Kendi duygularını cumhurun duygusu gibi gösterme. Sevmediysen sevmedim de geç. Bu forumun sevgisine kalmadık ki nefretinin yükünü çekelim? Akıl yaşta değil baştadır. 8 yaşındaki çocuk doğruyu söyleyince dikkate almayacak, 65 yaşındaki yanlışı söyleyince kabul mu edeceksin? Doğru diyorsun yapıcı olunmalı. Ama mevzu, yapıcı olmaya gelmiyor maalesef. Gerektiğinde yıkmak lazım. |
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Düzenlenmiş Türkçe Yama Beta (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler elinize sağlık lakin switchte Türkçe karakter sorunu olduğu için beklemeye devam edeceğim ama emeğinize sağlık çok sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak amacın nedir? Şu an bu çeviri sayesinde mesela ben Zelda ile tanıştım ve oynuyorum. Ben hariç keyifle oynayan bir çok kişi de var. Neden sürekli nefretle, kinle bu çeviriye saldırıyorsun? Ne istiyorsun mesela yama kaldırılsın mı? Kaldırılırsa eline ne geçecek? Daha iyisini yaptın da önüne mi geçtiler yayınlatmadılar mı? Ya da sen yapamadın başkası yaptı diye kıskanıyor musun? Yama yayınlandığı saatten bu yana durmak nedir bilmeden sadece saldırıyorsun herkes çeviriden memnun olduğunu söylüyor sen hala çeviriyi kötülüyorsun tamam beğenmemiş olabilirsin ama bunu bir kere dile getirir, yamayı kullanmazsın olur biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 25 Eylül 2022; 22:14:43 > -
Arkadaşlar 🙂bunu nasıl kuruyoruz cemu ya ben bir türlü bulduramadım toola oyunu 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hasedin sebebini anlamaya çalışıyorum. Daha iyisini yapmanı engelledi. Yada emeğini mi çaldı. Kimse sana illa bu yamayı kullanacaksın da demiyor. Bu hırs sana fazla gelmiş. Kişilikte ve genel ahlak duygusunda yıpranmalara neden olmuş. Parka git biraz salıncakta sallan, kaydıraktan kay kendine geldiğini göreceksin velet R...
-
Amacı ne mi? Tam olarak kıskançlık! Kendisi nerede çöp oyun varsa onları çevirmiş, forumdaki tüm Türkçe yama konularında havasını atan biridir! Kendiniz de araştırın, çoğu konunun altında üye ve konu sahiplerine okkalı laflar edip, ben şu şu oyunları çevirdim, sen ne çevirdin diye hava basan, muhtemelen çevirdiği oyunları kendisi bile oynamamış bir zat-i muhteremin, az biraz mürekkep yalamış yutmuş Türkçesi ile önüne gelene kallavi laflar söyleyip, bir nevi kıskançlık krizlerini avutma yöntemi diyebiliriz. Muhattap almayın arkadaşlar, kendi kendine kinini, nefretini kusar gidin. Bir şey yazdığı zaman ":)" gülün geçin. Malzeme vermeyin! Yama için teşekkürler!
-
E sen ":)" yazmayı becerememişsin?
-
ALLAH RAZI OLSUN OYUNA DÖNÜCEM SAYENİZDE <3 <3
-
Aaaaa. "(:"
-
Vay anam ne dramalar dönmüş. Konuya ilk geldiğim de başlıkta ''beta'' ibaresi var mıydı yok muydu hatırlamıyorum. Gözünüzden kaçmıştır diye yazdım o kelimeleri.
Zaten desteği kesmezsen her türlü düzeleck sorunlar bunlar. Anladığım kadarıyla ''sheikah'' özel isimmiş. Ben olsam ''şeyh'' diye çevirmezdim yine de. Hatta hiç uygun gelmedi desem yeridir. ''Evim evim güzel evim'' güzel olmuş ama :D.
İngilizce bildiğim için bana sorun olmuyor. En son mass effect 1'in TR çevirili halini oynamıştım. Altyazıyı yapan ekip mükemmel bir iş çıkarmıştı. İşin temizliğini görünce hayran kalmıştım. Orada tek sevmediğim nokta, küfürlerin sansürlenmesi olayı olmuştu. Her ne olursa olsun bir eseri çeviriyorsan olduğu gibi çevirmek lazım. Kafanıza göre sansürlenmek içeriği üretmiş kişiye çok büyük saygısızlık olur. Ama gidip de adamlara bunun için kızıp bağırmadık tabi. Sırf meraktan girip denedikten sonra bir daha TR yamalara bulaşmama kararı aldım.
Burada bu Translate dramasını başlatan gruplar hala burada mı onu da merak ediyorum. Zamanında full translate ile yama yapıp utanmadan buna para isteyenler vardı. Bilenler bilir bu dediğim tipleri.
Kolay gelsin
''WE GONNA SHAKES THINGS UP''
-
1. Yama indirme linklerinde ücretli link kullanımı yasaktır. Üyelik isteyen forumlara yönlendirme, konuda direkt bir indirme linki bulunması durumunda paylaşılabilir.
Merhaba konu hakkında şikayet var.Ücretsiz direk indirme linki olmadığından dolayı.
Şuan konuyu kilitliyorum.Link eklendiğinde tekrardan aktif ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X