|
Bildirim
Listedeki araçların hepsi çok güzel de...
Ulan ne yazsam boş. ![]() |
O yüzden mi chery yüzde 40 vergi koydunuz. Yılın otomobili chery yiğidi öldür hakkını yeme. |
Aldım kullanıyorum memnunum bence mükemmel araç. Ülke şartlarında şeçilmesi normal. |
Yine tarafsız, yine adil, yine şüpheye yer bırakmayan bir ödül daha sahibini bulmuş…
|
Böyle lafı sağa sola çekeceksen engelleyeceğim seni. Konu Togg nasıl birinci seçildi diğer rakiplerine kıyasla. Aracı tartışmıyoruz, adil olmayan seçimi konuşuyoruz.
|
Recep Tayyip Erdoğan kitap yazdı dediler , D.R. mağazalarında yıllardır en çok satanlar bölümünde 1. sıradan hiç inmedi , TOGG da aynı mevzu.
|
Beyler birkaç şeyi yazmayı unutmuşsunuz
Fabrikası nerede İtalya'dan gemiyle geliyaa Almanya'dan trenle geliyaa Aqepe gençlik kollarına veriliyaaa kimse almiyaaa Montac Çöp Enayilere kakaliyalaaa Herkes satmak için yalvarıyaaa Ha gayret ![]() |
Anketi duzenleyen belli seçen belli. Bu da ekonomist gibi diplomasizdir.
At yalani opim inanani. Ne toogg mus arkadas. Almiyorum ben 6 ay sonra carrera 911 e biniyor olacam yemisim toggg larini |
Değerlendirme tamamen tarafsız olmuş.
Tebrikler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldım kullanıyorum memnunum bence mükemmel araç. Ülke şartlarında şeçilmesi normal. |
|
|
O yüzden mi chery yüzde 40 vergi koydunuz. Yılın otomobili chery yiğidi öldür hakkını yeme. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|