Valla olabilir hocam bilmiyorum inan ki. Bu arada bugün router kendini resetledi birkaç kez. Yalnız resetlediği sırada çok yoğun kullanım yapıyordum. Kablosuz kanal ve bant genişliği ayarı yapmıştım ben, sabitlemiştim. Birkaç kez böyle resetleyince bant genişliğini ve kanal seçimini otomatik yaptım ve resetlemesi durdu. Bunu da yazmak istedim belki başına gelen olursa deneyebilir çözüm olarak. Zira router cihazı değiştirmek istemiyorum, memnun olduğum bir cihaz. |
Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (7. sayfa)
-
-
İlk önce h3600 takılmıştı.Hız düşük olunca tp link ex530 değiştirdiler.Bunun wifi menzili ve hız testleri daha iyi gibi.Dün sadece kanalı oto yapınca wifi hızı arttı.Routerde kanalın mhz sini oto seçme yok.40 ve 160 mhz seçtim.Farklı routerleri alıp deniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 16 Aralık 2024; 8:37:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam şu an için mevcutta kullandığınızdan mı memnunsunuz?
-
Evet hocam.
Selamlar
Bende B çıkıyor acaba ayarlarınız nasıl? kablolu mu? kablosuz mu bağlanıyorsunuz?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160256703
Burada bahsetmiştim bir reset problemi başladı diye. Problem çok arttı, ben de arıza kaydı bırakmıştım. Önce problem router cihazdan zannedildi ama problem adaptördeymiş. Adaptörü değiştik. Şu an bir sorunum kalmadı. Eğer benzer sorun yaşayan olursa öncelikle adaptörü kontrol edebilirsiniz.
-
bu modemin ip sınırı kaç bilen varmı kaç cihaza kadar internet veriyor
-
Telekom altyapısında Türknet kullanıcısıyım, bugün H3600P V9 TTN.5_240228 sürümlü cihazı getirdiler, fakat Qos ayarları ya çok karışık yada ben beceremedim zira ne upload ne download ayarı yapılmıyor zira wifi cihazlara da atama yapamıyorum. Bundan önce ki zxyel 3301-t0 cihazını mumla arar oldum.
Qos ayarı yapabilen var mı? yoksa root'lamak mı gerekiyor bu ayarlar için?
-
Bende de aynı router var ipv6 kullanmak istiyorum.Bu cihaz için root varmı?
Bildiğim kadarıyla var hocam
-
-
Biliyorum hocam ama işte o konuda da Qos ile ilgili bir gelişme yok maalesef ki.
-
İnşallah sonuç bulursunuz hocam eğer çözüm bulursanız ilgili konuda da paylasın herkes faydalansın
-
Bu modem gigabit internet için iyi mi arkadaslar? Şuan zte h267 var yeni bir modele geçmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X