Şimdi Ara

Teknosanet çıkmış (Hayırlı olsun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
5.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi araştırın... Saçma sapan ilk ay indirimi sonrası bindirime gelmeyin.

www.poyrazwifi.com.tr
    Ev ve İşyeri internet hizmet için VDSL ve Fiber Tarifeler
    https://www.poyrazwifi.com.tr/kategori/vdsl--fiber-tarifeler?tumu=1
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

O vdsl de kendi modemi olmayıp; modem kiralama isteyenler için, zorunlu değil, fiberde ki gibi. 

• Bunlar düzeni kuramamış daha, Netmana ne diyorsun vdsl için yada poyraza..? Gerçi benim hat maksimum 45 mbit destekliyor.. Netmanda 100 ün altında paket yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 29 Temmuz 2024; 11:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Bunlar düzeni kuramamış daha, Netmana ne diyorsun vdsl için yada poyraza..? Gerçi benim hat maksimum 45 mbit destekliyor.. Netmanda 100 ün altında paket yok

4 ay kullandım Netman; sorun yaşamadım. Tek paket 100 e kadar; hattın desteğine göre hız tanımlarlar. İp tv ve oyun olmadığı için; onlar hakkında birşey diyemeyeceğim.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Her halde biliyorum teknosanın sabancı olduğunu. Kastım o değil, siz farklı anlamışsınız. Belki de farklı anlamak istediniz bilemiyorum.

Herkes kendi işini yapmalı, liyakat yok ki memlekette, burada olsun.

Ziraat mühendisinin bankacı olduğu, hayvanat bahçesi müdürünün tübitak'ın başına geçirlmesi gibi vs, elini sallayan internet şirketi kuruyor.

Bu böyle birşey değil ki, bilgi lazım, birikim lazım, piyasayı bilmek lazım. teknik ekip ve alt yapı lazım.

Kısacası; teknosa nedir? Elektrik-Elektronik Perakendecisi. Sen işini en iyi şekilde yap, internet firması kurmak senin neyine tt altyapısı sayesinde 3 kuruş komisyon kazanacam diye girdiği hallere bak.

• SaMoVe kullanıcısına yanıt

Poyraznet'in 200-500-1000 Mbps'lik FTTH tarifeleri de var!

Bu arada Teknosanet ile konuştum. Sadece kampanyalı olarak 100 Mbps ve 1000 Mbps tarifeleri var; arası yok ve olmayacak gibi konuştular.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Anladım.Bulunduğum yerde altyapı 100 denmesine rağmen en fazla 75mbit desteklediği için daha hızlı tarifeler bana gelmiyor. (Arada da 10TL fark var. )
    Hizmetten memnunum tavsiye ederim.
    Telekom jet hızında fiyatlara zam yapmasına rağmen altyapı iyileştirmesinde çok yavaş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    İptv düzgün çalışıyor mu Poyrazda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hiç kullanmadım hocam. Bilgim yok yorum yapamayacağım.

• hat taşıma ücreti ne ya yeni girmişsin piyasaya bunuda alma. 3-4 hat taşımışındır en son 2 yıl önce hiç birinde hat taşıma almadılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mesaj dursun sonra bakarız memnun kalan kalmayan yazdın forumdaşlar

• Fiber yeni aboneler için kurulum ve aktivasyon ücreti yok yazıyor. Taahhütsüz tarifesi var. 3 ay sonra firma değişikliği yapılabilir o zaman herhalde?

• comnet battı geçtim teknosaya. bugün kampanya yapmışlar.3ay 199. 3ay sonra 399 diye.

• codred kullanıcısına yanıt

Kampanyayı göremedim hocam nerede ben sitesinde 249 TL yazıyor

• krc58 kullanıcısına yanıt
  • TeknoClub’lılara TeknosaNet’te İndirimli Ev İnterneti!

• Kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir.
    • Başvuru için tıklayın.
    • Kampanya kapsamında 100 mbps’ye kadar, taahhütsüz limitsiz fiber ev internet 249 TL yerine TeknoClub üyelerine ilk 3 ay 199 TL, sonraki aylar 399 TL olarak sunulacaktır.
    • Kurulum ve aktivasyon ücretsizdir.
    • Kampanyadan online kanaldan Teknosanet ev interneti abonelik başvurusu yapan TeknoClub üyeleri yararlanabilir.
    • Kampanya kodu, web ve mobil uygulamamız üzerinden kampanya sayfasında yer alan "Kodu Al" butonuna tıklanarak alınabilir.
    • Kampanyadan yararlanmak için İndirim kodunu abonelik işlemleri için sizi arayan müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.
    • Kampanyadan sadece TeknoClub üyesi olan müşterilerimiz yararlanabilir. TeknoClub’a üye olmak için, TeknoClub yazıp 7889 ‘a mesaj atarak üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.
    • Kampanyadan her müşteri 1 kez yararlanabilir.
    • Teknosa İç ve Dış Tic A.Ş. kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Teknosanet, bir Telkotürk İletişim Hizmetleri A.Ş hizmetidir.
    • Detaylar:

https://www.teknosanet.com/

• 2 saatte bağladılar interneti. şaka gibi hızlı oldu.
    olurda comnetten paramızı alırsak sorun yok .

ancak hız düşük çıktı teknosada. 93/18mbit çıkardı. 80/7.5 mbit hız çıktı. Kayıt açtılar ,ümidim yok ama

• taahhüt var gibi sözleşme yapıyorsun . sordum taahhütsüz değilmiydi diye 3ay sonra cayma bedelsiz çıkabilirsiniz dedi. sözleşme öyle olsa bile. turknette falan da vardı böyle olmak zorunda sözleşme taahhüt olmasada bile demişti onu hatırladım. 3ay sonrada 400 ucuz kalacak gibi vir his var içimde

• benim düşük hız sorunumda çözüldü.
    100mbit tarifede olsanızda modemden 130mbit hıza kadar alabileceğinizi gördüğünüz halde hız düşükse , bölgesel hız limitiniz düşük ayarlı geliyormuş. onu 100 yaptı teknik eleman, yine 93/18 almaya başladım. aynı sorun herkeste olabilir. 3 5 kez tekrar tekrar senelerdir hızım böyleydi uploadın düşük olmasından sizde hız kısıtı var diyerek teknik elemanın uyanmasını ve bölge hız ayarını artırmasını sağladım. yoksa bölgede altyapı çalışması var vs. alabileceğiniz max. hız bu gibi cevaplarla konuyu kapatacaktı.
    uyanık olun.

• codred kullanıcısına yanıt

Comnetzedeler için türknet 2 ay daha mantıklı gibi 3. ayda çıksalar bile 500₺ ödeyecekler toplamda burada 600₺

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.