< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zte H298A V9 kullanıcı yorumları (2. sayfa)

-
-
Çok iyi hocam :)
-
07/2022 üretimi v1 zte var ,5ghz de speedtest yaparken tıssss sesi var :) 2020 modelde de vardı tısss @XpressMusic34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimolacakadam -- 16 Aralık 2022; 0:3:35 > -
07/2022 üretimi v1 zte var ,5ghz de speedtest yaparken tıssss sesi var :) 2020 modelde de vardı tısss @XpressMusic34 @receep 32
-
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim v9 ve bahsettiğiniz ses yok. Çok ilginç acaba ne ola ki o ses?
-
Diğer arkadaşa da sormak lazım tabii ama
Ben test yaparken özellikle ibre 200'ün üzerine çıktığı an modemden ses gelmeye başlıyor du
v9 da düzeltilmiş galiba hocam. Bir ara FTTH de hızlar attırıldığında da test yaptım herhangi bir ses olayına denk gelmedim.
-
Anladım
Zaten kullandığım süre içerisinde Herhangi bir sorun sıkıntı çıkarmadı
Yani pek de mühim bir şey değil
Şu an kutusuna kaldırdım duruyor cihaz boşta
Meşh sistemi direk ana cihazı yaptım
Öbür türlü yer kalabalığı oluyordu
Tabii Telekom bir arıza durumunda sistemde kendi cihazını görmediği için sorun çıkartabilir öyle bir durumda tekrar zte'yi kısa süreliğine sahalara döndürürüm
benim kullandıgım 2.v1 cihaz ve ikisi de sıfır olarak takıldı,2020 üretimiyle şuan kullandıgım 2022 üretimi arasında bir fark yok yani 5ghz de kullandıgım da speedtest yapmaya basladıgımda tııısss diye bir ses geliyor :) sessiz ortam da çok net duyuluyor.
-
Hocam Peki siz kaç megabit hız kullanıyorsunuz
100,ama bunun bence bununla alakası yok,Cihaz yüke bindiğinde büyük ihtimalle devrelerden ses geliyor
-
Eğer sizin pakette de böyleyse durum Aynen dediğiniz gibi oluyor
Doğrudur hocam, ben çok memnunum açıkcası bu cihazdan. Isınma, takılma, ses gibi problemleri yaşamadım. Belki de v9 olması ile ilgili bilmiyorum pek tabi detayını.
-
V9 denk gelirse test yaparsınız hocam, bendeki V9 da bir ses yok birçok kez test ettim bu durumu.
-
Bence de Telekom'un verdiği Nadir düzgün cihazlardan
Ses işi zaten Eğer çok sessiz bir ortamı değilsek duyulmuyordu
Bunun haricinde Evet sorunsuz ve stabil çalışan bir cihaz
Aynen hocam çok stabil bir cihaz, ya da bana stabili denk geldi. Çok memnunum ama nazar değmez ise.
-
Bana da dün zte taktılar model no kısmında v9 vs. yazmıyor ama iyi bir cihaz mıdır herhangi bir ayara vs. gerek var mı?
-
Merhabalar,
Dsmart kullanıcısıyım. Verilen modemden memnun değilim. Bir arkadaşımda bu modem boşta duruyor. Bu modemi taksam kullanabiliyor muyum yoksa sadece türk telekom kullanıcıları mı kullanabiliyor?
-
İhtiyaçlarınıza yönelik ayar yapabilirsiniz, wifi ayarları gibi. Bunun dışında modem arayüzü çok kısıtlı zaten pek bir ayar yaptırmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X