< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Millenicom hizmet numarası öğrenme

-
-
Faturanızda; tarife detay yazan kısıma bakın.
17-18-88 ile başlar; 10 haneli.
Firma değiştirince değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz fatura gelmedi ama gıbırnette mesela faturada bile yazmıyordu bakalım bunlarda yazacak mı. Sonradan değiştirirken kriz çıkmasın diye şimdiden bir kenara not almaktı maksadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaşda aynı şekilde faturadan öğrenmşti.
Ev telefonu varsa; linkte xdsl hiz. alınan yazan kısma tel numarayı yazıp; enter.
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3521/84271-84274/13-14/0
Fiber ama benim
O zaman olmaz.
-
hocam biz de bir türlü öğrenemedik şu numarayı, siz öğrenebildiniz mi?
-
Müşteri hizmetleri numarasını arayıp önce 4 - sonra da 11 i tuşlayın, Farklı firmaya geçiş yapacağınızı belirtin tabii öncesinde neden geçiş yapacaksınız gibi sorular soruyorlar siz tercihinize göre cevaplayabilirsiniz. arama sonrası xDSL hizmet numaranızı SMS olarak gönderiyorlar.
-
Firma değiştirince (transfer) xdsl no değişmez. TT altyapısı olduğu için sabittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 7 Temmuz 2024; 10:30:52 >
Fiber hizmet numarası değişmiyormuş aynen teşekkür ederim.
hizmet no için aralık ocak şubat faturalarının birinde altta sağda oluyor. bende zor buldum
-
Bende öğrenemedim ne edevlette nede faturada görünüyor! hemen şikayetvara yazayım!
-
Tel. varsa,
www.fixnet.com.tr
FixNet - Fiber Internethttps://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3523/84350-84369/11-10/1Faturada varsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 27 Mart 2025; 17:41:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X