Şimdi Ara

İnternet tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bölgeniz karadeniz bölgesi olduğu için o bölge çapında hizmet veren firmalar farklılık gösterebileceğinden dolayı iyi hizmet veren firma arıyor iseniz bölgenizdeki kullanan kişilerin pinglerini baz alarak firma seçiminizi yapmanızı öneririm

• imate kullanıcısına yanıt

Giresun'un kendi sahilnet adlı firması da var aslında ama düzgün yorum okuyamadım. Fixnete geçtim, açıldı hizmet 2.5 saat civarı sürdü geç saatte bıraktığım için ama oldu şükür. Şuan 43 ping, ilk sıcağı sıcağına 88di, 80/20 profilde, sabah birde diğer firmalarda ki 75/16yı deneyeceğim. Trabzon, Giresun, Ordu için ne iyidir halen net olarak bulamadık birkaç arkadaş olarak doğrusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gambits G kullanıcısına yanıt

iss sitelerinde altyapı sorgularsan bazılarında porta mesafe yazıyor.

• Weezer kullanıcısına yanıt

yalnız hakikaten iyi denk gelmiş çok şükür. bende fiyat yüzünden vazgeçmiştim. comnete geçtim yıllık olarak. 4 yıldır ise bu portta sorun olmadı yani 60-70 mbps veriyor. haliyle iss'lerin bi şey yapmasına gerek yok. bu yüzden sorun olursa comnetten bilirim :)

• @imate Hocam selamlar, ben Erzincan'a yeni geldim ve öğrenciyim, internet altyapım en fazla 64 mbps VDSL destekliyor. Aylık ücreti, aktivasyon ücreti çok pahalı olmayan ve aynı zamanda müşteri hizmetleri iyi olan, iyi hizmet alabileceğim bir internet servis sağlayıcısı arayışındayım. Bana önerebileceğiniz internet servis sağlayıcısı nelerdir veya ben bunu neye göre, nereden, nasıl öğrenebilirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELCEZZAR -- 3 Ekim 2024; 15:57:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.