Şimdi Ara

İZMİR FALTAY'DAN HAVAALANINA METRO İLE NASIL GİDİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hilal veya Halkapınar'da inip aktarma yapmak lazımmış. Detaylıca anlatacak var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin gibi Hilal veya Halkapınar'dan aktarma yapıp İZBAN'a binmen lazım. Oradan da havaalanına direk gidiyor zaten. Şuan tam olarak hangi yöne binmen gerektiğini hatırlamıyorum ama sorarsın görevlilere.
  • Buca Şirinyer izban* direkt havaalanına kay.

düzeltme: metro yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 28 Aralık 2017; 11:7:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Buca Şirinyer metrodan direkt havaalanına kay.

Metro yla Halkapınar a oradan Şirinyer İZBAN la gidersin. Hilal metro dan binme çünkü saçma bir bağlantı yapmışlar. Bir ton yürümek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Buca Şirinyer metrodan direkt havaalanına kay.

Metro yla Halkapınar a oradan Şirinyer İZBAN la gidersin. Hilal metro dan binme çünkü saçma bir bağlantı yapmışlar. Bir ton yürümek gerekiyor.

Bu konu sahibine yazılmış bir iletidir. Ben hep buca üzerinden gidiyorum.

• Hilalde in izbana geç cumaovası yönüne bin adnan menderes havaalanı durağında in bu kadar

• Hocam Halkapınar değil yolu uzatmış olursun Hilal'de inip izban aktarma yapacaksın.. Eter Halkapınar'da inersen metro ile bir izban ile iki uzun durak fazla gitmiş olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hilalde izbana bin ordan tepeköy yönüne zaten adb nin içinden izban geçiyor orda in

• Yakalayabilirsem 202'ye bineceğim yoksa metro ile şansımı denemem lazım ama metro çok karmaşık geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

Hocam Halkapınar değil yolu uzatmış olursun Hilal'de inip izban aktarma yapacaksın.. Eter Halkapınar'da inersen metro ile bir izban ile iki uzun durak fazla gitmiş olursun

3 dakika metro yla gitmemek için o saçma sapan hilal izban aktarmasını önermek değişik bir kafa olmuş.
  • quote:

quote:

Hocam Halkapınar değil yolu uzatmış olursun Hilal'de inip izban aktarma yapacaksın.. Eter Halkapınar'da inersen metro ile bir izban ile iki uzun durak fazla gitmiş olursun

3 dakika metro yla gitmemek için o saçma sapan hilal izban aktarmasını önermek değişik bir kafa olmuş.

3 dk mi? İzmir'de mi yaşıyorsunuz?

Metro ile Hilal'de aktarma yaparsa ne olur?

Fahrettin Altay metro biner Hilal'de iner muhtemelen üç dk yürür izbana aktarma yapar ve gider..

Fahrettin Altay'dan metro binip Halkapınar'da inerse şunları yaşar.

Hilal'i geçip 3 dk fazla gidip Halkapınar'da iner iki dk yürüyüp izban aktarma yapar önce 3 4 dk alsancak gidip orda rayların değişmesini bir kaç dk bekler tekrar geri doğru gelir iki üç dk da hilal'e gelir ve devam eder..

En az 15 dk oynar Sizce hangisi mantıklı?

• quote:

quote:

quote:

Fahrettin Altay metro biner Hilal'de iner muhtemelen üç dk yürür izbana aktarma yapar ve gider..

Hilal'i geçip 3 dk fazla gidip Halkapınar'da iner iki dk yürüyüp izban aktarma yapar önce 3 4 dk alsancak gidip orda rayların değişmesini bir kaç dk bekler tekrar geri doğru gelir iki üç dk da hilal'e gelir ve devam eder..

Merak etme o yolları iş gereği her gün tepiyordum. Hilal aktarmasını tavsiye eden yegane insan sensindir. O anlamsız koridora girmek isteyen insan görmedim. Adamlar survivor parkuru gibi aktarma yapmış.

• Metroya binin Hilal istasyonunda inip İzban'a aktarma yapın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merak etme o yolları iş gereği her gün tepiyordum. Hilal aktarmasını tavsiye eden yegane insan sensindir. O anlamsız koridora girmek isteyen insan görmedim. Adamlar survivor parkuru gibi aktarma yapmış.

Fahrettin Altay tarafından gittiğinizi düşünmüyorum muhtemelen Karşıyaka tarafından gidiyorsunuzdur

Ayrıca çoğunlukla hilal önerilmiş dikkatinizi çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgemre -- 28 Aralık 2017; 15:12:53 >

• konu eski ama güncelleme yapayım belki yine ihtiyacı olablar olabilir Eger fahrettin altaydan binecekseniz metroyla gidilmez metro yolu uzatır ve aktarma gerektirir. Direk ordan gecen 202 noya binip 20 dk da hava limanına konforlu sekılde in çık yapmadan ve tedırgin olmadan gidersiniz. alsancaktan gidecekseniz izban olur ama f. Altaydan olmaz sağ kulağı sol elle tutmak gibi bi saçmalıktır yukarda yazanlara bakmayın onlar bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escada35 -- 8 Mart 2025; 13:37:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.