Merhaba Arkadaşlar ; Memlekette köyüme annemler için şahsım adına gibirnetten 2.aboneliği açtırmak istiyorum. 1.aboneliğim istanbulda evimde kullanmaktayım. Müşteri hizmetleri ayarlarız dedi ancak kafama takılan bir nokta var ; 6 aydan önce kapatırsanız para ödersiniz dedi. Aslında aboneliği kapatmıyoruz yazlık olarak düşünürsek kışın interneti kullanmayacağımızı beyan ediyoruz. Bu kapatma mı oluyor. ? Ama istanbuldaki aboneliğim devam ediyor. 2.Kurulum ücreti diye birşey söyledi 300 lira gibi. Bu yasal mı ? İstanbulda aboneliği taşırken böyle bir ücret ödememiştik. Benzer bir 2.abonelik yapan kullanıcılardan yardım talep ediyorum. Hayırlı forumlar |
GİBİRNET 2.ABONELİK
-
-
İnterneti dondurma hizmeti vardı sanırım kullanmayacağınız aylarda dondurabilirsiniz hem daha az ücret ödersiniz ve kurulum ücreti de yasal Telekom haricinde dsl altyapıda kurulum ücreti almayan firma kalmadı diye biliyorum
-
kurulum ücreti ne kadar oluyor ?
Kapatma açma ücreti de varmış sanırım.
-
altyapı fiber değilse kurulum ücreti 300 lira sitede yazıyor. Dondurma ücreti de aylık 30 liraydı en son dondurulan ayda sadece 30 lira ödersin.
-
hocam seni de darlıyorum kusura bakma
şimdi temmuzda bağlattık VDSL 44 MBİT ALT YAPI GÖRÜNÜYOR - SANTRELE MESEFA DE 450 MT
Temmuzda Bağlattım. 3 ay Sonra iptal ettim. İstanbula dönüş yapıldı.
TEMMUZ da kullandığım gün kadar fatura edilecek + 50 TL TAKSİT (kurulum ücreti 300/6 = 1.taksit)
Ağustos Eylül kullandık.
Ekimde kapatırsak dondurursak kurulum ücreti nasıl olur ? kalanı fatura mı ederler acaba
Dondurma ücreti mi 30 TL
Yoksa ay başı mı 30 TL
örnek veriyorum mayıs 2024 de gidilecek tekrardan çaya , memleket rize bu arada : ) kasım+aralık + ocak şubat mart nisan bu ayları dondurursam sadece 30 tl mi öderim donuk ay sayısı ile mi 30 u çarpıcaz ?
Dondurmak mı daha mantıklı yoksa 12 ay açık kalması mı bilemedim
biraz kafa yandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 10 Temmuz 2023; 14:35:6 >
-
Dondurduğun süre boyunca her ay 30 lira ödersin kurulum ücretini de hat donuk olsa bile ilk 6 ay 50 lira olarak ödersin hatti dondurmazsan da kullanmasan bile aylik normal paket ücretini ödersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam son bi soru : dondurmak mantıklı .
Dondurma tekrar açtırma işlemi ücreti olur mu ?
7 ay donuk kalsa 210 lira para yapar zam gelse de çok birşey değil. Aylık 100 lira vermekten iyidir.
300 ü her türlü ödeyeceğiz kurulum zımbırtısı .
Dondurma olayı güzelmiş.
Dondurma tekrar aktif etme olayının ücreti de yoksa iyiymiş
-
Dondurma da tekrar açma ücreti yok ama yıllık belli bir süre dondurma hakkın var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bunları sözleşmeye baktım bulamadım. Gibir net kaynaklı yazılı olarak nereden okuyabilirim teşekkürler
-
O konuda bir bilgim yok ama müşteri hizmetlerine sorarsan bilgi verirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X