Şimdi Ara

ZTE ZXHN F6600 - F6600P kullanıcı yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTE ZXHN F6600 - F6600P kullanıcı yorumlarını bu konu altında toplayabiliriz.

Bu arada faydası olacağını düşündüğüm şu konuyu da inceleyebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu modemde , 2.4 ghz hız testinden 1000 mbps paketim olmasına rağmen 100 mbps geçemiyorum .Güya 300 mbps kadar destekliyor . Alabilen var mı ?

• MErheba F6600 Turksatkablo modemi kullnarak, evime, modemin bulunduğu yere VPN yapmak istiyorum. sanırım modeme admin haklar ile girince olaibliyor. Farklı bir modem dağıtıcı kullanmak istemiyorum. Yapabilme imkanı var mı, nasıl yapabilirm bilgisi olan var mıdır.

• sirx S kullanıcısına yanıt

Dostum ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum, nasıl vpn kurabiliriz veya vpn kurulumu yapılabiliyor mu öğrenebildin mi acaba?

• F6600 a nasıl vpn kurabiliriz, ben de aynı soruna yanıt arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Biz modemi rootlayabildik. Tüm gizli fonksiyonlar açıldı. Bu VPN dediğiniz yer burası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 22 Şubat 2025; 0:0:0 >
  • part kullanıcısına yanıt

2.4 GHz bandında, aynı frekansta çalışan çok sayıda cihaz varsa (komşuların Wi-Fi ağları gibi), bu durum sinyal kalitesini düşürebilir. Duvarlar, mobilyalar veya diğer fiziksel engeller sinyalin gücünü azaltabilir. 2.4 GHz bandında kullanılan kanal, yoğun bir kanalda olabilir. Kanal değişikliği yaparak performansı artırabilirsiniz. Ben en fazla 112 Mbps alabildim, deneme yanılma ile ve bu tüm diğer 2.4 ghz modemler içinde geçerli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Merhaba, Biz modemi rootlayabildik. Tüm gizli fonksiyonlar açıldı. Bu VPN dediğiniz yer burası mı?

Hocam merhabalar bende bu modem var root nasıl yapılabilir çok teşekür ederim.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

merhaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz

• Merhaba,

ZTE Modem unlock linkini veriyorum. Ancak kurulum sırasında güvenliği kapatmanız gerekiyor; çünkü program virüs olarak algılayabiliyor.

Modemde internet olmalı, çünkü program size telnet girişi için kullanıcı adı ve şifre veriyor. Bu bilgileri kullanarak telnet 192.168.1.1 ile bağlantı kurduğunuzda, kullanıcı adı ve şifreyi gireceksiniz. Bu işlem sadece Kablonette tüm özellikleri açıyor, kullanacaksanız aşağıdaki komutları girin:

setmac 1 1538 multipro

setmac 1 1794 multipro

Komutları girdikten sonra Enter tuşuna basın ve ardından modemi fabrika ayarlarına sıfırlayın. Modem açıldığında 192.168.1.1 adresine giderek kullanıcı adı ve şifre olarak "multipro" ile giriş yapın.

Ben modemi diğer ISS olan TürkNet'te kullanıyorum ve seri numarasını klonladım.

Zte Unlock linki

https://s6.dosya.tc/server22/73m58j/ZTE_UNLOCK_2024_FREE_v1.2.zip.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.