Şimdi Ara

İnternet tavsiyesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
20.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben şuan Netinternet kullanıyorum genel anlamda memnunum. POP noktası Denizli olduğu için ping değerlerinin yüksek olması dışında çok sorun yaşamadım. Şubat ayında 1 sene olacak. Sadece ilk aylarda altyapılarında sorun olduğundan kesintiler yaşamadım değil ama sonrasında düzeldi. Uzun süredir sorun kullanıyorum. Fiyat ve ping değeri yüksek olmasa Şubat ayında değiştirmeyi düşünmezdim ama fiyat ve ping sebebiyle Şubay ayında değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 14 Aralık 2024; 21:19:21 >
  • KutlugKagan kullanıcısına yanıt
    Comneti pohpohlayan milletin paralarıyla rezil kepaze olmasına sebep olan telegram grubu kuruculari ramazan diye bir eleman ve avanesinin topluca netinternete geçip övmeye başlamaları bende şüphe uyandırdı. O Ramazan denen değişigin milleti toplamaya çalıştıgi ISS hayır gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KutlugKagan kullanıcısına yanıt
    Ping konusunda Turknet çok iyiydi. 500tl değilde 350tl olsaydı turknete geçerdim direkt. 1000mbps de 500tl 100mbps de 500 adaletsi saçma sapan bir fiyat politikası var.

• Ben Netinternet'den sadece internet aboneliği almıyorum. 10 yıla aşkın sunucu/hosting hizmeti alıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Bahsettiğiniz kişileri bilmiyorum ama Netinternet kaliteli ve sektöründe öncü firmalardan biri. Merdiven altı firması değil. İnternet hizmeti anlamında yeniler ve zaman zaman aksaklık yaşamaları mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 14 Aralık 2024; 21:47:55 >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

aynen usta 3,4 gün önce o ramazanı telegram da comnet grupda iyi bozdum iki hesabımıda banladı karaktersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 14 Aralık 2024; 22:1:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    Ben Comnet kapanmadna birkaç gün önce: Arkadaşlar aman dikkat edin sakın. Yeni abonelik vs yapmayın. Pili pırtiyi toplayip kacacaklar gibi diye yazdifim için beni banladi sahtekar ve birkaç gün sonra comnet fişi çektiğini yazdı

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

Arkadaşı suçluyorsunuz da; vatandaşında aklı fikri var. En büyük tercih nedeni; yağdan baldan çok, bedava gün olayı. Referans saadet zinciri; yahni.İnternet tavsiyesi 

• Şikayetvar' mı da bile referans kodu veren vardı. İnternet tavsiyesi 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Bedava gün olayı comnette yok denecek kadar az sayılırdı. Ucuz olup ön ödemeli olmasından ayikmak lazımdı. Aylık ödeme harici hiçbir ISS ye girilmez.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Az demiyelim de; çok değil genele oranla. Ben farklı firmada peşin ödeme yapmıştım; iptalde geri ödemem yapıldı, sağolsunlar. En geç 1 ay dediler, 1 hafta içinde yattı hesaba.İnternet tavsiyesi 

• Hayrullah90 H kullanıcısına yanıt

Merhabalar mevcutta kullandığınız bir internet var ise 1.1.1.1 adresine tracert ile ping sonuçlarını paylaşma şansınız var mıydı?

• Bursa Netinternet.. 100Mbit Fiber FTTH. ZTE H3600 v9

İnternet tavsiyesi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.