Şimdi Ara

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Düzenlenmiş Türkçe Yama Beta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
7
Favori
11.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild Düzenlenmiş Türkçe Yama Beta

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın açık dünyası ve macerası gerçekten de olağanüstü bir başarı. Oyunun en başından itibaren, geniş Hyrule manzarası tamamen size açıkNot:Oyun cemu son sürüm üzerinden pcden oynanabilir. PS4-XBOX Kurulumu oyundaki tuş seçimidir kullandığınız gamepad göre seçebilirsiniz.

Proje Yöneticisi

Profesör Pikaçhu

Çevirmen

Profesör Pikaçhu

Düzenleme

Profesör Pikaçhu

Test

Profesör Pikaçhu-Dogan33 -"S" -☆Emre

Yayıncı-Danışman

sinnerclown

Kurulum

LAZENES

TRUELEGEND

Özel Teşekkür

Heolikein

Xelriel

ISKA

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Herkese merhabalar...

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki bu yama C/V bir yama değil Translate e sadece ihtiyaç duyduğum anda başvurdum.

Bilmediğim cümle yapıları kelimeler vs vs... Oyunu oynarken bunu hissedeceksiniz.

Ancak bu her yeri mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. Hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Gördüğünüz hataları düzenlemekten

mutluluk duyarım.

Oyunu 2 defa test ederek bitirdim halen hiç karşılaşmadığım satırlar var neredeyse 3 te 1 i

Ki oyunda çeviri işi olayın en kolay kısmı size sadece 1 satır paylaşacağım işi bilenler ne demek istediğimi anlayacaktır.

Kodlamada 1 hata ya oyunun açılmaması ya oyunda gözükmemesi vs gibi hatalara neden oluyor...

Kod

Yığını:
    talk19: attributes: Npc_HighMountain040 contents: - control: kind: sound unknown: - 0 - 1 - text: "Bana biraz " - control: kind: set_colour colour: blue - text: çakmaktaşı - control: kind: reset_colour - text: " sattığın için\nteşekkürler.\n\nBiraz daha elma pişireceğim, o yüzden\nbana" - control: kind: set_colour colour: blue - text: "" - control: kind: reset_colour - text: " " - control: kind: set_colour colour: blue - text: çakmaktaşı - control: kind: reset_colour - text: " getirmeye devam et.\n\n" - control: kind: sound unknown: - 1 - 9 - text: Onun... - control: kind: pause length: short - text: "" - control: kind: set_colour colour: blue - text: kızarmış elmalara - control: kind: reset_colour - text: " karşı tuhaf bir\ntakıntısı var.\n\n" - control: kind: sound unknown: - 0 - 1 - text: "Korkarım onu boşanmaktan alıkoyan tek şey bu."

Aylarca bu yama ile uğraştım hiç kimseden bir karşılık beklemeden oynarken bunu bilmeniz benim için yeterli...

Sadece bir teşekkür ederseniz emeğimin karşılığını aldığımı hissederim.

Yamada emeği geçenlere tekrardan çok teşekkür ederim.

İyi eğlenceler dilerim.

Kardeşim sen yapıcı eleştiri yapsan kimse sana kötü cevap vermeyecek. Kardeşim diyorum çünkü yaşının 21-22 civarı olduğunu düşünüyorum cümlelerinden. Mesajlarını okudum, emin ol bir sürü kişide sana karşı kin duygusu oluştu. Benden sana tavsiye yapıcı olmaya bak, yıkıcı değil.

Hocam öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben ve benim gibi nintendo hayranları zelda aşıkları bence çok sevindiler.. Kolay bir iş değil bu işe soyunmak ki oyunun 17 de çıktığını düşünürsek ve kimsenin bu işe bulaşmaması. Buradan belli oluyor... Ve oturduğu yerden kahve ağzıyla herşeye karışıp iş yapmayanların lütfen yorumlarını dikkate almayınız.. Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim..

