Şimdi Ara

GİBİRNET 2.ABONELİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Memlekette köyüme annemler için şahsım adına gibirnetten 2.aboneliği açtırmak istiyorum.

1.aboneliğim istanbulda evimde kullanmaktayım.

Müşteri hizmetleri ayarlarız dedi ancak kafama takılan bir nokta var ; 6 aydan önce kapatırsanız para ödersiniz dedi.

Aslında aboneliği kapatmıyoruz yazlık olarak düşünürsek kışın interneti kullanmayacağımızı beyan ediyoruz. Bu kapatma mı oluyor. ? Ama istanbuldaki aboneliğim devam ediyor.

2.Kurulum ücreti diye birşey söyledi 300 lira gibi. Bu yasal mı ? İstanbulda aboneliği taşırken böyle bir ücret ödememiştik.

Benzer bir 2.abonelik yapan kullanıcılardan yardım talep ediyorum.

Hayırlı forumlar

• İnterneti dondurma hizmeti vardı sanırım kullanmayacağınız aylarda dondurabilirsiniz hem daha az ücret ödersiniz ve kurulum ücreti de yasal Telekom haricinde dsl altyapıda kurulum ücreti almayan firma kalmadı diye biliyorum

• C4L0X kullanıcısına yanıt

kurulum ücreti ne kadar oluyor ?

Kapatma açma ücreti de varmış sanırım.

• speedman kullanıcısına yanıt

altyapı fiber değilse kurulum ücreti 300 lira sitede yazıyor. Dondurma ücreti de aylık 30 liraydı en son dondurulan ayda sadece 30 lira ödersin.

GİBİRNET 2.ABONELİK

hocam seni de darlıyorum kusura bakma

şimdi temmuzda bağlattık VDSL 44 MBİT ALT YAPI GÖRÜNÜYOR - SANTRELE MESEFA DE 450 MT

Temmuzda Bağlattım. 3 ay Sonra iptal ettim. İstanbula dönüş yapıldı.

TEMMUZ da kullandığım gün kadar fatura edilecek + 50 TL TAKSİT (kurulum ücreti 300/6 = 1.taksit)

Ağustos Eylül kullandık.

Ekimde kapatırsak dondurursak kurulum ücreti nasıl olur ? kalanı fatura mı ederler acaba

Dondurma ücreti mi 30 TL

Yoksa ay başı mı 30 TL

örnek veriyorum mayıs 2024 de gidilecek tekrardan çaya , memleket rize bu arada : ) kasım+aralık + ocak şubat mart nisan bu ayları dondurursam sadece 30 tl mi öderim donuk ay sayısı ile mi 30 u çarpıcaz ?

Dondurmak mı daha mantıklı yoksa 12 ay açık kalması mı bilemedim

biraz kafa yandı

GİBİRNET 2.ABONELİK 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 10 Temmuz 2023; 14:35:6 >

Dondurduğun süre boyunca her ay 30 lira ödersin kurulum ücretini de hat donuk olsa bile ilk 6 ay 50 lira olarak ödersin hatti dondurmazsan da kullanmasan bile aylik normal paket ücretini ödersin

hocam son bi soru : dondurmak mantıklı .

Dondurma tekrar açtırma işlemi ücreti olur mu ?

7 ay donuk kalsa 210 lira para yapar zam gelse de çok birşey değil. Aylık 100 lira vermekten iyidir.

300 ü her türlü ödeyeceğiz kurulum zımbırtısı .

Dondurma olayı güzelmiş.

Dondurma tekrar aktif etme olayının ücreti de yoksa iyiymişGİBİRNET 2.ABONELİK 

Dondurma da tekrar açma ücreti yok ama yıllık belli bir süre dondurma hakkın var

hocam bunları sözleşmeye baktım bulamadım. Gibir net kaynaklı yazılı olarak nereden okuyabilirim teşekkürler

O konuda bir bilgim yok ama müşteri hizmetlerine sorarsan bilgi verirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.