ZyXEL DX3300-T1 AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit xDSL Modem Router Türk Telekom'un yeni premium modemi. ZyXEL sitesinde veya Türk Telekom cihazlar bölümünde bu modelle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. İkinci el sitesinde karşıma çıkınca model adının yanlış yazılmış olabileceğini düşündüm ama varmış böyle bir model. Bulabildiğim tek görseli de oradan aldım zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 19 Ekim 2023; 14:13:50 > |
ZyXEL DX3300-T1 WiFi6 Premium Modem ile İnternet Bağlantınızı Geliştirin
ZyXEL DX3300-T1, olağanüstü bir performans sunan en son WiFi 6 teknolojisiyle donatılmış bir premium modemdir. WiFi 6'nın üstün özellikleri sayesinde, yoğun ağlarda bile yüksek hızda ve güvenilir bir internet bağlantısının keyfini çıkarabilirsiniz.
ZyXEL DX3300 T1 Özellikleri
- AX1800 çift bantlı WiFi 6 teknolojisi
- 1.8 Gbps'ye kadar toplam bant genişliği
- MU-MIMO ve OFDMA desteği için gelişmiş cihaz yönetimi
- 4 Gigabit Ethernet bağlantı noktası
- Basit ve kullanıcı dostu arayüz
ZyXEL DX3300-T1'in Faydaları
- Daha Hızlı ve Güvenilir İnternet: WiFi 6 teknolojisi ile DX3300-T1, daha hızlı indirme ve yükleme hızları sağlar. Yoğun ağlarda bile tutarlı ve güvenilir bir bağlantı sunar.
- Çoklu Cihazlar için İyileştirilmiş Bağlantı: MU-MIMO ve OFDMA desteği sayesinde DX3300-T1, birden fazla cihazın aynı anda sorunsuz bir şekilde bağlanmasına olanak tanır.
- Geniş Kapsama Alanı: Yüksek kazançlı antenleri sayesinde DX3300-T1, evinizin veya iş yerinizin her köşesine güçlü ve istikrarlı bir WiFi sinyali sağlar.
- Kolay Kurulum ve Yönetim: Kullanıcı dostu arayüzü ile DX3300-T1'i kurmak ve yönetmek oldukça basittir. Ayrıca, uygulama mağazasından ek özelliklere sahip mobil uygulamasını da indirebilirsiniz.
ZyXEL DX3300-T1 Fiyat
ZyXEL DX3300-T1 WiFi6 Premium Modem'in fiyatı, sağlayıcınıza ve bölgenize bağlı olarak değişebilir. Güncel fiyat bilgisi için resmi ZyXEL web sitesini veya yetkili satıcıları ziyaret etmenizi öneririz.