Şimdi Ara

Teknosanet çıkmış (Hayırlı olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknosanet  çıkmış (Hayırlı olsun)
    • Belirtilen ücret ve fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.
    • Kampanya Fiber, ADSL ve VDSL altyapılar için yeni tesis ve işletmeci değişikliği ile Teknosanet abonesi olacak aboneler için geçerlidir.
    • Kampanya 15.08 2024 - 31.12.2024 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında taahhüt bulunmamaktadır.
    • Kampanya kapsamında kota veya limit uygulanmamaktadır.
    • Teknosanet tarife, paket ve kampanyaları işletmeci Telkotürk İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.
    • Kampanya kapsamında, VDSL ve Fiber WiFi 5 veya WiFi 6 modemler için KDV dahil 60 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. İlgili ücret kampanya fiyatları bölümünde gösterilen kampanya fiyatlarına dahil değildir.
    • Abone, hizmetin iptal edilmesi durumunda, kullanımına verilmiş olan cihaz(lar)ı, 10 gün içinde Telkotürk’ün anlaşmalı olduğu kargo firmasının herhangi bir şubesi aracılığı ile iade etmelidir; iade edilmemesi durumunda 2.000 TL cihaz bedeli abonenin son faturasına yansıtılacaktır.
    • Teknosanet’e yeni hizmet tesisi ile abone olacak ADSL/VDSL aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti iki taksit olarak toplam 800 TL olarak fatura edilir (400 TLx2). Teknosanet’e işletmeci değişikliği ile abone olacak ADSL/VDSL aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır
    • Teknosanet’e yeni hizmet tesisi veya işletmeci değişikliği ile geçecek fiber aboneler için aktivasyon ve kurulum ücreti alınmayacaktır.
    • İnternet Hizmetini nakil ettirmeniz durumunda nakil işlemlerini takip eden faturanıza tüm vergiler dahil 500 TL yeniden tesis ücreti yansıtılır.
    • Seçtiğiniz tarife, paket veya kampanyanız her ayın başında yenilenmektedir ve hizmete ilişkin faturalar aylık olarak oluşmaktadır.
    • Kampanya kapsamında sunulan hizmetin bedeli, abonenin seçtiği tarife üzerinden Teknosanet tarafından hesaplanarak, internet hizmetleri için hizmet alınan ayın son gününde faturalandırılır.
    • Paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere binde 9,48 oran ile Teknosanet faturasına yansıtılır.
    • Kampanyadan yararlanan aboneler için faturalar yalnızca SMS ve e-posta yoluyla iletilecek, ayrıca posta ile iletilmeyecektir. Dileyen aboneler kampanya aktiflendikten sonra müşteri hizmetlerini arayarak posta yolu ile fatura alma tercihini seçebilirler.
    • Tarifede belirtilen hızlar, hizmetin alınacağı noktadaki altyapıya göre değişebilir ve 100 Mbps’ye kadar alt yapının desteklediği en yüksek hızda hizmet verilir.
    • Müşterinin kullanımında olan ancak Teknosanet tarafından temin edilmemiş olan cihaz(lar)da oluşan arıza ve cihaz kaynaklı bağlantı sorunlarından Teknosanet sorumlu değildir.
    • Tarife ve Kampanyaların güncel fiyatları, koşul ve şartları, geçerlilik süreleri ve revizyonları Teknosanet web sitesinde belirtilmektedir.
    • Teknosanet, stok durumu ve tedarik koşullarına göre modem marka ve modellerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Teknosanet, tarife, paket veya kampanyaların koşul ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ücretlendirme

• Tüm vergiler dahil tarife/paket/kampanya tutarı aylık 449 TL’dir. Kampanya kapsamında aboneliğin ilk 3 ayı için aylık tutar 249 TL olarak indirimli fatura edilir.
    • Diğer Ücretler (Tek Seferlik ): İnternet Nakil Ücreti : 500 TL, Hat Kısıtlama & Açma Ücreti: 150 TL olarak ücretlendirilmektedir.
    • Diğer Ücretler (Aylık ): Statik IP Ücreti: 75 TL, Modem kullanım ücreti 60 TL, Hat Dondurma Ücreti: 199 TL olarak opsiyonel olarak ücretlendirilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 27 Ağustos 2024; 20:47:36 >

• Bakalım nasıl olacak.
  • Hayırlısı olsun inşallah.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Rekabet kızışıyor hocam. 

