|
Bildirim
Başlık Ekim ayı haber içeriği Şubat Ayı. Keşke biraz daha dikkatli olsanız haberi önceki yazılar üzerinden düzenlerken...
|
Togg fiyat ve kredi avantajına rağmen satışları bir türlü artıramıyor nedense. Daha önce de söyledim bu dükkan bu satışlarla zor döner. Ha, 10f çıkarsa ve satarsa tamam ama eğer operasyonel sıkıntılar varsa (talep var fakat üretilemiyorsa) o zaman iş zor.
Beni şaşırtan esas mini satışları oldu, beklediğimden iyi satmış...ayrıcs sürekli burada hakkında güzellemeler yapılan byd de epey az satmış. Her zamanki gibi forum gerçek hayatı pek yansıtmıyor... |
Yorumlarda insanımızın cehaletini görüyorum. Tesla çok satmış da togg avantajlarına rağmen çok kötü durumdaymış da. 2024 togg satışı 30 bin adet, yılların markası Tesla 11 bin adet satmış. Siz iyi misiniz???
|
Editörlerin haber kaliesi yerlerde sürünüyor. Yeni moda bu şekilde copy paste haber ve aşırı dikkatsizce yazılmış makaleler... |
Teslaya para verip alanın aklına şaşarım.
Yarın ne olacağı belirsiz patronu olan bir firma ve belirsiz bir ülkede üretilen başkanı deli olan bir ülkenin ürünün almak sadece Tesla değil iPhone alanlar cebinde bombayla geziyorlar ayrıca teslalarda birer bomba. |
Tesla eski kasayla bu kadar satıyorsa yeni kasa juniper ile ile bayağı fark atar toog'a, aynı kategoride değiller ama toog 10f nisanda rekabetçi bir fiyatla ön siparişe çıkarsa belki dengeleyebilir satış rakamlarını. Rekabet olması iyi olur.
Tabi yeni teslanın standard menzilinin %10 luk dilimde kalacağını varsayarak yazdım. |
|
Editörlerin haber kaliesi yerlerde sürünüyor. Yeni moda bu şekilde copy paste haber ve aşırı dikkatsizce yazılmış makaleler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 4 Mart 2025; 19:54:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesla'nın ki aslında 2 aylık. Ocağı da şubata yazmış. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
tesla verileri birkaç ay bekletip bu ayınmış gibi paylaşıyor zaten belki aralık bile var.yıllık bazda kac sattigina bakmak lazım togg her ay güncelliyor satış rakamlarını . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tesla'nin bir satış sayısı yok hocam teslimat sayısı var, siparişleri açılır, Türkiye'ye ayrılmış kota iki üç ay üretilitir bir ayda teslim edilir. Yani kimi ay sıfır teslimat kimi ay 3500 diye gider, İlk alanlar 3 4 ay bekledi, ben 70 gün bekledim, son alanlarda ortalama 45 gün bekledi, arada çok şanslılar 25 günde aldı. Tesla 30 günde teslimat yapsa ayda 5 6 bin satar, Togg ise güzel araç, sorunları halen var, ama kredi avantajı varken bu riskte göze alınabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Mart 2025; 20:51:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her satılan elektirikli 10 araçtan 3'ü tesla 2'si togg olmuş. |
hyundai ioniq 5 i tam donanım uygun fiyata getirseydi :/ |
|
sende matematik mi yok ? her ay teslimat yapsa aynı aya denk gelme ihtimali bile yokken bukadar satisin 3 aylik teslimat sayısını hesaplamayip sadece bu aykini mi hesapliyorlar diyorsun. peki diyelim 3 ayda teslim ediyorlar e bu sayı önceki aylardan yapilmis siparişler değil mi :)ozaman teslimatları beklemiş bu ay teslim edilmiş :) senin mantıkla 5 6 bin teslimat nasıl oluyor ???.togg ocak ayında 1570 satış yapmiş subatta bu satış sayısını gecmiş bu ay yine togg tesladan fazla satmış ozaman teslanin bundan önceki iki aylık satış rakamları nerde ???????? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Mart 2025; 3:31:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu kulvarda tog a başarılar diliyorum ve PSA grubundan elektrikli araç alanlardaki cesareti alkışlıyorum bordo şarabı almıyorsunuz adamlar atmosferik motoru yapamıyorlar daha.. |
Atmosferik motordan daha basit esasında. O yüzden çinde bin tane marka türedi. Önemli olan batarya, onu da dışarıdan alıyorlar zaten. Geriye bir tek yazılımı düzgün yapması lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |