Şimdi Ara

İnternet tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
4
Favori
19.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bölgeniz karadeniz bölgesi olduğu için o bölge çapında hizmet veren firmalar farklılık gösterebileceğinden dolayı iyi hizmet veren firma arıyor iseniz bölgenizdeki kullanan kişilerin pinglerini baz alarak firma seçiminizi yapmanızı öneririm

• imate kullanıcısına yanıt

Giresun'un kendi sahilnet adlı firması da var aslında ama düzgün yorum okuyamadım. Fixnete geçtim, açıldı hizmet 2.5 saat civarı sürdü geç saatte bıraktığım için ama oldu şükür. Şuan 43 ping, ilk sıcağı sıcağına 88di, 80/20 profilde, sabah birde diğer firmalarda ki 75/16yı deneyeceğim. Trabzon, Giresun, Ordu için ne iyidir halen net olarak bulamadık birkaç arkadaş olarak doğrusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gambits G kullanıcısına yanıt

iss sitelerinde altyapı sorgularsan bazılarında porta mesafe yazıyor.

• Weezer kullanıcısına yanıt

yalnız hakikaten iyi denk gelmiş çok şükür. bende fiyat yüzünden vazgeçmiştim. comnete geçtim yıllık olarak. 4 yıldır ise bu portta sorun olmadı yani 60-70 mbps veriyor. haliyle iss'lerin bi şey yapmasına gerek yok. bu yüzden sorun olursa comnetten bilirim :)

• @imate Hocam selamlar, ben Erzincan'a yeni geldim ve öğrenciyim, internet altyapım en fazla 64 mbps VDSL destekliyor. Aylık ücreti, aktivasyon ücreti çok pahalı olmayan ve aynı zamanda müşteri hizmetleri iyi olan, iyi hizmet alabileceğim bir internet servis sağlayıcısı arayışındayım. Bana önerebileceğiniz internet servis sağlayıcısı nelerdir veya ben bunu neye göre, nereden, nasıl öğrenebilirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELCEZZAR -- 3 Ekim 2024; 15:57:40 >
  • Güncel aktif kod arayanalar kullanabilir. Netgsm tavsiye ederim.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGHUME5U9

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHUME5U9

• 2 seneden fazla gıbır kullandım peşin ödeme yapmıştım.Bakiye bitince 1 yıllık ödeme ile comnete geçtim.Malesef comnet hizmet durdurdu.Tekrar gıbıra döndüm arkadaşlar.ping 4-5ms.Fiber 100 mbit kullanıyorum.Güncel 6 aylık sabit fiyat 320tl+50tl modem kira bedeli ile 370 tl.Eğer referans ile abone olursanız 12 ay 20 tl daha az ödersiniz.

• imate kullanıcısına yanıt

Merhabalar Hocam.Kayseri Kocasinan Konumunda hangi internet sağlayıcısı firmaları tavsiye edersiniz.Bulundugum bölgede Fiber internet alt yapisi mevcut.Uygun bütçeyle maksimum verimi alabileceğimiz sizce hangisidir.Nedspeed-Netgsm-Comnet gibi firmalardan.Simdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrullah90 -- 14 Aralık 2024; 19:21:29 >
  • Hayrullah90 H kullanıcısına yanıt

comnet mi kaldı yahu duman etti hepimizi. netspeed, gıbır ve netinternetten uzak durun comneti pohpohlayanlar netinternetsayfaları açıp onu pohpohlamaya başladılar.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Comneti bende yeni ogrendim hocam malesef öyleymiş.Netgsm giganet v.s nasıl acaba bilginiz var mı.Tesekkurler

3 gün önce netgsme geçtim. zaten altyapıyı hepsi %90 oranında türk telekomdan alıyorlar. büyük şehirlerde bazı mahallelerde sadece turknet ve superonline kendi altyapılarını da kullanıyor. millet her yerde önce kendi geçtiği firmaya referans verme derdinde.

bulunduğuz yerde türknet altyapısı varsa 1000mbps 500tl aylık turknete gecebilirsiniz. maddi durumunuz iyiyse turk telekomdan şaşmayın derim. maddi durum yeterli değilse de comnet lanetinden tecrübe edindik. kesinlikle ön ödemeli internet kullanılmamalı. paraların ne zaman bize yatacağı belli değil. btk da 5 milyon küsür tl ceza kesti ki bizim paralar ne zamana yatar veya yatarmı ALLAH bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Aralık 2024; 20:22:47 >

Çok geçmiş olsun hocam.Bu durumda aslına bakarsanız tahminime göre doğru düzgün müşteri hizmetleri yok ( bu yeni tureyen diyim ) internet saglayicilarinin ve sürekli de kopma yasadigindan millet bu şekilde mağdur olup elini ayağını çektiğinden kaynaklanmistir..Peki hocam memnunmusunuz Netgsm den suan.Benim de ilk aklıma gelen Netgsm 100 MB idi.Fakat bazıları Nedspeed bazıları Gigaspeed önermiş.Bende hal böyle olunca kafam karıştı.Suanda Alfa iletişime ait Hazırnet kullanmaktayim.Şoknet de bu firmaya ait.Aylik 35 MB taahhutsuz ve 400 TL odemekteyim.Fakat internet berbat sürekli kopma yaşıyor ve hiç verim alamıyoruz.Evde çogu zaman mobil internetimizi kullaniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayrullah90 -- 14 Aralık 2024; 20:32:22 >
  • Şuan için NETGSMden memnunum 100mbps 40tl indirimle 259tl Haziran 2025 yılına kadar da sabit fiyat garantisi verdikleri için gectim. Taahhütsuz kopma vs olursa başka ISS ye gecerim. Netspeed kesinlikle netrezillik ona ve Gıbıra bulaşmayın Gigaspeed hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Aralık 2024; 20:48:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende Netgsm'e geçeyim hocam o zaman.Bir de bu 40 TL indirimi nasıl alıyoruz.İlk 6 ay diye sitesinde de belirtmiş Referans kodu ile gelen müşterilere diyor.

Pmden yazdım

Tamamdır hocam.Tesekkur ediyorum.Benim de çil geçis yapmam lazım hocam.Zira çok problem yaşıyoruz ve bu durum da çok sinir bozuyor malesef

Hayırlısı olsun.

Verdiğim bilgiler için çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.