Ethernet kabloyla bağlı ve 2.4ghz sinyal. |
Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (6. sayfa)
-
-
Bu modemin tüm LAN portları 1 gb destekliyor mu ? test eden var mı ?
-
Yani hatalar sunucudanmı kaynaklı? Sonuçta cihaz aynı cihaz değilmi?
-
Bu modemde güvenlik zayıf uyarısı çıkıyor mu telefonlarınızda (iphone)? Minimum WPA2 AES veya WPA3 istiyor telefon ve bilgisayarım. Eğer sizlerde bu sorun yoksa bende bu modeme geçeceğim.
-
Merhaba modemin ayarlarını tam olarak çözebilen var mı?
Bunda evdeki benim cihazlar hariç herşeyin hız sınırı 20mbps olmasını isteyebiliyor muyum mesela ? -
Ya arkadaşlar merhaba ben şuan hem fiber hem de normal vdsl destekli modem arıyorum. Tp-Link Archer VR400 Dual Bant 4 Port ADSL2+-VDSL Fiber Modem AC1200 Var sizcebu oluyor mu anlamadım. Adsl ve vdsl diyor ne yani ? Sağolun
-
superonline fiber pişmanlıktır. Adamı çok uğraştırıyorlar. yok wan şifresine ulaş. yok tv+ çalışacak mı. yok root yapabilecekmiyim. İşiniz şansa kalıyor biraz. Bu sıkıntı yalnızca meraklı ve profesyonel kullanıcıları etkilemiyor. ayarlardaki kısıtlamalar yüzünden bir çok basit şeyleri bile halledemiyorsunuz. upnp serbest bırakmışlar mesela. Ama başka bir özelliği kısıtlamışlar bu yüzden o da düzgün çalışmıyor. Yok statik routingi kısıtlamışlar. Liste uzar da gider.
Şirket ne yaptığını bilmiyor. routerda vpn sunucusunu "yasalara aykırı" diye kısıtlamışlar bir de üstüne router bilgisayarla ne yaptığınızı izliyor resmen. bazı vpnleri kullanırsanız farklı portlarla normalde açık olan portu ona göre kapatıyor. Bildiğiniz evinize kadar girmiş durumdalar bu zorla fahiş fiyattan kiraladıkları routerlarla. Bir yolunu bulun ve kurtulun bu ahlaksızlardan. Mecbursanız da cihazlarını kullanmamanın yolunu bulun.
superonline bildiğiniz rütükten, hatta btkdan bile daha sansürcü bir şirket haline gelmiş durumda. Ülkemiz adım adım distopyaya doğru gidiyor haberiniz olsun. Superonline gibi ilk ürünlerini vermeye başladı izlenen politikalar, ne yaptığını bilmez yetkililer. Adamlar daha bizlerin özel bilgilerimizi saklamaktan aciz çaldırıp duruyorlar, bir de sonuçlarını saklıyorlar. Bu yüzden binlerce insanımız öldürüldü, taciz edildi ve kimsenin bunlardan haberi yok. Kalkıp bi de nelerle uğraşıyorlar hepimizi mağdur ediyorlar.
Tekrar ediyorum; kendinizi güvene alın ve Superonline, ttnet gibi şirketlerin verdiği routerları kullanmayın. SOL gibi dayatan şirketler için de bi şekilde wan şifrenizi öğrenin ve idare edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancalimon -- 11 Kasım 2024; 19:14:36 >
-
Arkadaşlar bu modemi ont cihazı ile vodafone fiberde kuşlanabilirmiyim? Birde mac klonlama var mı bu H3600de ona göre alım yapıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 12 Kasım 2024; 17:25:51 > -
Ana konudaki bu cihaz, linkte yer alan H3600P ile aynı cihaz değil sanıyorum ki? Farkları nedir bu iki cihazın bu arada? TT, aşağıda yer alan H3600P'yi veriyor bu aralar.
www.zte.com.cnZXHN H3600Phttps://www.zte.com.cn/global/product_index/smart_home_en/home_router/zxhn-h3600p/zxhn-h3600p.html -
İki cihaz aynı değil. Farklarını çok bilmiyorum.
https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600p-kullanici-yorumlari--159922831
-
Süperonlinenin verdiği modem dışında Telekom h3600 k.adı ve şifremi girdim.Ont den wana bağladım.Vlan id 0/35 açık olunca internete bağlanamadım.Vlan id 0/30 kapatınca internete bağlandım. 1000 mbps fiberi zte h3600 ile kullanıyorum.Bu modemden memnunmusunuz?Farklı modem/router/mesh cihazı kullanan ve tavsiyesi olan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Kasım 2024; 23:21:23 > -
Ttkom fiber 500mbps abonesiyim. H3600p v9 kullaniyorum. Qos açık bile değil bufferbloat A çıkıyor. Çekim kalitesi stabilitesi açılış hızı çok iyi ısınma problemi yok.
-
Bu modem ile IPTV açılmıyor, çözümü için yardımcı olabilecek var mıdır? -
Bu modemle uyumlu mesh sistem kullanan var mı? ZTE sitesinde şöyle bir cihaz var: https://www.zte.com.cn/global/home_and_enterprise/smart_home/zxhn_h3601p.html
Türkiye'de de satılıyor. Alıp kullanan var mı?
-
Türk telekom h3600 routeri telekom fiberde kullanmak için kullanıcı adı ve şifre dışında başka bir ayar varmı?
-
Benim arayüzde kullanıcı adı şifre girme gibi bir bölüm yok hocam.
-
Genelde wan bölümünde oluyor hocam.Süperonlinemi türk telekom fibermi kullanıyorsunuz? -
Ttnet hocam. O bölümde de yok.
-
Teşekkürler hocam.Yazılımda kısıtlamışlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X