Zte Zxhn H3600 V9 wifi 6 router cihazı hakkında kullanıcı yorumlarını burada toparlayabiliriz. 28.08.2023 itibariyle bu cihazı kullanmaya başladım. Cihazı biraz kullandıktan sonra görüşlerimi burada yazacağım. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156714258 Ekleme: 28.08.2023 ile 08.09.2023 tarihleri arasındaki kullanıcı deneyimlerim. Artı yönler Öncelikle, cihazın 2.4ghz ve 5ghz kapsaması, önceki kullandığım h298a v9 dan çok çok yüksek. Buna paralel olarak, cihazın tıpkı h298a gibi ısınma donma kasma gibi problemleri yok. 5ghz ile 100 megabiti sorunsuz şekilde iletebiliyor. Paketim yüz megabit olduğu için üstünü bilmiyorum. (dubleks ev) 2.4 kapsaması ile de tatmin edici hızlar alınıyor (en uç noktalarda dahi) Cihazın açılıp kapanma süresi çok kısa. Cihazın tasarımı çok çok güzel. Özellikle ışık tasarımı çok hoşuma gitti. Söylemezsem olmaz, cihaz inanılmaz stabil çalışıyor. Eksi yönler Maalesef misafir ağ özelliği yok....... H298a da da yoktu. (Yani fazlaca wifi açabiliyorsunuz ama misafir ağ diye özel bir menü yok demek istiyorum) Zamanla,kullandıkça güncellerim Bu arada faydası olacağını düşündüğüm şu konuyu da inceleyebilirsiniz https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269
|
ZTE ZXHN H3600 V9 Modem: Kullanıcı Yorumları ve Detaylı İnceleme
Giriş
ZTE ZXHN H3600 V9 modem, hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı arayanlar için popüler bir seçenektir. Bu modem, kullanıcılardan genellikle olumlu yorumlar almaktadır.
Özellikler
ZTE ZXHN H3600 V9, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi özellik sunar:
- VDSL2 desteği
- 300 Mb/sn'ye kadar indirme hızları
- 100 Mb/sn'ye kadar yükleme hızları
- 4 adet Gigabit Ethernet LAN portu
- 2,4 GHz ve 5 GHz çift bantlı kablosuz bağlantı
- Güvenlik duvarı ve ebeveyn denetimleri
Kullanıcı Yorumları
ZTE ZXHN H3600 V9 modem, kullanıcılar tarafından genellikle olumlu karşılanmaktadır. Birçok kullanıcı, hızlı ve güvenilir bağlantısının yanı sıra kurulumunun kolaylığından bahsetmiştir.
Bazı kullanıcılar, modemin menzilinin biraz sınırlı olabileceğine dikkat çekmektedir. Ancak, çoğu kullanıcı, modemin kapsama alanının çoğu ev için yeterli olduğunu bildirmiştir.
Detaylı İnceleme
ZTE ZXHN H3600 V9 modem, sağlam ve kullanımı kolay bir cihazdır. Kurulumu basittir ve anlaşılır bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.
Modem, hem kablolu hem de kablosuz cihazlar için hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlar. Çift bantlı kablosuz bağlantı, optimum kapsama alanı ve hız sağlar.
Güvenlik duvarı ve ebeveyn denetimleri, cihazlarınızı çevrimiçi tehditlerden korumanıza yardımcı olur.
Sonuç
ZTE ZXHN H3600 V9 modem, hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Kurulumu kolaydır, kullanımı kolaydır ve kapsamlı özellikler sunar.