Merhaba.
Telegram'ın yasaklanma ihtimali gündeme gelince, aklıma uygulamadaki Ayarlar/Veri ve depolama altında bulunan vekil sunucu ayarları menüsü geldi.
Büyük bir Telegram kanalımız var ve burada yaşça büyük veya farklı kültürlerden ve bu işlerden hiç anlamayan, anlatsak da uğraşmayacak bir kitle var. Yani bir VPN programı yükleyin vb demektense, başka bir platform ararız daha iyi.
Ancak acaba, bu bahsettiğim menü altından ayar yapılarak, yasaklı ülkede Telegram'a girmek mümkün olur mu? Ve nasıl bir ayar yapılmalı?
VPN bildiğim bir konu değil. Sadece ne işe yaradığını biliyorum ve otomatik olarak bu işi yapan bir iki programla denemiştim.
Eğer bu menüden kolayca halledilebiliyorsa, bu şekilde kanal yayınlarımıza devam edebiliriz.
Uygulama batarya tüketimi doğru görünmüyor
Merhaba.
Boşta kalan bir telefonuma kendimce bir test yapmak istedim.
Brave, VIA ve Stargon adlı 3 tarayıcıyı arka planda kısıtladım ve şarj tam olduktan sonra hepsinde YouTube açıp aynı videyu ekran açıkken oynattım.
Ama Brave hariç diğer ikisinde eksik yansıma oldu.
Üzerine bir de accubattery yükledim. Yine aynı şarkı üzerinden 3 tarayıcıda da birer oynatma yaptım. Ancak bunda da doğru sonuçlar geldiğini zannetmiyorum çünkü en çok VIA veri harcamış gibi duruyor.
Android menüsüne gelince hala yanlış. Gördüğünüz gibi ekran açık kalma süreleri eşit olması gerekirken, VIA ve stargon sanki Brave'in yarı süresi kadar kullanılmış duruyor.
Bu 2 uygulama da neden yanlış ve insanlar nasıl baz alıyor acaba? Gerçek bir testi nasıl yapabilirim?
Işığın göz kırması nedendir?
Merhaba.
Evde çok ilginç bir durum var.
Odamda bir büyük akvaryum ve 53W halojen ampulü var. Bir de odamın normal tasarruflu ampulu.
Akşamları; her ikisini beraber çalıştırabiliyorum. Ancak akvaryumun lambasını kapattığım anda, odanın normal ışığı göz kırpmaya başlıyor.
Ancak koridor ve en uçtaki odanın normal ışıklarını yakınca duruyor.
Daha önceden akşamları salonda yanan ışık, çalısan TV varken böyle bir durum yoktu. Ama evde yalnızken, bu dediğim durum söz konusu.
Bu neden kaynaklanabilir?
Hani ampuller arttıkça kırpma olsa anlayacağım da. Bende tam tersi.
Konunun uzmanları cevap yazarsa sevinirim.
Ayrıca saçma birşey farkettim. Şu resimdeki beyaz fiş akvaryum lambalarına bağlı olan. (Arka tarafında 3 fiş var resimde görünmüyor.)
Öndeki pembe de başka bir 3 lü fiş. Elektrik düğmesi kapalı olduğu halde, bu prize takınca kırpma duruyor.
Diğer resimdeki 2 fişle de denedim ama durmadı.
Bunun hakkında yorumunuz nedir acaba?
İçerenköy Mah. Ataşehir Turknet Gigafiber talebi hk.
Merhaba
İçerenköy Mah. Ataşehir Istanbul'da oturan arkadaşlar;
https://turk.net/gigafiber-istiyorum
kısmından talep yaparsa sevinirim. Altyapı için bölgeden ne kadar çok başvuru olursa şansımız artar.
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.137 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar