Geçen sene temmuzda 1 yıllık ön ödeme ile comnet aldık..ucuz evet aylık 119 liradan 13 aylık kullanım verdiler.
Artık son 2 ay.. Bu hafta evi taşıyorum. Gittiğim yer de aşağıdaki turk telekom kutusundan var. Altyapı telekoma ait.
Yine taşeron servis sağlayıcı kullanmak istiyorum.
GİBİR ; NETSPEED vs ne önerirsiniz.. biraz daha pahalı olsun ama kaliteli olsun hizmet.
Comnette ağzımız yandı malesef..
Alabileceğiniz Hız: 83 Mbps
Altyapı: VDSL, FTTB sistem
Merhaba
cnc ve çizim programları için güçlü bir bilgisayara ihtiyacımız var. Ürün tavsiyesinde bulunabilecek biri var mı ? Teşekkürler.
Bütçe : 30-35k arası
GİBİRNET 2.ABONELİK
Merhaba Arkadaşlar ;
Memlekette köyüme annemler için şahsım adına gibirnetten 2.aboneliği açtırmak istiyorum.
1.aboneliğim istanbulda evimde kullanmaktayım.
Müşteri hizmetleri ayarlarız dedi ancak kafama takılan bir nokta var ; 6 aydan önce kapatırsanız para ödersiniz dedi.
Aslında aboneliği kapatmıyoruz yazlık olarak düşünürsek kışın interneti kullanmayacağımızı beyan ediyoruz. Bu kapatma mı oluyor. ? Ama istanbuldaki aboneliğim devam ediyor.
2.Kurulum ücreti diye birşey söyledi 300 lira gibi. Bu yasal mı ? İstanbulda aboneliği taşırken böyle bir ücret ödememiştik.
Benzer bir 2.abonelik yapan kullanıcılardan yardım talep ediyorum.
Hayırlı forumlar
1.6 TDİ POLO YAĞ KAÇAĞI HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba selamlar;
Size ufak bir yağ kaçağımdan bahsedeceğim.
Araç : 2014 model polo 1.6 TDİ 66kW 90 lık - EA 189 motor ailesi (namı diğer emisyon skandallı vw motoru)(23R7 servis aksiyonu yapılmadı)Araç orijinal.
Aracım 87.500 km de . En son 77.500 de yağ değiştirdiğimde bu kaçağı görmüştük ama üstüne fazla düşmemiştik.Bölgeyi balata spreyi ile temizledik. Aradan geçen 10.000 km de durum yine aynı.
İşaretlediğim yerden turboya doğru bir boru çıkıyormuş. O noktadan ufak ufak yağ kaçıyor. Araç yağ eksiltecek kadar yağ kaçağı yok. Aracım yağ da yakmıyor.
Aracın yağ filtre bakımını dsg şanzıman üzerine ustalaşmış bir yere değişttiriyorum.Mekanikte yapıyorlar ama asıl işleri DSG şanzıman.
Ama bu problemi çözmek istiyorum. İstanbulda önerebileceğiniz işinin ehli mekanikçi var mı ?
Ufak bir oring ile çözülebilecek bir sorun mu acaba ? O yeri sıktık ama yine de kaçak devam ediyor.
Ekstra olarak fotoğraflarda fark ettiğim aks körüğü sizce normal mi ? Aracın altındayken fark etmedim. Fotoğrafları incelerken gözüme ilişti.
Körüğüm de bi siyahlık var neden öyle olur ?
Yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla
AKÜNÜN ÜSTÜNDE ISLAKLIK
Merhaba arkadaşlar
bugün sabah kaputu açtığımda akünün gözlerinden birinde bir ıslaklık fark ettim bezle sildim
bu neden olur acaba ?
VW 1.6 TDI rölanti sorunu
Arkadaşlar videodaki kadar olmasada arada çok kısa süreli bunu yapıyor aracım
1.6 TDİ EA189 66kW Polo
Görüşleriniz nedir ?
RCD310 BLUETOOTH KİT
Merhaba Arkadaşlar
Aracım 2014 model 1.6 polo
Radyom : RCD 310
Linkteyi parçayı almanyadan abime aldırsam acaba uyum sağlar mı ?
Sağlar gibi duruyor ama yine de bilenine sormak istedim.
EMİSYON ÖLÇÜM TARİHİ
merhaba arkadaşlar,
29 ocakta egzoz ölçümüm bitiyor ; yenisini yaptırmam gerekiyor.
Bu süreçte bugün pazartesi salı yaptırsam erken yaptırsam problem olur mu?
Hatta kalan bakiyeyi nasıl kurtarırım ?
|
Adana pınar mahallesi patlama olmuş?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.619
İkinci El Bölümü Mesajları: 91
Konularının görüntülenme sayısı: 63.847 (Bu ay: 1.246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 628 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic