Arkadaşlar şu anda evimde turk telekom fiber kullanıyorum. taahhüt bitti. Turktelekom alt yapısını kullanan bir fiber sağlayıcı tavsiye eder misiniz ? Turk telekom yüksek fiyat teklifi ettiği için gecis yapmak istiyorum. Comnet ve Turknet tavsiyelerine baktım. Memnun olanda olmayanda çok fazla.. Bu konuda tavsiye verirseniz memnun olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternet tavsiyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vodafone fiber de modem dahil veriyor.
vodafone
Fiber İnternet Kampanya ve Fiyatları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/net/fiber-internet -
Öncelikle yaşadığınız lokasyonu paylaşırsanız ona göre sizlere ISS önerisinde bulunabilirim.
-
Ankarada yaşıyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara bölgesinde ikamet ettiğiniz için TBTNet (Gigaspeed) ve Netbone gibi firmaları önerebilirim. Netbone iss firması çıkışlarını İstanbul'daki pop noktasından sağlıyor, TBTNet ve Gigaspeed ise sırasıyla Kocaeli pop noktalarından hizmet veriyor. Bulunduğunuz lokasyona göre ping süreleri elbette değişim gösterecektir. Comnet firması kullanan arkadaşlarımda mevcut fakat vdsl üzerinden kullandığı için pingleri bir tık yüksek oluyor belkide tercih edebilirsiniz. Sizi üzmez. fiber altyapı olacağı için
TBTNet üzerinden mesela taahhütname verebilirsiniz. Gigaspeed ise depozito mantığı ile çalışıyor. Comnet ise 6 aylık 12 aylık gibi peşin ödeme yapabilirseniz uygun fiyattan veriyor.
Netbone ve Gigaspeed firması genellikle taahhütnamesiz olsa da, fiyatları mümkün olduğunca sabit tutmaya özen gösteriyor. Eğer taahhütnamesiz olarak kullanmak istiyorsanız, Gigaspeed veya Netbone'u tercih edebilirsiniz.
-
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim . Nakit ödemede yapabilirim. Bu durumda hangisini tavsiye edersiniz ? Nakit Ödeme yapabileceğim için comnet daha mı iyi olur ? Yoksa yine diğerlerinin tercih etmeliyim
cmd açıp 1.1.1.1 yazıp sonuçlarınızı buradan paylaşabilir misiniz. Ping sürenize göre firma önerisi sağlayabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 13 Ocak 2024; 0:36:30 > -
-
-
oyun ve yurtdışı çıkış hızlı olsun isteyenler için comnet ve fixnet . turknet sadece türkiye icinde hızlı.
Başka firmaya geçtiğinde ping değerlerini paylaşırsan sevinirim . TT ile diğer firmalar arasında ne kadar fark var merak ediyorum .
vodafone 500 mbps
1 <1 ms <1 ms <1 ms HGW.LOCAL [192.168.1.1]
2 2 ms 2 ms 2 ms 195.87.128.32
3 10 ms 10 ms 10 ms 33.33.33.33
4 * * * Request timed out.
5 11 ms 10 ms 10 ms 10.191.73.33
6 12 ms 11 ms 11 ms 10.135.52.105
7 12 ms 11 ms 11 ms 10.135.52.170
8 12 ms 11 ms 11 ms 31.145.66.199
9 10 ms 10 ms 10 ms one.one.one.one [1.1.1.1]
-
Aşağı yukarı 15 ms civarında istanbula gideceğiniz varsayılırsa. Netbone veya Gigaspeed önerebilirim. İkisininde kendisini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ping stabil şekilde ulaşıyor.
-
Teşekkürler tavsiyeniz üzerine Gigaspeed ödemelerini bugün tamamladım gecis yapmayı bekliyorum.
Rica ederim iyi günlerde kullanmanız dileği ile ping ve tracert sonuçlarınızı paylaşırsanız ankara içi yaşayan arkadaşlar için yardımcı olabilir.
-
Merhaba,
Antalya için öneriniz olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 15 Ocak 2024; 20:6:8 > -
Farkli firmadan gecislerde Fixnette ilk ay bedava. Birde fiberlerde kurulum ucreti yokmus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Altyapı türünüzü paylaşırsanız öneride bulunabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 16 Ocak 2024; 0:10:24 > -
Benzer içerikler
- flixnet yorumlar
- digitürk internet nasıl
- gıbırnet referans kodu
- en iyi ev interneti yorumlar
- goodbyedpi android
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X