Şimdi Ara

Türkiye'de Yılın Otomobili belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar araç varken togg olamaz

• dobrasam kullanıcısına yanıt

Söylediğinizin konusunu açar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

ionic'i bilmem de austral nedir yahu?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Bu;

www.renault.com.tr
    Yeni Renault Austral - Renault
    https://www.renault.com.tr/hybrid-araclar/yeni-renault-austral.html

Valla benim beğendiğim araçlardan.

Yerli milli ahlak yoksunu partizanlar TOGG güzellemesi yapa yapa markadan tiksindirdiler.

seninki "düşmanımın düşmanı dostudur o zaman dostumun dostu düşmanımdır" demek gibi bişey. her şeyi aristo mantığıyla çözemezsin. herkes baklava seviyor, buna aynı fikirde olmadığın insanlar da dahil. baklavadan da mı tiksineceksin? sırf beğenmediğin insanlar destekliyor diye yerli ve milli bir markadan tiksinmek bana biraz sıkıntılı bir bakış açısı gibi geliyor.

hepsinden bağımsız olarak togg bir tesla değil elektrikli araç olarak ama bir çok markadan da iyi. ben içine de oturdum, inceledim sağını solunu. malzeme kalitesi tesla'dan iyi. austral'dan da iyi. tesla teknolojisiyle, dizaynıyla öne geçiyor. austral'in öne geçtiği bir şey göremiyorum ben.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Yoo benimkisi bir devlet destekli özel sektör girişiminin aşırı övülmesi.

TOGG'u deneyimlemiş bir TC vatandaşı olarak ürünü ben BEĞENMEDİM. Daha iyi olabilirdi C tipi SUV araç.

Herkes baklava seviyor diye ben de sevmek zorunda mıyım?

Beğenmediğim insanlar değil onlar zorla destekliyor. Sırf biricik düzenleri kaybolmasın diye. Bu forumda da var. Bak sen de sanki onlara benzemiş gibisin iyice işkillenmeye başladım.

Sıkıntılı bir bakış açısı değil hür ve özgür irademdir. Seni de ilgilendirmez.

Austral'dan daha iyi dediğin TOGG ha. Sesli güldüm buna da. Bence ikisini de bir deneyimle sonra konuşalım.

Partizanlık emarelerini görmedim de sanma gözüm üzerinde.

bakış açını herkese açık bir forumda anlatmışsan ben de yorum yaparım. yorum yapmamı istemiyorsan sen de böyle açık bir forumda yorum yapmayacaksın. sıkıntılı ve neden sıkıntılı olduğunu da mantıksal olarak açıkladım.

nasıl gülersen gül. reno'nun kaliteli bir modelini görmedim ben bu güne kadar.

partizanlık emaresi falan? gizlim saklım yok arkadaş, forever reisssss. oldu mu?  

• beğenildiği için olmadı bencee

• Puhahahah

• Araba bence çok iyi ama şu ısı pompası olayı adeta kara bulut gibi üzerinden dolanıyor.

• Liste pek inandırıcı değil. Bende elektrikli araç kullanıcısıyım. Elektrikli Citroen C4 kullanmaktayım. Neredeyse 1 yıl olacak 1 ay sonra +48bin km yol kat ettim bu araçla. Fiyat/performans olarak en iyisi diyebilirim. Tek olumsuz yanı Citroen servisleri. Servislerin geneli sorunlu. Fiyat olarak çoğu araçtan daha uygun ve kalite bakımından daha iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tum dunyada ioniq6 seçiliyor tr de togg seçiliyor komik :D

• Oyak mais in finanse ettiği nasıl belli. Futboldaki şike gibi, australin aldığı puana bak ahahahaha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araç için ne servisi hocam lastik falanmı patladı da gittiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Araçlar konusunda ne kadar içli dışlısınız bilmiyorum. Citroenler için hep elektronik yönden sorunlu araçlardır derler belki biliyorsunuzdur. 48bin km yol yaptım aracımla her günde artıyor zaten bu. Araç tamamen elektrikli,elektronik ekran dijital sehir halinde önümdeki ekran kapandı araçla kaç km hızla gidiyorum göremedim,aracımın kaç km menzili var göremedim. Bu tip sorunlarla karşılaştım. Radyo kısmı da dahil tamamen kapandı.1-2 gün boyunca böyle kullandım. Başına gelince insanın çıldırmamak elde değil. Servise götürdüm,götürdüm dediğim sinirle girdim kapıya açık halde bıraktım aracı. Müdürlerine kadar konuştum. Aracı alırız 2 hafta sonra incelemeye alırız 1 aya araç buradan çıkar dediler ve ikame araçta yok. Lastik için servise gitmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Togg malum zihniyeti çıldırtmaya devam edecek inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.