• Teknosamet de geldi ptt net ne zaman düşer şokun bile neti var
  • Instagram reklamında gördüm ve lady başlığı açmıştır kesin dedim ve açmışsın, dostum bu adamdan hiç birşey kaçmıyor, makina gibi..
  • Altyapı sahibi kazanıyor hocam , diğer bir deyiş ile kasa her zaman kazanır. Teknosanet  çıkmış (Hayırlı olsun) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61E52F41F

Instagram reklamında gördüm ve lady başlığı açmıştır kesin dedim ve açmışsın, dostum bu adamdan hiç birşey kaçmıyor, makina gibi..

Telekom konusunda Nerminatör arkadaş paylaşmış; benim de oradan haberim oldu. Herşey vatandaşa hizmet için.Teknosanet  çıkmış (Hayırlı olsun) 

• Kendi altyapısı olmadıktan sonra pek ilgimi çekmeyen haberler.

• AMC A kullanıcısına yanıt

Bırak hocam altyapıyı üstyapıyı; vatandaş fiyat ve sorunsuz hizmet derdinde. Bakarsın süreç içinde kendi altyapılarını da yaparlar. Şevkini kırmayalım.

• Bimnet çıktı mı
  • akinji kullanıcısına yanıt
    Yakında piyasaya çıkar şoknet var bim a101 net gelir
  • 1000 Mbps 700 TL. Daha uyguna veren bilindik firmalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clock -- 25 Haziran 2024; 16:36:20 >
  • Mr.Clock M kullanıcısına yanıt

Mavifiber, Gigaspeed, Netbone

• Teknosanet bir TELKOTÜRK İletişim Hizmetleri A.Ş hizmetidir. Tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan TELKOTÜRK İletişim Hizmetleri A.Ş sorumludur.

ne kadar basit ve kolay ya bu işler. teknosa logosunu almışlar, sonuna net yazmışlar 3 tane wifi çizgisi koymuşlar al sana internet şirketi.

ya bu kadar basitse bu işler herkes yapsın kendi internetini. hayatımda bu kadar saçmalık görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 25 Haziran 2024; 18:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crawlers

Teknosanet bir TELKOTÜRK İletişim Hizmetleri A.Ş hizmetidir. Tüketici memnuniyetine ilişkin her türlü husustan TELKOTÜRK İletişim Hizmetleri A.Ş sorumludur.

ne kadar basit ve kolay ya bu işler. teknosa logosunu almışlar, sonuna net yazmışlar 3 tane wifi çizgisi koymuşlar al sana internet şirketi.

ya bu kadar basitse bu işler herkes yapsın kendi internetini. hayatımda bu kadar saçmalık görmedim.

Çünkü BTK'nın ve TT'nin istediği teminat tutarları bu enflasyon altında çok düşük kaldı. 1 Milyon TL BTK'ya, 20 Bin TL'de TT'ye verip kendinize ait hiçbir şey olmadan tabiri caizse evinizden çıkmadan internet hizmeti verebiliyorsunuz. Bu yüzden mantar gibi yeni ISS'ler türedi ve türemeye devam edecek. Taa ki BTK ve TT bu maliyetleri artırana kadar.

• Yükleme hızı kaç veriyorlar
  • Herkes bir net açmış yakında boğaziçi net'de çıkar

kullanan var mı teknosanet çağrı merkezi online işlem merkezi vs var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4v5 -- 28 Temmuz 2024; 16:22:53 >
  • crawlers kullanıcısına yanıt

O kadar da hafife almayınız. Firma Sabancı Grubunun bu iş için kurduğu firma. Kimse kafadan firma kurup TeknoSA'dan isim hakkı almış, logo edinmiş değil...

Burada ilginç olan sadece 100 Mbps (VDSL veya FTTH için) ve 1000 Mbps (FTTH) için tarifelerini vermeleri.

Sorgulama yapayım dedim. Oturduğum binada "port yok" gözüküyor ve üstelik yabancısı olduğum, 10 haneli de olmayan bir BBK kodu veriyor. Binadaki durumu gayet iyi biliyorum. Kapıda 8 portlu fiber dağıtım kutusu (OFDK) var ve kesin olarak 3 port boşta. Pazar günü MH cevap vermiyor!

• Vdsl modem için bile 50 tl alınır mı yazmışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.