mi? Gerekli ise nereye başvuru yapabilirim?
HAZİNE YİNE BORÇLANDI
En son 2022 sonlarında 3 ihale ile 40 milyar tl üstü borçlanmaya gitmişti. Son 3 ayda 65 milyar tlyi geçmiş vaziyette. Hepimizin geleceğini ipotek ediyorlar. Bir seçim kazanmak uğruna ekonomi bilimiyle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan insanlar senin-benim-hepimizin parasını har vurup harman savuruyorlar. Sonumuz hayır olsun dicem ama pek mümkün görülmüyor
Sorsan diğer ülkelerde de enflasyon var kıtlık var. Konu ''Ekonominin sorumlusu benim ben'' diyen tek adamı eleştirmek olunca sanki sülalesine küfür edilmişçesine savunuyorlar.
SESSİZ İSTİLA 3 yayınlandı
İzlemeden paylaşayım dedim
Son Giriş: 33 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.953
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.082
Konularının görüntülenme sayısı: 59.671 (Bu ay: 839)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.430 (Bu hafta: 29)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El