dün fiber 75/4 kablonet türksat aboneliği üzerinden verdikleri ZXHN 3600P AX 3000 modem ile aboneliğimi başlattım . bu arada 2,4ghz 5 ghz ayırmadım sadece 11 ve 36 kanal seçimini yaptım başka birşey yapmadım. çekim kalitesi ve hız testi mutlu etti açıkcası eski zyxel 8623 t50b modemi mi aratmaz inş kullandıkça yeni bilgi eklerim. önceki modemimde wifi üzerinde bağlı olanları görüp seçtiğim mac / ip yi kullanıma kapatabiliyordum bağlantı gözüküyor ama internet olmuyordu. çok kurcalamama rağmen bu ayarı bulamadım bilen varsa yazarsa teşekkür ederim. bazen kısıtlamak gerekiyor bizim ergeni |
Zte Zxhn H3600p kullanıcı yorumları (2. sayfa)

-
-
Selamlar
Bu modem ile Zyxel EX3301 arasında hangisini tercih ederdiniz?
Bu modemin QOS performansı nasıl?
Teşekkürler
-
ZTE ZXHN H3600P V9 geldi.Ana router salonda oturma odasında Android cihaz da kablosuz 400 mbps gördüm ,Ex530v ile aynı gibi ,gayet güzel.Mi8 lite de Ex530v de 150-200 arası idi bunda 300 mbps leri gördüm ,daha iyi gibi.
Adguard dns girdim.Ex530v dan daha iyi çalışıyor.Tv+ pro da sorunsuz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Aralık 2024; 14:45:31 >
-
Merhaba
Dns yi nerden girdiniz?
Bir de bu cihazda QOS ayarını yapabilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba sol taraftaki menüde ağ/landan girdim.
Qos hiç denemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Aralık 2024; 20:31:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki menü böyle değil :)
Şu an Zte Zxhn H3600p takılı değil.Ex530v den resim attım. Sizin routerin modeli nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Aralık 2024; 21:19:9 > -
Tamam o zaman ben de H3600P V9.0 TTN.5_240228 var.
böyle ekran ondan şaşırdım :)
-
kullanma klavusundan buldum.Brincil ikincil dns kısmına girin.Çalışıp çalışmadığını anlamak için cmd ye ipconfig/all girin.Aşağıdaki gibi gözüküyorsa çalışıyordur.
Bir de aktif olmazsa routeri yeniden başlatın.
-
https://www.superonline.net/yardim/modemler/zte-h3600p burdan kullanma klavuzunu indirirseniz faydası oluyor.
-
Yok işte kullanım kılavuzu ile aynı değil. :D
-
Şimdi sizin için takdım.Bendeki model H3600P / JUN 2024 yılı gözüküyor.
dns girme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Aralık 2024; 21:42:41 >
-
Dns si girebildinizmi çalıştımı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom altyapısında Türknet kullanıcısıyım, bugün H3600P V9 TTN.5_240228 sürümlü cihazı getirdiler, fakat Qos ayarları ya çok karışık yada ben beceremedim zira ne upload ne download ayarı yapılmıyor zira wifi cihazlara da atama yapamıyorum. Bundan önce ki zxyel 3301-t0 cihazını mumla arar oldum.
Qos ayarı yapabilen var mı? yoksa root'lamak mı gerekiyor bu ayarlar için?
-
İpv6 bugün açıldı.Tp link ex530v de çalışıyor. ZTE ZXHN H3600P V9 routerde var, ipv6 kullanabilirmiyim?
-
Yok yapamadım.
Qos bunda garip anlamadım. Biraz karışık sanki.
Donanım olarak gayet güzel olan cihazları yazılımla özellikleri kullanılmaz hale getiriyorlar.
Rootlayan bir arkadaş olsa kullanırdık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ocak 2025; 21:36:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X