Bunları kaale almayın, kendilerine küfür ettirip mahkemeye verme peşinde bir çoğu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de Yılın Otomobili belli oldu (3. sayfa)
-
-
800bin tl faizsiz krediyle ben bile yılın otomobili olurdum :)
-
Konuda ikili tartışma yapmayalım arkadaşlar.
-
Türkiyede yılın otomobili ya togg ya da chery tiggo 8 proydu tüm ülke genelde bu iki aracı konuştu merak etti, australin buraya kadar nasıl geldiği de gökçeadadaki mükemmel basın lansmanında gizli olsa gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti00 -- 26 Haziran 2024; 18:30:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstemsiz bir gülme aldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarım görecelidir ama İconic 6 dan güzel araç görmedim bilim kurgu filminden fırlamış gibi.
Eşya gözleri ve kullanışlılık hayatımda ilk defa İconic 6 gibi mühendislik çözümleri gördüm.
İconic 6 hem sürücü hem yolcu koltuğu tam yatıyor yatak oluyor. Şarj olurken iki kişi evdeki koltukta uzanıyor gibi yatıyor. Busines koltuk koymuşlar tek tuşla maybach koltuğu gibi elektrikli yatıyor.
Malzemeler yüzde yüz geri dönüşüm çevreye en duyarlı otomobil.
Ekranları harika, sürücü destek sistemleri harika çalışıyor. Otonom sürüşü mükemmel.
İthal olduğu için fazla vergi bindirildi üzerine ona rağmen fiyatı rekabetçi tutuyorlar.
Vergi avantajı ve faizsiz kredi dışında TOGG nasıl Hyundai İconic 6 dan iyi olur aklım almadı.
İoniq 6 nin menzili 420, aynı rakama satılan toggun 520 km örneğin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek kriter menzil ise Mercedes EQS 730 km ile her sene seçilmeli. Türkiye ye gelirse Xiaomi SU7 Max 830 km menzil ile seçilmeli. Başka hiçbir üstünlüğü yok bence. Kaldı ki Togg Sertifika almadı, Euro Ncap testlerine girmedi yurtdışında satılması yasak yola çıkarmazlar. Kaçak araba yani şu an. Türkiye’de alanlar test amaçlı kullanılıyor.
Vergi avantajı ve faizsiz kredi dışında TOGG nasıl Hyundai İconic 6 dan iyi olur aklım almadı.
Demiştin,demek ki üstün tarafı varmış, dahası üstün olduğu taraf elektrikli araçlardaki temel belirleyicilerden biri olan menzil
Devam edelim,senin şu Uber süper ioniq 6 satışlarda da pek yok.
Hadi togg yerli üretim 0 faiz var,e diğer rakiplerinden de az satmış bu araç?
Demek insanların tercih etmediği bir şeyler var,yoksa neden bu uygun fiyatıyla gayet bol satmasın senin Uzay gemin? Eqs veya Xiaomi su7 yi togg parasına sana satarlarsa alırsın tabi,
Aaa satamadii:)
Yılın otomobili seçimini etkileyen birçok faktör var, togg Türkiye'nin ilk elektrikli yerel otomobili,ve inanılmaz şekilde az sorun çıkaran tatminkar bir batarya performansı ile aileleri rahat ettirebilen kaliteli bir araç
Bak 40 senelik Hyundai konuşmuyoruz burada, birkaç senelik togg konuşuyoruz
Kala kala ncape falan kalmışsın,bu araç o testten de alnının akıyla çıkar için rahat olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İconic 5 yazacaktım yanlışlıkla 6 yazmışım. Suv olan hyundai modeli 5. Satış adedi ile yılın otomobili seçilmesi arasında bir bağlantı yok birbirinden bağımsız konular. TOGG dediğin aracın araba sayılması için sertifikasının olması lazım var mı o sertifika. Şu an diğer ülkelerde merdiven altı üretilen kaçak araç statüsünde. Götür Togg aracı İtalya da yola çıkaracağım de, bak bakayım trafiğe çıkmasına izin veriyorlar mı. Çarpışma testinden geçmeyen, güvenlik konusunda hiçbir verisi olmayan, araba sayılma sertifikası olmayan aracı yılın otomobili seçmek tam Türk işi olmuş. Siz alın kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. Ben denek olarak test ekipmanı olarak kullanılmak istemiyorum. Gerçek hayatta kaç km menzil sunuyor kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi?
SekizsilindiryoutubeSIFIR SİLİNDİR | Hyundai IONIQ 5 | 400km 4 Gün Test | Tüketim, Menzil, Performans, Konfor, Yol Tutuşhttps://www.youtube.com/watch?si=ua7mR2rGBlbxOuiJ&v=5FTIRi3OrO0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
OTOPARK.comyoutubeHyundai IONIQ 5 | Minecraft arabası | Otopark.comhttps://www.youtube.com/watch?si=SbFYgM5XtBmdDjIu&v=-2kUtO1JTl8&feature=youtu.be
Tamam sen denek olmamak için 384km menzilli ioniq 5 al:)
Ama senden bir ricam var,su sözlerinin konusunu açar misin bizler için? Bu arabaya 1800tl para sayan tüketicileri bilgilendirme amaçlı?
TOGG dediğin aracın araba sayılması için sertifikasının olması lazım var mı o sertifika. Şu an diğer ülkelerde merdiven altı üretilen kaçak araç statüsünde. Götür Togg aracı İtalya da yola çıkaracağım de, bak bakayım trafiğe çıkmasına izin veriyorlar mı. Çarpışma testinden geçmeyen, güvenlik konusunda hiçbir verisi olmayan, araba sayılma sertifikası olmayan aracı yılın otomobili seçmek tam Türk işi olmuş. Siz alın kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. Ben denek olarak test ekipmanı olarak kullanılmak istemiyorum
İlgiyle izliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Haziran 2024; 3:29:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X