Merhaba İçerenköy Mah. Ataşehir Istanbul'da oturan arkadaşlar; https://turk.net/gigafiber-istiyorum kısmından talep yaparsa sevinirim. Altyapı için bölgeden ne kadar çok başvuru olursa şansımız artar. |
İçerenköy Mah. Ataşehir Turknet Gigafiber talebi hk.
-
-
Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize talebiniz için bilgi vereceğim. -
Merhabalar. İlettim. Teşekkürler.
-
Rica ederim -
Merhabalar. Size özelden mesaj gönderdim.
-
İçerenköy mahalle muhtarına ulaşsanız, o da vatandaş ile topluca taleplerin iletilmesini sağlasa süreç sizin için daha kolay olur. Ayrıca muhtarınızdan mahalleniz ile ilgili Whatsapp Topluluk oluşturmasını rica ederseniz bu gibi meselelerde tüm mahalle sakinleri ile beraber hareket etme imkanı bulursunuz. Saygılarımla
-
Merhaba.
Fikriniz çok güzel, teşekkür ederim. Ancak muhtarlık yardımcı olmaya istekli olur mu emin değilim.
-
Merhaba rica ederim.
Ben çok çeşitli ana konularımızda (altyapı, dilekçe örnekleri vb) bu duruma çok değindim. Muhtarın bu tarz şeyleri organize etmesi esasen çok önemli. Mesela benim yaşadığım yerde muhtarımız internet mevzusuna çok meraklı biri olduğu için Telekom un kapısını mahalle geneli fiber yapılması adına çok aşındırdı, tabi vatandaşla ortak hareket etti. Çok büyük oranda da fiber dönüşüm sağlandı geçtiğimiz yıllarda. Bizim en büyük avantajımız ise muhtarın kurduğu Whatsapp topluluk sekmesindeki mahalle grubu. Konu ne olursa olsun oradan duyuruluyor ve herkes destek oluyor. Yani topluca hareket edilebiliyor konu her ne olursa olsun.
Muhtarınız ile bu konuyu gündeme getirirseniz, o topluluk grubuna herkesi eklesin (isteyenleri) böylece bu tarz dilekçe gibi şeylerde ortaklaşa hareket edip daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.
-
Hem muhtarlıgın resmi Facebook sayfasına, hem de muhtarın e mail adresine konuyu ilettim..Bakalım bir destek görebilecek miyiz..
Tekrar teşekkür ederim.
-
Rica ederim her zaman. Sorularınız olduğunda lütfen bizlere iletin. Forum arkadaşlarımız bu gibi konularda çok duyarlı sağolsunlar. Herkes bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X