Şimdi Ara

Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karabük üniversitesi elektrik-elektronik bölümü akademik personeli. Şaka zannettim gerçekmiş. Daha bir sürü arap hoca var okulda.

Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed

Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamedmuh.karabuk.edu.tr
    Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    https://muh.karabuk.edu.tr/akademikPersonel.aspx?BA=elektrikelektronik

• Kimsenin dış görünüşünle işimiz yok. Türkiyede yeterli öğretim görevlisi mi yok ta mültecilerden istihdam ediliyor? Ayrıca bu tipte sakalı Türkiyede sadece selefi-vahhabi görüşe sahip dinciler bırakıyor. Bu derece radikal dini görüşleri olan bir insanın böyle bir konuda kendini geliştirmesi imkansızdır. Bu adamın uzmanlık alanı ancak kablosuz olarak uzaktan bomba patlatmak olabilir.

Görevini yapabilecek lisan bilgisine, liyakata ve mühendislik etiğine sahip olduğu sürece (meclisin yarısından önde olur bu durumda) nereden geldiği, tipinin nasıl olduğu benim için önemli değil.

Sonuçta neandertal mağara adamına benziyor oluşu onun problemi, benim değil. İşini bildiği sürece gri alien bile olabilir.

https://scholar.cu.edu.eg/?q=magdy_mourad/files/cv_resume_associate_prof_magdy_hussein_mourad_september_2020.pdf

https://scholar.cu.edu.eg/?q=magdy_mourad/files/solar_cell_consultancy__invited_talks_to_engineering_syndicate.pdf

https://scholar.cu.edu.eg/?q=magdy_mourad/files/msc_phd_awards_invitations_certificates.pdf

Sabahtan veridi twitter'da linç ettiler adamı bari siz yapmayın. Az da olsa okumuş görmüş insanlarsınız. Alın adamın tüm özgeçmişi inceleyin anlamaya çalışın. Gerçi mühendislik temeli olmayan anlayamaz bunların ne zorlu süreç olduğunu. Patenti var, bir sürü çalışması var DC akım konusunda çalışmaları var.

Yabancı olması problem değil bizim ülkedeki sivri zekalılar için. Problem sakallı ve mısırlı olması. Bu adam yahudi olsaydı bu kadar tepki görmezdi. Ülkenin kapıları zaten ağzına kadar açık. ipini koparan geliyor. Onlara karşı dolusunuz biliyorum fakat böyle de yapılmaz. Bilime katkısı olan insanlara kucak açmamız lazım. Bu konuda dil, cinsiyet, din, ırk farketmemeli. Böyle böyle büyür gelişir muasır medeniyetler seviyesine ulaşırız.

Ülke mülteci çöplüğüne dönmüş haklısınız beni de aşırı rahatsız ediyor. Avrupa gibi sadece düzgün, eğitimli insanları almadık. Herkesi aldık. suçlusu da girdi, tecavüzcüsü de. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Ama bilim farklı bir şey. Üniversite farklı bir yer. Lütfen arkadaşlar genelleme yapmayalım. Şu var Eğer bu adam ülkemize bir hata yaparsa ilk tepki gösteren ben olacağım ama bu sırf arap olduğu için değil. Ülkeme yaptığı hatadan dolayı tepki göstereceğim. Boş humanist duygularla yaklaşmıyoruz olaylara.

Toplu linç girişimlerine dikkat edin. sağlıcakla kalın.

Kimin kimi istihdam ettiği değil buradaki konu.

Karabük üniversitesi yerli bir öğretim üyesi bulamamış mı?

Düşük bir ihtimal ama belki boş kadroya başvuran olmamıştır. Eğer Türk bir akademisyen de başvurduysa Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed'in kendisine avantaj sağlayan bir yeteneği olmalı.

• Suriye'de kuramadıkları rejimi Türkiye'de kurdular.

• Mhp ne yapıyor Mhp uyuyor mu?
    Mhp iktidarda madem bu kadar etkisiz neden koalisyon kurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 24 Eylül 2022; 1:23:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birsey olamaz yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bir kaç kişi olsa sorun olmaz ve olmamalı bence. Çünkü görünüşünden çok işini iyi yapıyor mu o önemli. Fakat üniversitenin yarısı bunlardan. Neden? Neden bir Türk üniversitesinin yarısı Arap ve Türk olmayanlardan oluşur? Bu nasıl bir kafa?

• Yolda görsek korkup yolumuzu değiştireceğiz adamı öğretim üyesi diye koymuşlar.

• mhp nin basindakinin kaseti var o yuzden ses cikaramaz

adamin tipi tam deasci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mhp ne, yeniyor mu Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed 

• Görevini yapabilecek lisan bilgisine, liyakata ve mühendislik etiğine sahip olduğu sürece (meclisin yarısından önde olur bu durumda) nereden geldiği, tipinin nasıl olduğu benim için önemli değil.

Sonuçta neandertal mağara adamına benziyor oluşu onun problemi, benim değil. İşini bildiği sürece gri alien bile olabilir.

