Şimdi Ara

Fiber internet için modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve internet bağlatıcam yakın zamanda ve türk telekom fiber altyapısı var binada.Dairenin içinde fiber optik kablo var.Türk telekomda bakarken kampanyalarda modem için ayrı ücret çıkartıyor ve modemi 1620 Tl'den 18 aya bölüyor.İnternete başvururken modemide onlardan almakmı mantıklı yoksa internet üzerinden aynı fiyata veya daha uyguna aynı işlevi gören modem alma şansım varmı.Biraz araştırdım ama fiber optik kablo girişli modem göremedim bu fiyat aralığında.

• Fiber altyapıda router kirası zorunlu zaten.

Son minvalde değişiklik hala olmadı ise bu şekilde. Yani onlar size fiber için router verecek zorunlu olarak ve ekstra ücreti ile.

Buna istinaden kendi cihazını kullanmak sizin tasarrufunuzda.

Fiber optik girişli satılan bir cihaz da aramanıza gerek yok. Zaten bulunmayacaktır. Fiber altyapıda daireniz içine zaten router ile birlikte ONT dediğimiz fiberden ethernete dönüştüren terminalde verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Mayıs 2024; 9:45:8 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bu konuda bilgi sahibi olmadığım için öğrenmek istemiştim.O zaman tek yapılacak olan Türk telekomdan modem kiralamak zaten zorunluymuş.Yardımınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.