hocam selam istanbul için öneriniz var mı hali hazırda türk telekom kullanıyorum taahhütüm daha bitmedi Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=7ms TTL=56 Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=6ms TTL=56 Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=7ms TTL=56 Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=7ms TTL=56 Ping statistics for 1.1.1.1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 6ms, Maximum = 7ms, Average = 6ms değerler bunlar |
İnternet tavsiyesi (4. sayfa)
-
-
bende yurtdışı serverlarında düşük ve sabit ping alabileceğim ISS arıyordum sizin yorumunuza denk geldim.
ankara'daki deneyeyimlerinize göre güncel ISS önerisinde bulunabilir misin acaba?
şuan TT altyapısında Turknet VDSL kullanmaktayım.
fakat TT sistemlere her müdahale ettiklerinde sürekli kopmalar ve çözümsüzlükle karşılaşıyorum. Turknet arıza giderme konusunda rezalet ve çok ilgisizler.
ayrıca üst üste 2 kez zam geldi. VDSL olarak önerebileceğiniz sağlayıcı var mıdır acaba?
-
Bursa için internet sağlayıcı önerebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnet hariç VDSL uygun hangi operatör var?
-
Arkadaşlar batman için önereceğiniz iss var mı? Ttnet fiber Altyapısı mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netgsm e geçebilirsin fiyatı iyi referans istersen özelden ulaşırsan iletirim 6 ay 40 TL indirim sağlar o da
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım şikayetler can sıkıcı gibi
Merhaba bana da öneride bulunabilir misiniz?
-
Nerede ikamet ediyorsunuz hocam bütçeniz altyapı türünüz nedir
-
Samsunda oturuyorum. Sadece Türk telekom altyapısı var öğrendiğim kadarıyla. Bütçe sınırım yok iyi bir hizmet arıyorum
-
ben netspeed kullandım ve poyraznet kullanıyorum. porta 250 metre diyor ve 61 mbps max hız. vdsl modem ile 4 yıldır 2 firma iyi iş görüyor. modem ise standar turk telekom tp-link modem. poyrazda 35 mbps 270 tl ama 12 ay ödemeli başka firma bulursam geçcem. fiyattan dolayı yoksa hız normal ve kesinti olmadı gibi bir şey. zam gelmeden geçeyim diye. netspeed ve poyraz zam yapıyor yılda 2 kez . seneyede zamlar devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 22 Eylül 2024; 21:3:7 > -
Poyraz mesaj atmış az önce 2 gün içinde faaliyetini sonlandırıcakmış. Başka firmaya yönlendiriyor. 2 firma önermiş. Atlantis ve Veganet. Bunları daha önce duymadım. Yazlık için kullaniyordum zaten kapatıcakdım. 1 ay daha olsa iyi olurdu.
porta yakın olan en uygun interneti nasıl öğrenebilirim
-
Hepsi TT altyapısı aynı port yani aslında değişmiyor, mesafeyi bazı sitelerde altyapı sorgularken gösteriyordu eskiden şimdi var mı bilmiyorum
Hocam Merhabalar, Poyraznet 33, gıbırnet 35, turbonet 43, tbt 31, netman 39, millenicom 28 vermişti zamanında adresime. Şuan poyranetten taşıma sürecindeyim, fixnet ve netgsm dikkatimi çekebildi. En düşük pingi nerede alabilirim acaba, nasıl bakabilirim buna? Giresun, Tirebolu, İletişim Fakültesi dibindeyim.@imate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS BETA -- 24 Eylül 2024; 18:1:1 >
Hocam hizmet veren firmaların lokasyonuna baz alarak firma seçimi yapabilirsiniz ancak TBTNet önerecektim fakat onun dışında tirebolu bölgesi için kesin cevap veremiyorum isterseniz bir netbone firmasınıda göz atabilirsiniz fakat ping konusunda sizin deneyerek karar vermeniz kanaatindeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X