Tam olarak amacın nedir? Şu an bu çeviri sayesinde mesela ben Zelda ile tanıştım ve oynuyorum. Ben hariç keyifle oynayan bir çok kişi de var. Neden sürekli nefretle, kinle bu çeviriye saldırıyorsun? Ne istiyorsun mesela yama kaldırılsın mı? Kaldırılırsa eline ne geçecek? Daha iyisini yaptın da önüne mi geçtiler yayınlatmadılar mı? Ya da sen yapamadın başkası yaptı diye kıskanıyor musun? Yama yayınlandığı saatten bu yana durmak nedir bilmeden sadece saldırıyorsun herkes çeviriden memnun olduğunu söylüyor sen hala çeviriyi kötülüyorsun tamam beğenmemiş olabilirsin ama bunu bir kere dile getirir, yamayı kullanmazsın olur biter

• Helal be sonunda çıktı. Seneye çıkacak olan devam oyununu da cevirirsiniz umarım. Elinize emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah millet oynamaya başladı .Bu gece uyku yok :)

• Mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Uzun zamandır heyecanla beklenilen bir yamaydı.

• MortoZorto kullanıcısına yanıt

Biraz ağır olmadı mı?

• Hocam öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben ve benim gibi nintendo hayranları zelda aşıkları bence çok sevindiler.. Kolay bir iş değil bu işe soyunmak ki oyunun 17 de çıktığını düşünürsek ve kimsenin bu işe bulaşmaması. Buradan belli oluyor... Ve oturduğu yerden kahve ağzıyla herşeye karışıp iş yapmayanların lütfen yorumlarını dikkate almayınız.. Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emeğinize sağlık henüz yamayı deneme fırsatı bulamadım ilk fırsatta switch de deneyeceğim

makine çeviris olduğu için laf eden arkadaşlar 5 yıllık oyun çeviren olmamış sonuçta arkadaş da üstünden sıkça geçtiğini belirtmiş yamayı indirirsiniz begenmezseniz silersiniz daha iyisini kendiniz yaparsınız olay bu kadar basit gelip burda artistlik yapmanızın anlamı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşmayı bilmeyenlerin yeri burası değil. Madem beğenmediniz oynamayın veya daha iyisini siz yapın.

• Küfür ederdim de banlanırım. Yama için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim elinize sağlık. Böyle denyolar her zaman çıkıyor kafanıza takmayın lütfen.

• Yamayı test eden olarak söylüyorum. Eğer ki açıklamada düzenlenmiş translate yama yazmasa anca bunun gibi oyunu oynamamış laf gevezeligi yapanlar buna translate der. Yapan arkadaşın eline sağlık. Ben bile bu kadar iyi bir yama beklemiyordum. Oyunu dosya yapısını açma ve paketleme sorunlarını bilerek söylüyorum emeğinin maddi bir karşılığı yok. Kendisine tekrardan buradan teşekkür ediyorum.... Eline , yüreğine sağlık....

• Elinize sağlık. Bu oyunu sizin sayenizde oynayacağım. Ne kadar teşekkür etsem az 🙏🏻

• Elinize sağlık. Kötü yorumlara hatta hakarete varan yorumlara hiç kulak asmayın. Gayet güzel iş çıkarmışsınız.

• Ellerinize sağlık hocam daha iyi yapan varsa konuşmasın yapsın

• Elinize sağlık, verdiğiniz emek için şahsım adına teşekkür ederim.

Hayatında hiçbir içerik üretmemiş, sadece tüketici olan insanlardan gelecek olumsuz tepkilere kulak asmayın. Birini eleştirmek için aynı seviye de olmak lazımdır. Boş insanların yorumları da boştur. =)

• Vay bee... Tekrardan oynayacaksınız bu güzelim oyunu... Çok zahmetli iş... Emeğinize sağlık... 👍

• Merhabalar, yamayı indirmek için sitenize kayıt olunması gerekiyor - sitenize kayıt olurken Davetiye kodu istiyor davetiye kodu gönderebilir misiniz?

• Bu yamada çevirmen arkadaş sekiz dokuz ay uğraşmış getirebileceği en iyi seviyeye getirmiştir.Onun emeğine kimsenin saygısızlık etmeye hakkı yoktur.Keyifli oyunlar dileriz.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

merhaba, zelda [USA] versionu ve cemu son sürüm kuramadım, zelda EU version mu olması gerekiyor? teşekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.