https://www.donanimhaber.com/iphone-16-yurt-disi-fiyati-en-ucuz-iphone-16-pro-hangi-ulkede--181760 Şöyle bir konu açılıyor ve yorum yapmak istediğimizde yapamıyoruz. Konuyu yoruma kapamışlar. Bir forum sitesinde konuya yorum yapılması neden engellemek akla mantığa sığmaz. Tabi 800 dolarlık telefonu 1900 dolara almak zorunda bırakılınca insanlar muhalif yorumlar yazmasın diye engelleniyor. Yazıklar olsun Oraya yazamadığımı buraya yazayım Ne diyordu süleyman soylu. Oooohhhhhhh!!! Durmak yok yola devam |
DONANIM HABERİN RTÜK KONTROLÜNDE GİBİ ÇALIŞMASI
-
-
Hakikaten konuyu yoruma kapamışlar. Gerçi bu ilk değil, daha önceden de yapmışlardı. -
Vergilendirmeyle ilgili yazdığım bir yorum da şikayet üzerine silinmiş Kimlerin şikayet ettiğini az biraz tahmin edebiliyorum. Olsun buraya bir daha yazalım. Telefon fiyatının yarısı vergilerden oluşuyor ve buna rağmen bazı arkadaşların gücü sadece markaya sövmeye yetiyor. Tabii onlar da biliyor bu vergiyi koyanlara sesini çıkaramayacağını anca markalara sallayın.
-
%100 oranla vergi verip kimsenin almayacağı 60 hz telefonun konusuna, "teknolojik derinlik içeren" yorumlar yazılmasını mı bekliyorlar?:D
Arkadaşım work and travel yapıyor saatlik tiplerle beraber 20-25 dolar arası alarak 2-3 günde elde edebiliyor telefonu yazık... -
X2YK Özkan Polatk mode on:
Nike'ta stok kalmadığı için konuyu yoruma kapatmışlar.
BANANE YA -
3. Dünya ülkelerinde bu işler böyle yürür. Halk marabadır, geneli bu tür cihazların hayalini bile kuramaz. İmtiyaz sahipleri ve yönetici burjuva kısmı ise çorap değiştirir gibi değiştirirler bu aletleri (ya da arabaları, uçakları vs)
Kısaca bizim milletimiz üzülmesin…imtiyaz sahipleri ve iktidar sahipi burjuvazi onların yerine de kullanır iPhone 16’yı -
Rtük bile bunlardan daha hoşgörülüdür.
-
Niye rahatsız mı olmuşlar bizden bu kadar vergi aldıkları için!
-
Uyuz oluyom komple kaldircam dh i ara ara dusunuyom bende ama bi kac insan guzel seyler yazabiliyo, arada bakiyom konu basliklarina. -
Eski güzel bi konuyu favorilere koymusum.Hop bakiyorum, konu kaldirilmis.
Mesaj atiyorum, hop mesajim silinmiş.
Noluyoz? -
Düşünsene adam telefonu üretmek için ar-ge yapıyor mühendis çalıştırıyor fabrika açıyor işçi çalıştırıyor yetmiyor o telefonu üretmek için hammaddede gerekli hammade satın alıyor
ürettikten sonra vergilerini ödüyor Sonra üzerine kar koyup satışa cıkarıyor.
Hükümet nabıyor yukarıdakilerin hiçbirini yapmadan bir okadar parada bana vericeksin diyor. o.O
Apple'in üretim giderleri ve vergisini düştükten sonra 1adet telefon satışından taş çatlasın 200 dolar kar'ı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 11 Eylül 2024; 11:18:7 > -
Ben değilim peşinen beyan edeyim de ...
Apple cihazlarını da satın almış biri olarak ağırlıklı olarak Android cihazlarına sahibim .
Güncel olarak şuan S24 Ultra Türkiye cihazım var.
Meseleye kıyasla farkındalık getirirsek : Amerika da Samsung telefonları bariz daha pahalıdır Apple ise daha uygundur . Eşit şartlardalar vergileri filan aynı ...
Peki Türkiye'de de vergiler eşit oranda ama neden Apple aşırı pahalı ? ... Yıllardır da bu böyle ...
Aslında sebebi çok basit ...
Apple Store Türkiye'de açılması Steve Jobs ölümünden sonra anca temelleri atıldı ... Steve Jobs Suriye doğumlu Ermeni kökenli bir çoçuktur ... Amerika daki Ermeni Lobicilerin etkisi ile Apple Türkiye de bir nebze iyileşti sonra kötüleşti ... Servisleri de sertifikalı ayağına rezalet ... Birkaç Apple Store da açıldı ama servislerin kalitesi berbat ...
Amerika'da New York taki meşhur mağazasında tıkabasa dolu ama seri işleme aldılar değişim. Randevumu bile aynı gün 2 saat sonrasına aldım daha da erkene alabiliyordum. Randevusuz gireyim dedim kalabılığı görünce umudum yoktu ama sms ile onaylandı randevum geldi 1 saat sonrasına idi planıma göre 2 saat sonrasını seçtim ...
Türkiye'de sadece fiyatlandırma değil sonrasında da Apple tam bir rezalet!
Halen de öyle ... Türlü türlü şikayetler ortada ...
-
İktidarın şakşakçılığını yapmaya devam sevgili DH yönetimi. Bu mesajı da silebilirsiniz, gram umrumda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 12 Eylül 2024; 14:8:34 > -
Zarar gelecek şeyleri sistemden temizlemeleri ya da yorum yaptırıp olayı büyütmenin önüne geçmeleri gerekiyor bir de öyle düşün
-
Vergilendirmeyle ilgili yazdığım bir yorum da şikayet üzerine silinmiş Kimlerin şikayet ettiğini az biraz tahmin edebiliyorum. Olsun buraya bir daha yazalım. Telefon fiyatının yarısı vergilerden oluşuyor ve buna rağmen bazı arkadaşların gücü sadece markaya sövmeye yetiyor. Tabii onlar da biliyor bu vergiyi koyanlara sesini çıkaramayacağını anca markalara sallayın. |
Niye rahatsız mı olmuşlar bizden bu kadar vergi aldıkları için! |
X2YK Özkan Polatk mode on:
Nike'ta stok kalmadığı için konuyu yoruma kapatmışlar. BANANE YA |
Düşünsene adam telefonu üretmek için ar-ge yapıyor mühendis çalıştırıyor fabrika açıyor işçi çalıştırıyor yetmiyor o telefonu üretmek için hammaddede gerekli hammade satın alıyor ürettikten sonra vergilerini ödüyor Sonra üzerine kar koyup satışa cıkarıyor. Hükümet nabıyor yukarıdakilerin hiçbirini yapmadan bir okadar parada bana vericeksin diyor. o.O Apple'in üretim giderleri ve vergisini düştükten sonra 1adet telefon satışından taş çatlasın 200 dolar kar'ı var. |
3. Dünya ülkelerinde bu işler böyle yürür. Halk marabadır, geneli bu tür cihazların hayalini bile kuramaz. İmtiyaz sahipleri ve yönetici burjuva kısmı ise çorap değiştirir gibi değiştirirler bu aletleri (ya da arabaları, uçakları vs)
Kısaca bizim milletimiz üzülmesin…imtiyaz sahipleri ve iktidar sahipi burjuvazi onların yerine de kullanır iPhone 16’yı |
Hakikaten konuyu yoruma kapamışlar. Gerçi bu ilk değil, daha önceden de yapmışlardı.
|
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- singapur pasaportu neden güçlü
- belden aşağı mesajlar
- bizim köfteci ankara at eti
- iran"da araba fiyatları 2024
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- bayiden sıfır araba fiyatları
- disney plus üyelik iptali
- mahalle mahalle deprem haritası
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X