Merhaba arkadaşlar; Zte H298A V9 modemini fibere geçince Türk Telekom vermişti. Bu modem ile ilgili kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak istedim. +Modem arayüzü stabil, herhangi bir yavaşlık veya girmeme gibi bir durum yok. +Modem arayüzünde bir şeyleri onaylamanız gerekirse "tamam mı" yazısı çıkıyor, bir hata değil ama bu şekilde çevrilmiş, bana çok tatlı geldi :))) +Modem çok stabil çalışıyor, herhangi bir şekilde donma, kasma vb. yok. +Kesinlikle ısınma sorunu yok. İstediğiniz kadar zorlayabilirsiniz. Çok çeşitli şartlar altında denedim ve hiçbir şekilde ısınmıyor arkadaşlar. -5ghz çekim alanı çok düşük. -Arayüzü maalesef çok kısıtlanmış. -Zte müşteri hizmetleri bu modem için destek vermiyor, Telekom u aramanız gerektiğini söylüyor. Bir problem olduğunda Telekom ile görüşüp modemi değiştirmeniz veya tamirat yaptırmanız gerekiyor. Zte müşteri hizmetleri de yardımcı olsaydı keşke, eskiden Airties bunu yapıyordu. Şimdilik bu kadar :) Not: https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-v9-kullanici-yorumlari--156082703 Bu arada faydası olacağını düşündüğüm şu konuyu da inceleyebilirsiniz https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269 |
ZTE H298A V9 Router Kullanıcı Yorumları
ZTE ZXHN H298A V9, ZTE H298A veya H298A V9 olarak da bilinen kablosuz bir yönlendiricidir. Bu yönlendirici, internet bağlantısını ev veya küçük işletme ortamında birden fazla cihazla paylaşmak için tasarlanmıştır.
Çevrimiçi kullanıcı yorumlarına göre, ZTE H298A V9 aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özelliklere sahiptir:
- Güçlü Wi-Fi kapsaması
- Kolay kurulum
- Güvenilir performans
- Uygun fiyat
Kullanıcılar ayrıca yönlendiricinin kurulumunun kolay ve hızlı olduğunu bildirmektedir. Hızlı başlangıç kılavuzunu ve sezgisel web arayüzünü takdir etmişlerdir.
Ancak, bazı kullanıcılar yönlendiricinin Wi-Fi sinyalinin zaman zaman düşebileceğini belirtmiştir. Diğerleri ise yönlendiricinin firmware güncellemelerinde hatalarla karşılaştığını bildirmiştir.
Genel olarak, ZTE H298A V9, uygun fiyatlı ve güvenilir bir kablosuz yönlendirici arayanlar için uygun bir seçenektir. Wi-Fi kapsaması ve performansı göz önüne alındığında, ev veya küçük işletme ortamı için uygundur.