• Akademik alanda böyle dışlama yapmak çok saçma ve anlamsız.O beğenmediğimiz ülkelerde bile bir şekilde kendini yetiştirebilenler, çoğunluk kesimle aynı kafada olmayanlar var. Eğer yeterliliği varsa ve kaliteli bir hocaysa milletine bakılmadan desteklenmelidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin dış görünüşünle işimiz yok. Türkiyede yeterli öğretim görevlisi mi yok ta mültecilerden istihdam ediliyor? Ayrıca bu tipte sakalı Türkiyede sadece selefi-vahhabi görüşe sahip dinciler bırakıyor. Bu derece radikal dini görüşleri olan bir insanın böyle bir konuda kendini geliştirmesi imkansızdır. Bu adamın uzmanlık alanı ancak kablosuz olarak uzaktan bomba patlatmak olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuDev

Kimsenin dış görünüşünle işimiz yok. Türkiyede yeterli öğretim görevlisi mi yok ta mültecilerden istihdam ediliyor? Ayrıca bu tipte sakalı Türkiyede sadece selefi-vahhabi görüşe sahip dinciler bırakıyor. Bu derece radikal dini görüşleri olan bir insanın böyle bir konuda kendini geliştirmesi imkansızdır. Bu adamın uzmanlık alanı ancak kablosuz olarak uzaktan bomba patlatmak olabilir.

Abd ve avrupa istihdam ediyor da biz edince mi sorun oluyor?Ayrıca bu adam mülteci değil Kahire üniversitesinden gelmiş,profili de aşağıda.Adam gayette kendini geliştirip tezini yazıp doktorasını almış,imkansız değilmiş yani.Sizin mantığınıza göre yarın pakistan karışsa ve oradan nükleer mühendisleri gelse onları da mı almayacağız?

https://www.researchgate.net/profile/Magdy-Hussein-Mourad

• Abd, avrupa ülkeden kaçan en iyileri alıyor. Bizde bu heriflerden çok daha kaliteli binlerce mühendis var. Yani şu kepazeliği de savunmayın artık. Konu elektronik, yani Türkiyede pek gelişmemiş atom enerjisi ya da astronomi gibi alanlar olsa hadi neyse. Zamanında Türkiyede eğitim alıp İngilterede ekran kartı firması kuran Türkler var yahu. Bu araplar kimmiş güldürmeyin insanı. Türkiye devlet eliyle araplaştırılıyor, bunun başka izahı yok.

• Türkiye'de akademisyen mi yokta bu elemanı getirmişler teröriste benziyor adam uzmanlık alanları molotofkokteyli ve bomba yapımı herhalde şu hale bak.

• Yine tipe bakanlar doluşmuş bu adam alanında oldukça iyi bilenen tanınan bir isim. Bu iki oldu tipine göre adam yargılıyorsunuz. Daha önce de sakalı var diye alanında oldukça ünlü bir cerraha sarmıştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Eylül 2022; 12:32:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suriye'nin afgan mühendisler sokakta kağıt topluyor :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kafa Kesme Mekaniğine Giriş - I dersini verecek galiba.... Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed 

İşin şakası bir yana bazıları tipi önemli değil , aldığı eğitime, bilgisine bakarım, kıyafetine, tipine bakmam gibi şeyler demiş ama o öyle değil arkadaş...

İstediğin kadar eğitimli ol, istediğin kadar donanımlı ol, medeni bir ülkede; burkayla, peçeyle yada ben Papua Yeni Gineliyim elbise giymem dal yaprak takarım dersen, Avrupada, ABD' de bırak eğitim vermeyi o üniversitenin dış kapısından içeri giremezsin...

İnsan sosyal bir varlıktır, öğrenebilir gelişebilir. Bulunduğun ülkedeki insanların yaşam şartlarına, çevreye uyar ona göre yaşar, yoksa toplumda dışlanır.

Aldığın bir sürü eğitim, yaşadığın çevreye uymanı gerektiren bir düşünceyi sana öğretememişse, istediğin kadar alanında bilgili ol, yemişim öyle bilgiyi...

• Treth kullanıcısına yanıt

Ben bu adamın özgeçmişine dair herhangi bir bilgi bulamadım

araştırmalarına yayınlanmış makalelerine araştırmalarına temel uzmanlık alanınan yöenlik bilgilere vs..... falan ulaşamadım

bilen varsa konuyu okuyan vs.... birisi yayınlasın bilelim

• Verdiğin linktek bilgi bu: Kahire Üniversitesi Ulusal Lazer Mühendisliği Enstitüsü Lazer Uygulaması · Lazerin Mühendislik Uygulamaları Felsefe Doktoru

Bu memlekette laser dahil çeşitli alanlarda doktorasını yapmış bir sürü mühendis var. Bunun avrupa'da çalıştığını nereden uydurdun. Kahire Avrupa da mı ?

• Kimin kimi istihdam ettiği değil buradaki konu.

Karabük üniversitesi yerli bir öğretim üyesi bulamamış mı?

Düşük bir ihtimal ama belki boş kadroya başvuran olmamıştır. Eğer Türk bir akademisyen de başvurduysa Dr. Öğr. Üyesi Magdy Hussein Mourad Mohamed'in kendisine avantaj sağlayan bir yeteneği olmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.