Şimdi Ara

ZyXEL DX3300-T1 WiFi6 Premium Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
6
Favori
11.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu modemde takılı USB var bunun içindekileri PC'den erişebiliyorum fakat telimdeki Solid Explorer uygulamasında bir türlü eşleyemiyorum belki de doğru ayarlayamadım. Telden erişebilen var mı?

• Selamlar.Arkadaşlar 1 ay kadar önce ben de taahhütlü aldım bundan.Evde uygun modem yeri bulamadım desem yeri,önceki modeme göre elektronik eşyalardan fazlası ile etkileniyor ve 5G menzili beni üzdü.

Ayrıca dün akşam format atmam gerekti modeme,modem ip alamıyor nedense.2 adet eski modemi denedim sıkıntı yok,bu modem format attıktan sonra kurulumu otomatik yapamıyor.

İşin garibi kullanıcı adı ve şifremi elle girip uygula deyince de bir tepki vermiyor.

Akşam uğraşmak istemedim,sabah musteri TTNET müşteri hizmetlerini aradım,onlar ip işini hallediyor ama ben her seferinde onları mı arayacağım?

Hatta arızalı olduğundan şüphelenip sağlayıcı kullanıcı adı ve şifreyi hiç alakasız bir şeyler yapıp uygula diyorum,internet kesilmiyor bile:)

Ttnet yerine random harf yazsam da İnternet gitmiyor.

Arızalı olduguna eminim ama bunu gel de bu memlekette İşin uzmanını bulup anlat.

Yaşayan oldu mu hiç ? Nasıl bir yol izleyeyim ?

• 52SaKoCaN52 5 kullanıcısına yanıt

Modemi kapatıp çağrı merkezini arayın, modemim çalışmıyor kendi kendine açılıp kapanıyor diyin. Servis gelip değiştirir.

• buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler kardeşim

• telase T kullanıcısına yanıt

6 yıldır W9970 kullanıyordum fakat içindeki kapasitör tüpler yandı. 3 yıl garantisi olduğu için Türk Telekom yeni modem vermedi. Mecburen Tivibu kutusu(TV) olduğu için Türk Telekom destekli modem almak zorunda kaldık. W9970'in başlangıç modeli olduğunu premium olarak Zyxel DX3300 T1 diye yukarda resimleri görünen modemi 15 ay 110₺ toplam 1650₺ye sattılar. Tivibu açıkken Tv'de internet doğru düzgün çalışmıyor. 24Mbit hıza sahibim. Wi-fi açıkken telefonda pat diye kopmalar oluyor. Kabloluda kopma olmadı. Eski modemde wi-fi kopma sorunu yaşamamıştım. Ayrıca premium dedikleri modemin emsallerini 600₺ civarlarında gördüm. Bir güzel vatandaş yine kazıklanmış olduk.

• Hat zayıflaması olup olmadığını ve SNR Margin değerini nereden bakabilirim bu modemde? Ayarlamak için değil sadece öğreneceğim sorun olup olmadığını.
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

Menüde şöyle bir kısım varsa.

ZyXEL DX3300-T1 WiFi6 Premium Modem
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Aynen orya tıklasın gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Menüde şöyle bir kısım varsa.

ZyXEL DX3300-T1 WiFi6 Premium Modem

Modem yeni olduğundan bulamadım dikkatli bakmamışım orayı.

Değerler böyle. Sanırım hat zayıflaması var, doğru mu?

Downstream:

relative capacity occupation: 100% 

noise margin downstream: 8.2 dB

output power upstream: 6.0 dbm

attenuation downstream: 9.4 dB

Upstream:

relative capacity occupation: 100% 

noise margin upstream: 16.9 dB

output power downstream: 14.5 dbm

attenuation upstream: 0.1 dB

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

0-10 arası ideal; 10-15 arası kabul edilebilir. Değerler normal.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.