Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları Merhaba Bu ürünün işletmeciler tarafından abonelere verildiğine dair mesajlar gördüm. https://www.zte.com.cn/global/product_index/smart_home_en/home_router/zxhn-h3600p/zxhn-h3600p.html Ürünü kullananlar yorumlarını belirtirlerse cihaz hakkında bilgimiz olur. Bu arada faydası olacağını düşündüğüm şu konuyu da inceleyebilirsiniz https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269 |
Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları
-
-
Millenicom fiber kullanıyorum, tt bu modemi verdi
Modem arayüzünün şifresi nedir acaba
https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fiber-modem-arayuz-sifresi--159959778 -
Cihazı fabrika ayarlarına döndürürseniz kullanıcı adı: user şifre: user deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 8 Kasım 2024; 13:46:29 > -
admin
turktelekom
bu sekilde deneyin
-
Teşekkür ederim, resetledim, ethernet kablosu takılı değilken arayüze admin,admin ile girip wifi ismini değiştirdim, sonra ethernet taktım, :D mutlu son
-
Geçmiş olsun hocam :)
Bu konudaki ayarları yapmayı unutmayın.
-
-
Bu modemi bende almak istiyorum, 160 mhz varmı?
-
-
Teşekkürler hocam.160 mhz olanlarda daha yüksek hız alınabiliyormuş. Aboneliğiniz süperonlinemi?Dahili ont varmı?
H3600 yerine bu modemi alıp 1000 mbps süperonline kullanıcı adı ve parolamı girip h3600 ile wifi menzili,hızını vs test etmek istiyorum.
-
Vodafone da bunu verdi, Wi-Fi performansı kötü geldi bana.
Ben fazladan elektrik tüketimi olmasın diye bu modemi iptal edip yeni aldığım Tp-link Deco X50'yi modem olarak kullanmaya başladım ama, hangisini kullanmam daha doğru olur modem olarak?
-
Her 2 sinide test edin.Hangisi hoşunuza giderse onu kullanabilirsiniz.H3600 kullandım. h3600p kullanamadım. Ben olsam x50 kullanırdım.Deco x50 2 li ise 2,4 ve 5 ghz wifi geçişleri çok iyi ve stabil oluyor.Evde wifi çekmeyen yer kalmıyor.x50 yi daha önce kullandım satmıştım.Süperonline 1000 mbps fibere geçince tekrar almak istiyorum.
-
Hocam selamlar
Bu konunun ilk sayfasındaki ayarları yapmayı unutmayınız
-
Selamlar
Halihazırda ZTE 298a marka model cihaz kullanıyordum
Gerçi pek de kullandığım söylenemez ana cihaz olarak deco neş vardı fakat zte'yi de ara sıra takıp kullanıp geri çıkartıyordum duruma göre
Dün Telekom'dan arandım 1000 megabitlik paket kullanıyorsunuz fakat sistemde modeminiz wi-fi 6 değil görünüyor isterseniz ücretsiz bir şekilde modeminizi wifi 6 destekli bir modemle değiştirelim diye olur dedim bugün ekip geldi değiştirdi gitti
Bu cihazı getirip kurup gittiler
Henüz birkaç saat oldu
Menzil epey başarılı Benim 160 metrekare evde yine tam bir kapsama alanı olmuyor fakat konumlandırması yanlış O yüzden yoksa çekim mesafesi ZTE 298'den epey daha iyi
Kablosuzda wi-fi 6 destekli Samsung s10e ile en fazla 770 gördüm kabul edilebilir bir Telekom cihazına göre güzel değerler
Bu arada 770 gördüm fakat her yaptığım testte direkt 700 civarı vermiyor bazen 600 civarında kaldığı da oluyor ama Fena değil
-
Hocam çok teşekkürler deneyimini paylaştığın için. Müsait olduğunda cihazın fotoğrafını da eklersen şahane olur. Teşekkür ediyorum.
-
-
Teşekkürler, eline sağlık
-
bu modemi operatör vermişti bir ara kullandım fena değildi operatör değiştirince geri iade etmiştim modem ayarlarıyla ilgili yapılacak bazı ayarlar mevcut
-
Böyle bir konumuz var hocam yapılacak ayarlar ile ilgili
-
teşekkürler paylaşımınızı inceliyorum şimdi
Benzer içerikler
- vodafone wifi 6 modem
- authorization failed for above host ne demek
- zte zxhn h298a
- superonline kullanıcı adı şifre
- superbox kota sorgulama
- wifi sinyal güçlendirici
- modem resetleme
- firmware nedir
- jitter nedir
- modemde wps ışığı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X