Şimdi Ara

Şubat ayında Türkiye’de en çok satan elektrikli otomobiller belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Okuduğunuzu anlayabildiğiniz zaman konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Bekletme değil. Ocakta teslimat olmadı zaten.

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

ozaman sadece satın alımları hesaplasım birkac ay birikmisi değil :).Olay satım alım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

ozaman sadece satın alımları hesaplasım birkac ay birikmisi değil :).Olay satım alım.

Değil, çünkü sipariş verip iptal edenler oluyor. Tescil olana kadar kesinleşmez.

hocam sen ciddi misin ya? ne fark eder satış rakamları 1 aylıktan öte mi değil mi olay bu neyi tartışıyoruz??????

• Teslaya para verip alanın aklına şaşarım.

Yarın ne olacağı belirsiz patronu olan bir firma ve belirsiz bir ülkede üretilen başkanı deli olan bir ülkenin ürünün almak sadece Tesla değil iPhone alanlar cebinde bombayla geziyorlar ayrıca teslalarda birer bomba.

Siz ya kendinizi ifade edemiyorsunuz, ya da ifade edileni anlamakta zorlanıyorsunuz. Her ikisi de olabilir.

İyi günler

ifade edilenin satis rakami ile alakası yok ki :) 1 ayda teslim edilmiyorsa bu ay satılmamış iki aylık veriside yok biraz mantık:) burda anlasilmayacak birsey yok laf ebeligi yapmanin ya soylesin ya boylesin demenin bir mantigi yok iki ay boyunca satis rakami vermemis firma .togg un satis rakami gecen aya göre nerdeyse yuzde 50 artis gostermis gecen ay yayinlansa madem her ayin satis rakami bu seviyede gecerdi tesla neden yayinlamamiss?????? .iptal edilen teslim edilmeyen neyi degistirir. togg gecen aydan bu aya yukseliş göstermis (iptal edilen ve teslim edilmeyenle) 1 gunde teslim edilmiyor sonucta dimi.şunu diyorsan e teslim edilmemis gecen ay bu ay edilmiş siparis gecen ay verilmiş olanlar bu ay veriliyorsa bu gercek saris rakamlarını verir mi? atnı noktaya gelmiyor mu demekki bu teslanin 1 aylik satis rakamı degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Mart 2025; 13:35:45 >

Beyfendi, kimse tesla daha çok satmış, togg düşmüş demiyor. Tesla verileri bekletiyor sonra yayınlıyor demişsiniz. Adamlar ne teslim ediyorsa onu yayınlıyor dedik. Ocak açıklamadılar, çünkü teslim etmediler. Neyin savaşını verdiğinizi anlamadım. Kimsenin iddia etmediği şeyleri kendiniz yazıp, kendiniz cevap veriyorsunuz.

Bir de cevap yazmanıza lüzum yok okumayacağım. Yazdığınızı anlamak için 5 kere falan okudum, anlatım, imla hak getire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 5 Mart 2025; 13:54:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Beyfendi, kimse tesla daha çok satmış, togg düşmüş demiyor. Tesla verileri bekletiyor sonra yayınlıyor demişsiniz. Adamlar ne teslim ediyorsa onu yayınlıyor dedik. Ocak açıklamadılar, çünkü teslim etmediler. Neyin savaşını verdiğinizi anlamadım. Kimsenin iddia etmediği şeyleri kendiniz yazıp, kendiniz cevap veriyorsunuz.

Bir de cevap yazmanıza lüzum yok okumayacağım. Yazdığınızı anlamak için 5 kere falan okudum, anlatım, imla hak getire.

anlamayı bilmiyorsan dört dörtlük yazmama gerek yok demek ki.sonra onu iddaa etmedik bunu iddaa etmedik sen benle neyi tartışıyorsun ozaman.savaş veren yok .sana dilekce mi gönderiyorum da imlama okadar dikkat edeyim.sen teslanın bu ayki satışının bu olmadığını düşünüyorsan benle neyi tartışıyorsun ? ilk yorumda sana katıldığımı belirtmisim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Mart 2025; 15:46:7 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.