yaptığım her şeyde iyiymiş gibi görünebiliyorum
fiziksel veya zihinsel olarak yaptığım her şeyde iyiymiş veya o konu hakkında gerçekten bilgiliymiş gibi görünebiliyorum, ve insanlar gerçekten öyle olduğumu düşünüyor. ayrıca çok iyi yalan söyleyebiliyorum ve bunun sebebinin söylediğim yalana kendimi bile inandırıyor olmam olduğunu düşünüyorum. böyle olan var mı
Yola çıkmış kargo diğer gün ulaşır mı
|
aşırı takıntılı birisiyim.
annem kronik bronşit hastası ve hafif de olsa uzun süredir öksürüyor, kaç kere sigarayı bırakmasını söylesem de konusunu açtığımda bile tartışma çıkıyor ve umrunda bile değil. koronaya yakalanırsa neler olabileceğini asla umursamıyor ve sorun şu ki kendisinin umursadığından 100-200 kat çok ben onun adına takıntı yapıyorum. sorun sadece korona da değil ben 2 yıldır kendim dışında ailemdeki herkesin sorunlarını kendilerinden çok takıntı haline getiriyorum, yani öyle bir boyuta ulaştı ki kendimde olsa bu kadar takmayacağım bir şeyi ailemden birinde olmasını aşırı fazla abartıyor ve takıntı yapıyoırum.
hayat kalitem son 2 yıldır ciddi anlamda diplere düştü bu durum yüzünden. bir kaç kere psikoloğa gitmeyi istedim ama daha sonra ilaçların mantıksız olabileceğini düşündüğüm için vazgeçtim.
sizce ne yapmalıyım sırf bu durum yüzünden çok kötü olduğum zamanlarda intiharı bile düşündüğüm oldu. günümün %95i kafamdaki bu düşüncelerle geçiyor, beni oyalayacak veya dikkat dağıtacak bir şey yapıyor olsam bile asla kurtulamıyorum, lütfen bu durumda olan ve atlatmış biri varsa veya aynı durumu yaşayan varsa kafasını dağıtmak için neler yaptığını yazsın.
SA NASI INGILZCE KONUSUOM ACIL CEWAB ?
NASI
16.300 DEN ALMIŞ YER
|
PCYE HER RESTART ATTIĞIMDA OLUŞAN SORUN
|
SSD HAKKINDA YARDIM PLS
ya lütfen yardım edin bu ne çözebilene monitör vercem
|
beyler anakart mı yandı acil
|
hüüüü
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.978
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 38.711 (Bu ay: 667)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.520 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic