Merhabalar, Broken Sword'un ilk oyunun reforged versiyonu çıktı. Grafikler yenilenmiş ve oyun çok güzel olmuş. Oyunun text'lerinde değişiklik yok gördüğüm üzere. Aşağıda oyunçevirinin paylaştığı eski versiyonun çevirisi mevcut. Bu çeviri gerçekten çok kaliteli. Aşağıdaki yamayı oyunun güncel çıkan reforged versiyonuna uyarlayabilecek birileri var mı acaba? Herhangi bir çeviri yapmanız gerekmiyor. Dediğim gibi çeviri zaten çok iyi. Yeterki birisi güncel çıkan reforged versiyona uyumlu hale getirsin lütfen. Şimdiden sonsuz teşekkürler. oyunceviri.net Broken Sword: The Shadow of the Templars – %100 Türkçe Yama https://www.oyunceviri.net/broken-sword-the-shadow-of-the-templars/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VivaZ -- 8 Aralık 2024; 22:11:45 > |
Broken Sword: The Shadow of the Templars Reforged Türkçe Yama
-
-
Eski yamayı yeni oyunda denediniz mi, belki çalışıyordur.
Farklıymış dosyalar, zaten sinnerclown uğraşıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 9 Aralık 2024; 0:6:8 > -
Onunki makine çeviri olacak bildiğim kadarıyla. Zaten yeniden çevirme gerektiren bir durum da yok. Oyunçevirinin yaması çok başarılıydı. Güncel versiyona kolayca uyumlu hale dönüştürebilecek biri olursa süper olacak.
-
Bende bugün denk geldim, benim için yeri çok ayrı bu serinin, bu hizmeti yapacak arkadaşa da şimdiden bol selam ve sevgilerimle
-
İzin almadan kimse kafasına göre uyumluyamaz ki bu ekip dağılmış.Ben kendi makine çevirimi yayinliycamRusça bazı cümleler oyunda değişince hata veriyor onu cozebilirsem salıcam yamayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam izinlik bir durum değil. Çevirmen yine aynı çevirmen olsun. Sadece güncel oyuna uyumlu hale getirecek yapan kişi. Ben anlamadığım için soruyorum hazırda çeviri varken basit bir şekilde uyumlu hale getirilemiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X