|
Türkiye'de Yılın Otomobili ödülü için adaylar belli oldu

-
-
Bunların içerisinde Kia EV3’ün açık ara en iyi otomobil olduğunu düşünüyorum. %10’luk ÖTV dilimindeyken 1.900.000TL olan Kia EV3 GT-Line elektrikli olmasına rağmen 755km menzil sunmasıyla sadece elektrikli rakiplerinden değil benzinli ve hibrit modellerin de önünde olmasını sağlıyor. Şu an ÖTV dilimi değişmiş olabilir ama ona göre revizeler yapıp tekrar %10’luk ÖTV bandına sokulmaklı kesinlikle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lüks segment olmayıp ayda 5-10 tane satan araçların listede ne işi var? Swift, junior, bronco, 600, dfsk, born falan ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
755km demek :) alta gerçek menzilini bırakıyorum
Menzilin kullanıma bağlı olarak değiştiğini hepimiz biliyoruz. 755km’ye varan menzil sunduğunu Doğan Kabak’ın kullanım videosuna bakarak da görebilirsiniz. Keza her markanın açıkladığı şehir içi menzillerde (VW ID 7 gibi çok ender araçlar harici) hiç birinde bu menzil yok.
başka aday kaldı mı ki gözden kaçan:)
755km menzili sanki wltp combined gibi yazmışsınız, reklamlar gibi aynı... hiçbir araçta şehir içi menzil uygun koşullarda dahi yakalanamıyor. Ben de yakalayamıyorum. Zira testlerde de ne kadar gittiği görülüyor. O yüzden oraya 755km menzil yazılması tamamen yanıltıcı. Bu aracın gt line için menzili 584km'dir
Kia Ev3 diyorum ben 😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba Alamıyoruz... İkinci El Eli Düzgün Araç Sıfır Fiyatında... Yılın Otomobili Olsa Ne Yazar...
O paraya premium mini Cooper veriyorlar kardeşim
-
Metalik renk, pahalıdır bu...
-
Benim favorim mini countryman ve kia ev3...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Porsche macan ve duster kafa kafaya yarışır duster alır
Premium mini Cooper mı? Mini ne zaman premium oldu.
BMW'nin arka tasarımları spastik çağrışımı uyandırıyor hayal gücünde, bu kadar sabote çizimler olamaz, BMW nereye gidiyor gerçekten ilginç.
-
Tam şu dönemde at izinin it izine karıştığı dönemdeyiz. 2 sene sonra elektriklilerde rakamlar oturmuş olacak. Şu an kim kime neyi uygun görürse ona göre fiyat koyuyor. Aynı rakama premiumda var. Aynı rakama boş arabada var. Aynı rakama marka olmayan arabada var.
Mini için premium diye bir iddiada bulunamam fakat tarafsız karşılaştırma sitelerinde premium segmentte yer alıyor.
-
Ülkemizde yılın otomobili Egea, Megane, Clio arasında değişir. Otomobil kültürümüz maalesef oluşamıyor. Baz nedenlerden dolayı belirli modeller dışına çıkamıyoruz. Bana göre bu "sözde ödül" çok saçma.
-
"Toyota Land Cruiser Prado" bu listenin ağababasıdır.
Metalik renk, pahalıdır bu...
|
Bunların içerisinde Kia EV3’ün açık ara en iyi otomobil olduğunu düşünüyorum. %10’luk ÖTV dilimindeyken 1.900.000TL olan Kia EV3 GT-Line elektrikli olmasına rağmen 755km menzil sunmasıyla sadece elektrikli rakiplerinden değil benzinli ve hibrit modellerin de önünde olmasını sağlıyor. Şu an ÖTV dilimi değişmiş olabilir ama ona göre revizeler yapıp tekrar %10’luk ÖTV bandına sokulmaklı kesinlikle.
|
755km demek :) alta gerçek menzilini bırakıyorum ![]() |
755km menzili sanki wltp combined gibi yazmışsınız, reklamlar gibi aynı... hiçbir araçta şehir içi menzil uygun koşullarda dahi yakalanamıyor. Ben de yakalayamıyorum. Zira testlerde de ne kadar gittiği görülüyor. O yüzden oraya 755km menzil yazılması tamamen yanıltıcı. Bu aracın gt line için menzili 584km'dir |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X