ZyXEL DX3300-T1 AX1800 Kablosuz Dual-Band Gigabit xDSL Modem Router
Türk Telekom'un yeni premium modemi. ZyXEL sitesinde veya Türk Telekom cihazlar bölümünde bu modelle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. İkinci el sitesinde karşıma çıkınca model adının yanlış yazılmış olabileceğini düşündüm ama varmış böyle bir model. Bulabildiğim tek görseli de oradan aldım zaten.
Selam dostlar. Kısa süre önce aşağıya resmini eklediğim Swatch SISTEM51 SUTR400 model saati satın aldım. Bildiğiniz üzere otomatik ve kol hareketi ile kendini kuran bir model. Ancak bir konu beni rahatsız ediyor. Şöyle ki, saatten 3 farklı ses geliyor. Birincisi, saniye kolunun sesi, yaklaşınca duyulan bir ses. İkincisi, saati hareket ettirince enerji üretmek için dönen mekanizmanın sesi, cırcır diye tabir edebileceğim bir ses. Bu ikisi tamamen normal. Ancak üçüncüsü, saati hareket ettirince -bazen- gelen ve çıtırtı diye tabir edebileceğim bir ses. Saatin çalışmasında, tarih fonksiyonunda hiçbir sorun yok ancak sanki içinde minik bir dişli boşa çıkmış ve o hareket ediyormuş gibi düşündürüp rahatsız ediyor bu ses beni. Satıcıya belirttiğimde sağ olsun hiçbir soru sormadan doğrudan değişim yaptı. Ancak yeni gelen saatte de bu durum mevcut. Bu modeli/seriyi kullanan/kullanmış arkadaşlar, veya SISTEM51 otomatik mekanizmasından anlayan arkadaşlar, sizce bu durum normal mi?
Bu benim ikinci otomatik saatim. Daha önce aldığım Seiko 5 Sport otomatik saatte böyle bir çıtırtı sesi gelmiyordu.
Türk Telekom sitesinde başlıktaki gibi isimlendirilmiş, modemin tam adı Zyxel DX3200-B0 Dual Band WiFi 6 VDSL 4 Port USB Router olarak geçiyor. Internette malesef fazla bilgi yok. Kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa güzel olur.
Türk Telekom sayfası:
Ürün özellikleri:
|
|
Birkaç Hata Bildirimi
|
Xperia Z3 Garanti Belgesinde Tarih Var
|
Sony MDR-EX100AP Kulaklık
|
SwiftKey Türkçe Desteği ile Güncellendi
|
Meslek: İngilizce Öğretmeni
Gigabyte GA-8I915ME-G & Intel Pentium 4 2.80GHz & 512MB DDR400 SDRAM & PowerColor X1550 512MB 128bit & 80GB HDD 7200RPM
|
Son Giriş: 46 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 552
İkinci El Bölümü Mesajları: 61
Konularının görüntülenme sayısı: 64.347 (Bu ay: 1.698)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar