Merhabalar,
Broken Sword'un ilk oyunun reforged versiyonu çıktı. Grafikler yenilenmiş ve oyun çok güzel olmuş. Oyunun text'lerinde değişiklik yok gördüğüm üzere. Aşağıda oyunçevirinin paylaştığı eski versiyonun çevirisi mevcut. Bu çeviri gerçekten çok kaliteli. Aşağıdaki yamayı oyunun güncel çıkan reforged versiyonuna uyarlayabilecek birileri var mı acaba? Herhangi bir çeviri yapmanız gerekmiyor. Dediğim gibi çeviri zaten çok iyi. Yeterki birisi güncel çıkan reforged versiyona uyumlu hale getirsin lütfen. Şimdiden sonsuz teşekkürler.
17.3'' 2k Laptop Alınır mı?
Merhabalar,
RTX 2070 17'' Full HD MSI notebookumu değiştirmek istiyorum. Yerine model belirlemedim ancak 2k ekranlı 17'' RTX 3070TI veya RTX 4070'li bütçeme uygun gerekirse 2. el bir notebook almayı düşünüyorum.
Sorum şu: 17.3'' inch ekranlı bir notebook için 2k mı almak lazım yoksa 1080p devam etmek mi gerekir? Genel olarak oyun, film vb. sebeplerle kullanacağım. Özellikle ikisini de tecrübe etmiş birileri varsa yorumları beni çok mutlu eder.
Kimisi diyor ki 2k olursa 2-3 sene sonra oyunlarda 2k oynayamazsın kasmaya başlar 1080p daha uzun ömürlü olur. Diğer bir grup da diyor ki bu belirtilen ekran kartları zaten güçlü olduğu için 2k bunlar için uygun olur, daha çok keyif alırsın.
Değerli yorumlarınızı beklerim, şimdiden teşekkürler.
|
MSI GE70 ram tavsiyesi
Ev Alarm Sistemi
|
max 3000tl oyun laptop tavsiyesi
|
Orjinal nexus 5 bumper case
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.909 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun